Arkadaşlar merhaba. Benim karnımda 2 yıldır bi ağrı var. Karnında göbek deliğimin sol tarafında bi sertlik var. Buna ağrı eşlik ediyor. Her zaman olmuyor bu ağrı ama arada başlıyor bir süre devam ediyor. Dayanılmayacak bir ağrı değil ama sanki lavaboya gitsem rahatlayacak gibi bi ağrı ama rahatlamıyor. Bu ağrı belime de vuruyor.Dışkılamam normal. Yumurtalıkta kist falan yok. Aranızda bunu yaşayan var mı?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göbek deliğinin sol tarafında ağrı, sertlik, bel ve bacağa vuran ağrı
- Konu Sahibi melica
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Mart 2015
- 483
- 919
- 103
- 39
- 29 Ekim 2015
- 1.472
- 2.830
- 133
- 14 Ağustos 2018
- 19.647
- 2
- 73.825
- 598
Acaba ne olduğunu bulabildiniz mi aynı problemi yaşıyorum, karnimda sertlik var aynı zamanda gecmeyen bir siskinlik ve karnim kalp atisi gibi atıyor aort anevrizmasi olduğunu düşünüp kardiyolojiye gitmistim ultrasonla bakıldı EKG çekildi hic bir şey çıkmadı. Aklıma türlü türlü şeyler geliyor
Ben de aort anevrizması ihtimaine binaen gittim doktora bakıldı. Çok şükür öyle bir şey yoktu. Yaşı genç olan kişilerde zaten olmazmış ama o dediğim nabız atışını doktor da farketti. Ne olduğunu açıkçası halen bulamadım. Belki bağırsak ile ilgilidir çünkü bi o kaldı bakılmayan.Acaba ne olduğunu bulabildiniz mi aynı problemi yaşıyorum, karnimda sertlik var aynı zamanda gecmeyen bir siskinlik ve karnim kalp atisi gibi atıyor aort anevrizmasi olduğunu düşünüp kardiyolojiye gitmistim ultrasonla bakıldı EKG çekildi hic bir şey çıkmadı. Aklıma türlü türlü şeyler geliyor
- 9 Ağustos 2016
- 4.427
- 6.627
- 158
- 36
2 yıl mıArkadaşlar merhaba. Benim karnımda 2 yıldır bi ağrı var. Karnında göbek deliğimin sol tarafında bi sertlik var. Buna ağrı eşlik ediyor. Her zaman olmuyor bu ağrı ama arada başlıyor bir süre devam ediyor. Dayanılmayacak bir ağrı değil ama sanki lavaboya gitsem rahatlayacak gibi bi ağrı ama rahatlamıyor. Bu ağrı belime de vuruyor.Dışkılamam normal. Yumurtalıkta kist falan yok. Aranızda bunu yaşayan var mı?
Evet ara ara devam etmekle birlikte 3 yıl oldu2 yıl mı
Göbek düşmesi afakan falan. Bu arada ben de öyle düşünüyorum ama göbek düşmesinin tıbbi anlamı aort damarının kenara kaçmasıdır. Benim aort olması gerektiği yerdeydi anlamadım. Ya bağırsaktan ya da göbek kayması denen şeydenNe olduğunu söylücem ama linç yemekten korkuyorum çünkü doktorların bazısı kabul ediyor bazısı etmiyor
Evet bunu diyecektim. Başka birseyde bir sıkıntı yoksa geriye birtek bu kalıyorGöbek düşmesi afakan falan. Bu arada ben de öyle düşünüyorum ama göbek düşmesinin tıbbi anlamı aort damarının kenara kaçmasıdır. Benim aort olması gerektiği yerdeydi anlamadım. Ya bağırsaktan ya da göbek kayması denen şeyden