• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbek eritmek isteyenler :)))

gizemdemirr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
7
10
1
54
Evet arkadaşlar şimdi size vereceğim tarifi haftada iki gün uygulıcaksınz ve o gün mümkünse yürüyüş yapıp metabolizmanızı çalıştırın ve bol su için
20 gr Toz zencefil
20 gr Toz tarcın
20 gr Toz zerdeçalı
Aktarda rahatlıkla bulabilirsiniz ve hepsini aynı miktarda karıştırtın bu karışımı gece yatmadan 3 saat önce
2 yemek kaşığı yoğurda 1 çay kaşığı karışımı ekleyin ve karıştırıp yiyin ve bol su için dündüz bir karınla uyanacaksınız :)

Evet cok etkili ben iki kere yedim bu kuru ilk yedigimde sabah 1 kilo eksik uyandim. Ama ben o tada daha fazla dayanamayip.biraktim devam edenler daha etkili sonuc alacaktir

Aslında kokusunu ve tadını almadan yutmak ve üzerine su içmek gerek en azından ben öyle yapıyorum daha etkili :)))

Evet arkadaşlar şimdi size vereceğim tarifi haftada iki gün uygulıcaksınz ve o gün mümkünse yürüyüş yapıp metabolizmanızı çalıştırın ve bol su için
20 gr Toz zencefil
20 gr Toz tarcın
20 gr Toz zerdeçalı
Aktarda rahatlıkla bulabilirsiniz ve hepsini aynı miktarda karıştırtın bu karışımı gece yatmadan 3 saat önce
2 yemek kaşığı yoğurda 1 çay kaşığı karışımı ekleyin ve karıştırıp yiyin ve bol su için dündüz bir karınla uyanacaksınız :)
20 gr min kasik ölçülerini verebilirmisiniz. Pul biber yogurt kürü yapiyordum 1.5 haftadir bide bunu deniyim

Arkadaşlar bu kilo verme olayı kalıcı mi peki yanı sabah karnın dümdüz oluyor demissiniz devam ettikçe mi oluyor çok merak ettim. Bir de 20 gr kaç kaşık?

merhaba arkadaşlar zencefıl zerdeçal ve tarçının kasık olarak tam olcusunu verebılır msnz?tskler

20 gr Toz zencefil
20 gr Toz tarcın
20 gr Toz zerdeçalı
Kesinlikle deniycem

Ben yapmadim kati bir diyetteyim bitince denicem ama haftada 2 olani denemistim daha once ole yapinca yarim kilo verdirmiyor ama kisiye göre degisebilir bana verdirtmedi

bu karışım karın yağlarına tam olarak nasıl etki ediyor? sabah dümdüz bir karınla uyanmak demek komple karın yağlarının erimesi demek çünkü.1 gecede mümkün olmayacağına göre?
ciddi soruyorum?

Uzun zamandır yapan ve sonuç alan yok mu kızlar?devamında bildirimde buluamis kimse

Geçen gece yatmadan önce yedim tadı gerçekten çok kötü direk yutun derim.Yedikten sonra ateşim çıktı sandım :D ama geçiyor ve bencede etkili bir şey düzenli olarak yenilirse

Ben bu karisimi bir yerde gorup yapmistim. Hala sise ile dolapta duruyor karisim :)

Ama ben yogurdun içine 1 cay kasigi yerine 1 yemek kasigi koymuşsum. Midemden ölüyordum neredeysr. Midem cok.kotu oldu. Bulandi. Bir tuhaf oldu. Korktum birşey olacak diye.
Dahada yemedim. Bir kavanoz dolusu karisimim duruyor hala :)

Dikkat edin 1 cay kasigi kullanin benim.gibi yemek kasigi atmayin.
Yuruyus yapsam kullanacağım da yuruyus te yapmıyorum.

Back