• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbek kaşıntısı,aşırı gaz ve terleme...gebeligin ilk işaretleri olabilirmi..cvp lütfn

ecetan86

hardcandy
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
84
3
86
38
İstanbul
...öcelikle bütün Hamilelere sevgiler alla o bebecikleri kucagınıza almayı nasip etsin..gelelim benim sorunuma:(
gecen ay adet olmadan 1 2 gün önce eşimle korunmasız ilişkiye grdik ve bunun ardındn adetimin bittigi gün tekrardan korunmasız yolla ilişkide bulunduk...
bunların ardından;;;;;;;;;;
1) göbegimde inanılmaz kasıntılar basladı
2)aşırı derecede terleme
3)inanılmaz yemek yeme istegi ve aclık herseyi canım cekiyo..
4)hiç su içmezdim aşırı derecede su tüketiyorum
5)cinsel isteksizlik
6)yokuş falan cıkarken nefesim darlıyo hemen dinlenorum :

ve daha aklıma gelmeyen seyler var..adet olmama 5 6 gün var sanırım...gebelik testii için adetimin gecikmesini bekliyorum...
ve şimdi sizden yardım istiyorum bu belirtiler gebelik bulgusu olabilirmi yada hiç bunları yasayıpta hamile kalan varmı aranınızda?????
şimdiden cok tesekkürler..

Hayatım hamilelik belirtisi mi bilmiyorum ama bende aynı şeyleri yaşıyorum.Yarın normal adet günüm ve dediklerini bende ortalama 10 gündür yaşıyorum.Bugün içten içe adet sancısı gibi de değil hafif hafif kaynamalar var.Bakalım eğer ben adet olursam mutlaka sana haber veriririm.Sen hamile kalmayı istemiyorsun anladığım kadarıyla değil mi?

HAYIR BEN ÇOK ıSTıYORUM ıSTEMESEM BU KADAR MERAKTAN CATLARMIYIM:)..ay insallah hamilesindir sende..bu kadar erken belirti olurmu ama ya?

İnşallah hamileyizdir bende çok istiyorum yumurtlamam gayet normal olmasına rağmen 4 aydır bişi olmuyor.Bugün de dediğim gibi hafif kasıklarımda batmalar olunca gelecek bu ayda olmadı herhalde dedim.Bende seninkilerden farklı olmak kaydıyla

1-Göğüslerde kaşıntı ve tuhaf ağrı
2-Aşırı gaz ve kabızlık
3-Midem yanmıyor ama ağrıyor yutkunduğum zaman sanki boğazıma bişi takılıyor gibi...
4-Karnımı hiç doyuramıyorum hep açım
5-çok uykum geliyor yattığım zaman uyuyamıyorum genel bir halsizlik var.
6- Bacaklarım çok ağrıyo kendimi taşıyamıyorum
7- Kasıklarım değil ama çatı diyorlar galiba orda ara ara tek taraflı sancı giriyor onun anlamını bilmiyorum.
8- Felaket derecede de ateş basması var.Ayaklarım üşüyor bedenim yanıyor.Ateşim var gibi hissediyorum
bende 10 gündür olanlar bunlar adet belirtisi de olabilir .Havalar çok sıcak olduğundan adete yakın hamilelik belirtsi gibi yoğun belirtiler yaşanıyor.Benim açıkcası umudum yok ..Ben gelmesini bekliyorum.Belirtilere gelince de duyduğuma göre genelde adet gecikmesinden sonra hamilelik belirtileri daha belirgin hissediyormuş...Çevremde çok net belirti yaşayıpta hamile kalan azdı...

hadi bakalım kızlar ikinizde hamilesinizdir inş
ecetan adetten 5 gün sonrası falan yumurtlama dönemine denk geliyor cnm
hamile olabilirsin
beklemek istemiyorsan idrarda değilde kanda bhcg baktır cnm

...öcelikle bütün Hamilelere sevgiler alla o bebecikleri kucagınıza almayı nasip etsin..gelelim benim sorunuma:(
gecen ay adet olmadan 1 2 gün önce eşimle korunmasız ilişkiye grdik ve bunun ardındn adetimin bittigi gün tekrardan korunmasız yolla ilişkide bulunduk...
bunların ardından;;;;;;;;;;
1) göbegimde inanılmaz kasıntılar basladı
2)aşırı derecede terleme
3)inanılmaz yemek yeme istegi ve aclık herseyi canım cekiyo..
4)hiç su içmezdim aşırı derecede su tüketiyorum
5)cinsel isteksizlik
6)yokuş falan cıkarken nefesim darlıyo hemen dinlenorum :

ve daha aklıma gelmeyen seyler var..adet olmama 5 6 gün var sanırım...gebelik testii için adetimin gecikmesini bekliyorum...
ve şimdi sizden yardım istiyorum bu belirtiler gebelik bulgusu olabilirmi yada hiç bunları yasayıpta hamile kalan varmı aranınızda?????
şimdiden cok tesekkürler..

arkadaşlar merhaba sizin belirtilerinizi okudum benimde aynı sorunlar yalnız tuhaf olan ben rahatsızlanınca adetimden 5 gün önce hastaneye gittim dediler filim felan çekilcek hamilelik varmı bizde korunmadığımız için olabilir dedim ve birde beta hcg yapalım denildi lakin sonuç neğatif bende filim çektirdim.ama arkadaşlar benim adet günü geldi o gün kırmızı kan tamam adet hemen söker dedim olmadı kesildi 2 gün öncede kahverengi leke geldi oda kesildi benim gögüslerim karnım halen şiş nefes alırken patlıyorum artı ateş basmalar bi akıl verin arkadaşlar kanda kesin çıkmazmıydı hamilelik çıldırcan ya teşekkürler

1 haftadır aynı şeyleri bende yaşıyorum arkadaşlar. kasıklarıma arada bir bıçak saplanıyor gibi oluyor ayrıca. yarın adt olmam gerekiyor. gecikirse mutlaka kan testi yaptırıcam. hoş ben dayanamayıp 1 hafta önce yaptırdım negatifti ama hiç belli olmaz geç döllenmede olabilir. çok umutluyum. burdan mutlaka haberdar edelim birbirimizi.

arkadaşlar merhaba sizin belirtilerinizi okudum benimde aynı sorunlar yalnız tuhaf olan ben rahatsızlanınca adetimden 5 gün önce hastaneye gittim dediler filim felan çekilcek hamilelik varmı bizde korunmadığımız için olabilir dedim ve birde beta hcg yapalım denildi lakin sonuç neğatif bende filim çektirdim.ama arkadaşlar benim adet günü geldi o gün kırmızı kan tamam adet hemen söker dedim olmadı kesildi 2 gün öncede kahverengi leke geldi oda kesildi benim gögüslerim karnım halen şiş nefes alırken patlıyorum artı ateş basmalar bi akıl verin arkadaşlar kanda kesin çıkmazmıydı hamilelik çıldırcan ya teşekkürler

canım bu arada senin yaşadığın yerleşme kanaması olabilir. tam bilmiyorum ama diğer başlıklarda bu konudan çok bahsedilmiş. inşallah hamilesindir.

canlarım size de söylediğim gibi onca belirtilere reğmen bu ay gene olmadı kırmızı kartı gördümdelikafaduldendelikafadulden

hayatım eğer kanda 5 gün önce bakıldıysa ve negatif çıktıysa büyük olasılıkla sonuç doğrudur.Rahatsılığın ne bilmiyorum ama adetinin kesilmesi ya da sökülememesi bana muhtemelen ondan gibi geldi.Havalar bizi mahvetti bir çok sıcak birden hava serinliyor buda adetimizde oynamalara sebep oluyor.İçinin rahat etmesini istiyorsan istersen testi tekrarla...Benim bugün ödüm koptu düşük yapıyorum zannettim eşimi bile az kalsın arıyordum. Ciddi kasık ağrısıyla birlikte sökülemedim parça parça döküntü oldu ama akşama doğru düzene girdi. .Keşke röntgen çektirmeden önce dr sana jinekolojik usg yaptırsaydı orda kesin çıkıyor beta da en az 1 hafta sonunda sonuç veriyor.( röntgen çekildiğinde 2 ya da 3 günlük hamile bile olabilirsin)Belki kızacaksın ama inşallah hamile değilsindir....

selam arkadaslar....
ben su an hamile degılım 3 tane hamılelık yasadım ve hepsı dusukle sonuclandı ama yınede sıze bı faydası olur dıye hamilelik oncesı belirtilerimi yasadıklarımı yazmak ıstedım. bende yumurtlamadan sonra adet gunume kadar
kasıklarımda ara ara batmalar
göğüslerimde dolgunluk damar belırgınlesmesı
ates basması
yogun bi şekilde vajınal akıntı
göbegımde kasıntı
bırazda uyku yogunlugu vardı.
umarım sızdede aynı belırtıler vardır ve ınsallah hamılesınızdır. yardımcı olduysam ne mutlu bana...

çok tesekkür ederim canm..şu anda gögüslerim inanılmaz derecede agrımaya basladı..adetime 2 gün falan var..dünde kasıklarım cok agrıdı..beklioruz bakalım...

çıkmadığıda çok oluyo haberin olsun ben kk ve diğer sitelerde bunu çok araştırdım geç döllenme olduysa kanda bile çıkmıyo bikaç gün bekleyip tekrarlamak gerekiyo bende o dönemdeyim beklemedeyim:((

slm,benim hamileligimin ilk gunlerinde asiri gaz vardi karnum davul gibiydi,test yapincada hamile oldugumu ogrendim,insallah hamilesindir canim,hayirlisi...

slm kızlar 2 gün önce karnım acaip agrıdı ve adet gördüm ama cok farklıydı pembemsiydi devam etti ancak dünden beri kanamam kesikkesikve kahverengi ..su an ise kanamam bitmiş durumda yani 3 gün sürdü ve hiç adet kanamsı gibi degildi resmen kahverengi...normalde adetlerim 6 7 gün sürüyo..acaba yerlesme kanaması yardımcı olun nolurrrrrrrrrr.......

slm kızlar 2 gün önce karnım acaip agrıdı ve adet gördüm ama cok farklıydı pembemsiydi devam etti ancak dünden beri kanamam kesikkesikve kahverengi ..su an ise kanamam bitmiş durumda yani 3 gün sürdü ve hiç adet kanamsı gibi degildi resmen kahverengi...normalde adetlerim 6 7 gün sürüyo..acaba yerlesme kanaması yardımcı olun nolurrrrrrrrrr.......

canım ne oldu adetin başladı mı yoksa kesildi mi

yok kızlar ya adet gibi degildi 2 gün kırmızı pembemsi kan son gün ise kahverengi kan gibi bişi geldi 3 günde bitti..dün test yaptım tek çizgi yani negatif..of bilmiorum kafayı yicemm..kan testi yaptrmadımdaha..

inanılmaz derece de kabızlık çekiyorum yaklaşık 1 haftadır falan yapamıyorum (afedersiniz) gece terlemeler sürekli aç hissediyorum kendimi bazen ara ara kasıklarıma binlerce iğne batırıyolarmış gibi hissediyorum günüm geçeli 4 oldu ve ben test yaptım yine negatif kriz geçiriyorum her ay negatif görmekten yaa

Back