Göbek eriten yoğurt kürü tarifi

Bende dun basladim plateste yapiyorum emzirdigim.icin cok yemekten kesemiyrm ama tatli ve yagli yemiyorumm bakalim ise yaricakmi

Arkadaşlar bu kür zayıflatıyor sadece o günkü yediklernizin vücut tag depolanmasını engelliyor....:KK20:

Bende bugün başlıycam bakalım işe yarayacak mı yaza bu kilolarla girmek istemiyorum offf :mad::mad:

Benimde bugun 3.gunum bide sabahları ac karnima bir cay bardağı suyun icine 4-5damla elma sirkesi koyup iciyorum ama hiiicc beslenmeme dikkat etmiyorum ne bulursam yiyorum o yüzden faydasi olursa mucize olcak :)

Şun anda göbeğim 5 aylık hamile gibi. Halbuki doğum yapalı 3 ay oldu bu küre başlamayı düşünüyorum tabi üşenmesem. bide acaba gaz yaparmı diye merak ediyorum birazda ondan başlayamıyorum. Bnde tatlıya karşı koyamayanlardanım :mad:

Şun anda göbeğim 5 aylık hamile gibi. Halbuki doğum yapalı 3 ay oldu bu küre başlamayı düşünüyorum tabi üşenmesem. bide acaba gaz yaparmı diye merak ediyorum birazda ondan başlayamıyorum. Bnde tatlıya karşı koyamayanlardanım :mad:
Gaz yapıyor canım:confused:

,bende dün başladım şu göbekten kurtulmak için çabalıyorum sonuçları sizinle paylaşacağım ben mekikte çekiyorum plateste yapıyorum kaçışı yok başaracağım

gerçekten işe yarıyormu? birde bunu yedikten sonra su yada çay kahve içebilir miyiz? yoksa yiyip hemen yarım saat sonra uyuyacakmıyız denemk istiyorum

bende bugün başlıcam bakalım faydası olacak mı? tabi yememe de dikkat etcem inşalah faydası olur :):21:

Bende beş gündür yapıyorum karın hareketleri ve diyetle destekliyorum bende incelme başladı

X