göbek kaçması ve afakanın kalkması arkadaşlar yardım

difa1975

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2007
68
0
49
arkadaşlar çok korktuğum için afakanım kalkmış midemin altında sürekli bir atma var ve ağır kaldırdığım içinde göbeğim kaçmış hamile bu yüzden kalamıyormuşum söylenenlere göre ne yapmam lazım bana yardım edermisiniz

eş çıkığı önemli bir rahatsızlık midede yada göbeğinde kalp gibi bir şey atıyorsa eş çıkığı,göbeğinde kalp gibi birşey atmıyorsa göbek düşüklüğüdür.eş çıkığı belirtileri:karın ağrısı,ağır kaldırınca,sinirlenince,uzun süre aç kalınca.gibi durumlarda eşin çıkmış derler.gebeliğe engel bir durum.eş çıkığına bakan kadılar vardır.aç karnına bakılması gerekir eş çıkığına.
eş çıkığı gebe kalmaya engeldir bunu çevremde bizzat yaşayan var.eş çıkığı yani ilginç bir rahatsızlık.allah kimseye bu rahatsızlık vermesin.dün yine eşim çıkmış.sağolsun benim ananem eş çıkığına bakar yerine getirdi ama sancı ve eş çıkığını zayıf oluduğum için hissediyorsun orası yanıyor.ama şunu unutmayın:eş çıkığı farklı(midede veya göbekte kalp gibi birşey atıyorsa eş çıkığıdır.)göbek düşüklüğü(göbeğinde kalp gibi birşey atmıyorsa göbek düşüklüğüdür.)herkese allah şifalar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…