• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göbek fıtığı-spor-doğru beslenme ?

Aydebal

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
2.586
2.045
333
1.derece obezim.kilo vermek için az yemeli,spor yapmalıyım.ama bu ceviz büyüklüğündeki göbek fıtığı spor yapmamı engelliyor.bu konudaki deneyimi olanlar,bilgisi olanlar fikirlerinize açığım.şimdiden teşekkürler.

bence bunu en iyi dr bilir..fıtığınız için gittiğinz doktorun neleri yapabilirsiniz yada yasak olanlar bunları konuşmuş olmalısınz diye düşünüyorum..konuşmadıysanız enkısa zamanda dr ile görüşün derim..benim tavsiyem çevremdeki insanlardaki deneyimime göre yürüyş her gün düzenli bir şekilde..bizim bir komşu vardı..sadece yürüyüş ve yediklerine biraz dikkat ederk 20 kilo vermişti 1 senede..o kadar tempolu yürürdiki mercedes şadiye diye lakabı vardı..halada yürüyor kilo verdiği halde..Allah yardımcınz olsun

Benim de gobek fitigim ve vermem gereken 35 kilom var(yasim 21)
170 boy ve 92 kilodayim...

4-5 sene once fitigi ogrendigim zaman kilo problemim olmadigi icin mi,yoksa yasim kucuktu ondan mi bilemicem ama doktorla konusmamistim.
Sadece bana cok mekik cektigim icin fitik oldugunu soyledigini hatirliyorum :26:
Eger konusursan beni de bilgilendirsen cok sevinirim canim,gecmis olsun...

Son düzenleme:
bence bunu en iyi dr bilir..fıtığınız için gittiğinz doktorun neleri yapabilirsiniz yada yasak olanlar bunları konuşmuş olmalısınz diye düşünüyorum..konuşmadıysanız enkısa zamanda dr ile görüşün derim..benim tavsiyem çevremdeki insanlardaki deneyimime göre yürüyş her gün düzenli bir şekilde..bizim bir komşu vardı..sadece yürüyüş ve yediklerine biraz dikkat ederk 20 kilo vermişti 1 senede..o kadar tempolu yürürdiki mercedes şadiye diye lakabı vardı..halada yürüyor kilo verdiği halde..Allah yardımcınz olsun

yorumunuz için teşekkür ederim.dikkate alacağım.sağolun.

Benim de gobek fitigim ve vermem gereken 35 kilom var(yasim 21)
170 boy ve 92 kilodayim...

4-5 sene once fitigi ogrendigim zaman kilo problemim olmadigi icin mi,yoksa yasim kucuktu ondan mi bilemicem ama doktorla konusmamistim.
Sadece bana cok mekik cektigim icin fitik oldugunu soyledigini hatirliyorum :26:
Eger konusursan beni de bilgilendirsen cok sevinirim canim,gecmis olsun...

geçmiş olsun. sizi çok iyi anlıyorum.yaşım 40 kilo 80 boy 153. yani sizden daha fena durumdayım.kilo oranı bakımından.bu hafta gitmeyi düşünüyorum tekrar.aslında ameliyat demişti.o yüzden pek gitmiyor ayaklarım.ama spor olarak sormamıştım .haa ameliyatı da acil değil,benim isteğime bırakmıştı.

mrblar
evt bu aralar sorun yok.mekikte çekmediğim için ağrı yok.buldumm yolunu mekik çekme yürüyüş yap olacak benimki.

Back