Bu konuyu açmak istedim çünkü çok bi konu yok bunla ilgili çok araştırdım daha önce de yaptırdım faydasını gördüm ama uzun sürmedi benim göğsümün altı baya sert ve kalp gibi atıyor hep korku yorgunlukta huzursuzluk veriyor kaç kere uykudan uyandım kalbim atıyor diye ve kalp hissiyatı çok veriyor insana kaç kere kalbimi hissediyorum diye paniğe girdim nefes darlığı da çok yapıyor hele ki yatıyorsam paniğimi de çok tetikliyor bu bunu çok araştırdım evet olanlar çokmış yorum okudum bolca ama dr lar bilmiyor bunu yaşlı kadınlar var yapan bi iki kere yaptırdım rahatladım sonra en küçük bi panik ve korkuda başlıyor yine kalp gibi atmaya ve tüm vücudum onun vurmasıyla mı bilmem kalp gibi atıyor her yerimden nabız alıyorum çok kötü bişey kardiyolojiye çıktım kaç kere kalp te birey yok bunun tedavisi yok mu ya aranızda bundan kurtulan biri yorumda sürekli oluyorsa bu aort anevrizması oluşuyor demiş korktum valla 2 ay önce de ekoya girdim 2 hafta önce ekg falan bakıldı her şey normal ama o yorumu görünce korku sardı nasıl kurtulurum bundan