Gobek kordunu...

duru1503

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
298
Puanlar
33
Merhabalar hayırlı cumalar. Bugün 9+6 yiz ilaçlarımı bitti diye devlete gelmistim muayne olmak istedim hem ama hic ic açıcı konuşmadı çıkar çıkma ağladım aşırı moralim bozuldu. Gobek kordonu kalın dedi muhakkak ikili test yapman lazım dedi sakat belirtisi bu dedi sıkıntılı bi durum dedi hangi kafayyla bunu söyledi inanın bilmiyorum bu haftalarda bebek kordonu bu kadar kalın olmaz dedi bana napicam ben ilk bebegim düşüktü bu ikinci gebeligim

Eklentiler

• 20240607_135635.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 33
Ultrasonda neresi kordon onuda anlayamadım anlayamadım doktoruma randevum bayramdan sonra doktorum izinde ikili test için gidecektim zaten ama içim rahat değil suan
bence sıkmayın canınızı su an. bir doktorun sorun görüsüğünü diğeri göremeyebiliyor. testleri yaptırana kadar sakin kalmaya calisin. kaldı ki kullandıkları cihaz, baktıkları açı bile ölçümde değişiklikler yapabilir. sakin olmaya calisin siz. su an hiçbir seye kesin gözüyle bakmayın

bnece endişelenmeyin bana da doktor boş gebelik bu demişti ertesi gün özelde kalp atışını duydum

9+3 um 9+6 çıktı zaten bu kadar oynama olur biliyorum ama ne biliyim cokta rahattı içim pat diye söyleyince sinirlerim bozuldu

bnece endişelenmeyin bana da doktor boş gebelik bu demişti ertesi gün özelde kalp atışını duydum
Evet haklisiniz ama iste ne biliyim sinirlerim bozuldu cat diye söyledi insan bekler ikili taramayi yani emin olmak için

9+3 um 9+6 çıktı zaten bu kadar oynama olur biliyorum ama ne biliyim cokta rahattı içim pat diye söyleyince sinirlerim bozuldu
her doktoru da ciddiye almayın dediğim gibi. sizi takip eden doktora görünün. ya da çok huzursuzsanız başka iyi bir doktordan da fikir alın. ne hikayeler var böyle. benim arkadasima çocuk otizmli karar verin kürtaj yapalım demisti doktoru. çocugu gayet sağlıklı doğdu 9 yasinda su an. bir sürü hikaye var böyle. o yüzden tek bir doktorun söylediğiyle hemen üzülmeyin. farklı doktorlardan da fikir alın

Evet haklısınız benimde kuzenimin down sendromlu denilmişti ama aldırmadı sağlıklı doğdu ikili tarama beklicem zaten ondan önce ne deseler boş

Devlet doktorları böyledir çat diye söyler, özele de baktırın bence

Evet haklısınız benimde kuzenimin down sendromlu denilmişti ama aldırmadı sağlıklı doğdu ikili tarama beklicem zaten ondan önce ne deseler boş
ikili taramada kesin sonuç vermez . hepsi bi tarama testidir. tanı testi değil. ne olursa olsun sadece olan riski bilirsin . kesinlik doğana kadar asla yoktur. içini ferah tut. gerçi demek kolay bende tedirginim, ikili yaptırmayacağım ama dua ediyorum umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza

Aminn insalalhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…