Göbek kaldirma ile hamile kalanlar bakabilirmi

Seher0234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2022
7
0
30
Selam kızlar geçen ay göbeğim düşmüş diye göbek kaldırdı bi tanıdığımiz bu işi biliyor yani. Sorum göbek kaldıran varmi aranızda adeti düzenemi sokar geciktirme yaparmı merak ediyrm

Böyle şeyler biraz tehlikeli doktora göründünüz mü?
Doktorlar gobek düşmesinden anlamıyor galiba ya. Illaki duymussunuzdur hani kadın baktı gobegin düşmüş rahmin sıkı olmuş felan dedi. Yanı kim gitse o kadına hamile kalıyormuş gerçekten işi biliyor yani. Bende bi umut gittim bakalım 🤭

Yapmıştım 3-4 gün idrar testinde çıkmadı. 10 gün gecikme de kan testi negatif o yüzden bekliyorum 1 hafta daha çünkü doktor geç yumurtlamıs olabilirsn dedi.

Yapmıştım 3-4 gün idrar testinde çıkmadı. 10 gün gecikme de kan testi negatif o yüzden bekliyorum 1 hafta daha çünkü doktor geç yumurtlamıs olabilirsn dedi.
Gönlünden geçeni Rabbim nasip etsin inşllah. Inşallah vardır isteyen herkese nasip etsin allah inşllah

Selam kızlar geçen ay göbeğim düşmüş diye göbek kaldırdı bi tanıdığımiz bu işi biliyor yani. Sorum göbek kaldıran varmi aranızda adeti düzenemi sokar geciktirme yaparmı merak ediyrm
gün geçmiyor ki değişik şeyler okumayayım :KK70: bir doktor göbek düşmesinden anlamıyor ama sokaktaki bir insan anlıyor :KK70:

Doktorun anlamadığı şeyi anlayan kişinin tıbbi eğitim seviyesi nedir?
Bebek isteğinizi anlıyorum ama yapmayın böyle şeyler, çok tehlikeli. Bir sağlıkçı olarak ilk defa göbeğin düşüp rahmi sıkıştırdığını duyuyorum şaka gibi, üstelik tüp bebek hemşiresiyim

Doktorun anlamadığı şeyi anlayan kişinin tıbbi eğitim seviyesi nedir?
Bebek isteğinizi anlıyorum ama yapmayın böyle şeyler, çok tehlikeli. Bir sağlıkçı olarak ilk defa göbeğin düşüp rahmi sıkıştırdığını duyuyorum şaka gibi, üstelik tüp bebek hemşiresiyim
Yeni açtığım konuya bakar mısın

geçen günde birisi belini çektirmiş forumda başlık açmış :KK70: bel çektirmiş ya şaka gibi :KK70: tutup çekiyorlarmışaskjddsnasjkh
Bi kaybol git ya. Sokakti herhangi birine gitmiyoruz heralde angut kafa. Doktor ta insan da sokaktaki insan degilmi ne bicim bi kafaya sahipsin . Doktor tabiki anlamaz . Allah sana hemen nasip etmiş demek car3siz kalınca insanher yolu deniyor .

Bi kaybol git ya. Sokakti herhangi birine gitmiyoruz heralde angut kafa. Doktor ta insan da sokaktaki insan degilmi ne bicim bi kafaya sahipsin . Doktor tabiki anlamaz . Allah sana hemen nasip etmiş demek car3siz kalınca insanher yolu deniyor .
Bu ne kadar terbiyesiz bir üslup, yakında ban yersiniz. Biraz dikkatli konuşun. Doktorlar sokaktaki insanlar değiller, hani bu işin eğitimini almak için ömürlerini harcıyorlar ya o bakımdan.
Ayrıca hanımefendi sokaktaki herhangi birine gitnemişsiniz, çok donanımlı birine benziyor. Öyleyse gebe kalacağınızdan çok emin olun. Boşuna burada soru sormayın.

X