Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benimde bugun 3.gunum bide sabahları ac karnima bir cay bardağı suyun icine 4-5damla elma sirkesi koyup iciyorum ama hiiicc beslenmeme dikkat etmiyorum ne bulursam yiyorum o yüzden faydasi olursa mucize olcak :)
Şun anda göbeğim 5 aylık hamile gibi. Halbuki doğum yapalı 3 ay oldu bu küre başlamayı düşünüyorum tabi üşenmesem. bide acaba gaz yaparmı diye merak ediyorum birazda ondan başlayamıyorum. Bnde tatlıya karşı koyamayanlardanım
Şun anda göbeğim 5 aylık hamile gibi. Halbuki doğum yapalı 3 ay oldu bu küre başlamayı düşünüyorum tabi üşenmesem. bide acaba gaz yaparmı diye merak ediyorum birazda ondan başlayamıyorum. Bnde tatlıya karşı koyamayanlardanım
,bende dün başladım şu göbekten kurtulmak için çabalıyorum sonuçları sizinle paylaşacağım ben mekikte çekiyorum plateste yapıyorum kaçışı yok başaracağım