Çocuk Hastalıkları göbek fıtığı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

utkumuz

Üç prens annesi
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
2.800
1.545
333
merhaba arkadaşlar 3.5 aylık bebeğim var 2.ayında göbek fıtığı oldu ıkınmaktan kakasını yapamamaktan dolayı.33 haftalık doğmuştu,doktor 2 yaşına kadar %90 geçiyo dedi geçmezse de küçük bi operasyon olur merak etmeyin dedi..böyle bi durumu yaşayan var mı arkadaşlar?

Geçmiş olsun canım benimde bebeğim 8 aylık doğdu ondada vardı göbek fıtığı şuan 4.5 aylık kendiğinden düzeldi bence erken doğumdan kaynaklanıyor.Geçer merak etme:)

çok saol canım,oğlumunku bastırınca içine giriveriyor hemen,ama ağladığında ıkındığında hemen çıkıveriyor.göbekteki deri boşluğu nasıl geçti,yeri belli mi ?

peki göbeğini sardınız mı bezle felan,ya da para bağlama vs.biz öyle boş bıraktık iyi değil deniliyor diye.kusura bakmayın çok soruyorum ama merak ediyorum :)

merhabalar..benim kızımın da göbek fıtığı vardı..hala var aslında.2 aylıkta anladığımızda.ve çok çok büyüdü..cevizi falan geçmişti büyüklüğü çok üzülüyordum..her gördüğümde kahroluyordum..birkaç doktora gösterdim hepsi geçer zamanla dedi..şimdi kızım 8 aylık baya küçüldü göbeği..tam olarak hala geçmedi ama geçecek gibi duruyor..bir şey bağlamaya gerek yok bence..geçeceği varsa kendiliğinden geçiyor.çünkü karındaki zarın yırtık olması nedeniyle bağırsaklar dışarıya doğru çıkıyor..eğer yanlış bağlanırsa bağırsaklar yanlış yerleşebilirmiş..riskli yani..hepinize geçmiş olsun..sevgiler..

cnm hiç üzülme geçer o kendiliğinden.benim oğlumda 30 haftalık 1180 gr.olarak doğdu şu an 9 aylık.ilk doğduğunda bir göbek fıtığı vardı görsen korkardın.işaret parmağı büyüklüğünde bastırınca falanda içeri girmiyodu bende çok üzülüyodum ama doktor hep geçer dedi.gerçektende hiç sarmadım ve 5-6 aylık olduğunda tamamen kendiliğinden kayboldu şu an dümdüz ve ağladığındada çıkmıyo tekrar üstelik geçmese bile endişelenme kolay operasyonlar bunlar benim bebeğim daha 2 aylıkkken 1750 gr.iki gözünden birden 2,5 aylıkkende 2000 gr.ile iki fıtığından amelkiyat oldu ama kolay operasyonlardı şu an izleride kalmadı.zaten bana sorarsan seninki ameliyata gerek kalmadan kaybolacak hiç endişelenme yani

çok saol canım gerçekten içimi ferahlattın.Allah şifa versin tüm bebişlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…