Merhaba arkadaşlar. Benim yaklaşık 1 yıldır bi sıkıntım var. Aniden farkettim ki ben sürekli karın kaslarımı sıkarak dolaşıyorum aksi halde diyafram nefesi alamıyorum. Ayaktayken sürekli sıkmak zorundayım. Bundan sebep nefes açlığı gibi bişeyde yaşıyorum. Sırt üstü yatarken sadece diyafram nefesi alabiliyorum. Sürekli yorgun be halsizim. Karnımı serbest bırakırsam aşağıya doğru bi baskı oluyo ve mide kısmım geriliyo değişik bi durumdayım. Bütün hayat kalitem mahvoldu. Ayakta durmaktan nefret ediyorum sürekli oturmak veya yatmak istiyorum. Aldığım nefeside tam veremiyorum zaten kendim alıp veriyo gibiyim. Her bölüme gittim. Endoskopiler tahliller yaptırdım. Göğüs cerrahisine gittim tomografi yaptırdım usg le baktırdım duruş bozukluğumu acaba dedm oda yok herşey temiz çıktı. Derdimi kimseye anlatamaz oldm artık. Diyafram felci diye düşünüyordum ama oda değilmiş. Fıtık yok. Peki bu ne ozaman. Ayaktayken karnımı serbest bırakınca sanki alt karnıma bi yük biniyo ve yukardan geriliyor. Varmı aranızda böyle şeyler yaşayan bi fikri olan