göbek deliğinin kokmasi

dimple62

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2013
120
1
34
Arkadaşlar banyoda yikym ama yinede kokuo parmagmi surttugumdekoku kalio parmagmda aynı durumu yaşıyan varmı çözümü varmı

Arkadaşlar banyoda yikym ama yinede kokuo parmagmi surttugumdekoku kalio parmagmda aynı durumu yaşıyan varmı çözümü varmı

10 yıl kadar önce benımde basıma gelmişti
koku rahatsız ettıkce sabunlu su ıle yıkadım göbek deliğimi ama bır sure sonra atletıme de bulasmaya basladı
işyeri hekimine gittiğimde doktor kızdı bana
megerse su değince daha da artıyormus su da beslenen ve artan bırseymıs
ben yıkadıkca azdırmısım:KK4:
ılac verdıydı ve yıkanırken göbek deliğine su degırme ayakta yıkan denızde dıkkat et demıstı
ben abarttıgını dusunmustum kı eczaneye gıttıgımde eczane sahıbının yegenı hastanelık oldugunu
cok dıkkat etmemı soyledı korktum tabı dedıklerıne dıkkat ettım gectı ama hala nazık davranırım göbek deliğime :KK52:
aile hekimine görün derim ben

canim brndr çok oynym göbek deligimle küçükken böyle zar gibi bişey olusydu ince soyuodm hani derimzz pul pul dökülür ya o şekilde göbek deligmde olustugunda kır kaplamış sanıp temizlydm iğneyle sonraları fark ettim parmagim la kasidiktan sonra değişik bi koku kalıyor parmagimda affedersin ama cizi kraker gibi:)) kuznm diyo ciziden soguttun beni:))ama napaym tarif edym ışte bende böyle aldığım kokuyu.. her neyse ışte canım ben yikym banyoda ama yne de parmagimla kasidigmda kolu kalıyor öyle hani elbiseme filan sinmio kokum belkide göbek deligim derin oldugu icin sinmiodr yani olabilirde.. ben doktora gitmek istemyrm ama gitmem gerekirse hangi bölüme gidicem.... senin şimdi koku yokmu gerçekten ilaç kullanımı bitince tekrarlamio mu ki

Bazı insanların göbek deliğinden sürekli kokulu akıntı,bazı zamanlarda kan geldiği gözlemlenebilir.Bunun nedeni Göbek iltihabıdır.Genellikle yenidoğanlarda rastlanan göbek iltihabı,bazı durumlarda erişkinlerde de rastlanmaktadır.
internetten aşagıdakı bılgıyı buldum ama bence doktora gıt aıle hekımı de yardımcı olur
10 yıl gectıgı ıcın ne ılac kullandıgımı hatırlamıyorum
ara sıra temızlerım cok fazla derıne gıtmeden

ALINTIDIR "
Bu daha çok göbek deliğinin anatomisi ile alakalı bir durumdur.Göbek deliği derin ya da üzeri cilt ile kapalı olan insanlarda içeride sıvı birikmesi meydana gelir.Aynı zamanda içeride bulunan kıllar da ilerleyen zamanlar da orada iltihap oluşmasına neden olur.

Meydana gelen bu iltihap göbekte kızarma,göbek deliğinden gelen kötü kokulu akıntıya sebep olmaktadır.
Nasıl tedavi edilir?
Göbek deliğini kuru tutmak gerekmektedir
İçerideki kıl,pamuk vb. maddeleri temizleyin.
Günlük olarak kulak çöpü yardımı ile göbek deliğini alkol ile temizleyin.
Kızarıklık veyahutt şişkinlik devam etmesi durumda bir doktora başvurmanızda fayda var."

Bazı insanların göbek deliğinden sürekli kokulu akıntı,bazı zamanlarda kan geldiği gözlemlenebilir.Bunun nedeni Göbek iltihabıdır.Genellikle yenidoğanlarda rastlanan göbek iltihabı,bazı durumlarda erişkinlerde de rastlanmaktadır.
internetten aşagıdakı bılgıyı buldum ama bence doktora gıt aıle hekımı de yardımcı olur
10 yıl gectıgı ıcın ne ılac kullandıgımı hatırlamıyorum
ara sıra temızlerım cok fazla derıne gıtmeden

ALINTIDIR "
Bu daha çok göbek deliğinin anatomisi ile alakalı bir durumdur.Göbek deliği derin ya da üzeri cilt ile kapalı olan insanlarda içeride sıvı birikmesi meydana gelir.Aynı zamanda içeride bulunan kıllar da ilerleyen zamanlar da orada iltihap oluşmasına neden olur.

Meydana gelen bu iltihap göbekte kızarma,göbek deliğinden gelen kötü kokulu akıntıya sebep olmaktadır.
Nasıl tedavi edilir?
Göbek deliğini kuru tutmak gerekmektedir
İçerideki kıl,pamuk vb. maddeleri temizleyin.
Günlük olarak kulak çöpü yardımı ile göbek deliğini alkol ile temizleyin.
Kızarıklık veyahutt şişkinlik devam etmesi durumda bir doktora başvurmanızda fayda var."

cok teskr edrm cnm

mutlaka kurula, yıkadıktan sonra kaplaı bir yer olduğundan kurumaz koku yapar, batikonla temizleyebilirsin.

Bu bendede oluyordu çok kötü bir durum :KK12::KK12: ben yaratıcı bir çözüm bulmayı tercih ettim şahsen buz kabına sıvı kokulu losyon ekledim üstüne su, dondurdum. Donunca göbek deliğime uygun bekledim ( boyut adına ) daha sonra içine yerleştirdim erimesini bekledim, eridiğinde temizledim ve kokunun gittiğini fark ettim :KK45::KK45:

canim brndr çok oynym göbek deligimle küçükken böyle zar gibi bişey olusydu ince soyuodm hani derimzz pul pul dökülür ya o şekilde göbek deligmde olustugunda kır kaplamış sanıp temizlydm iğneyle sonraları fark ettim parmagim la kasidiktan sonra değişik bi koku kalıyor parmagimda affedersin ama cizi kraker gibi:)) kuznm diyo ciziden soguttun beni:))ama napaym tarif edym ışte bende böyle aldığım kokuyu.. her neyse ışte canım ben yikym banyoda ama yne de parmagimla kasidigmda kolu kalıyor öyle hani elbiseme filan sinmio kokum belkide göbek deligim derin oldugu icin sinmiodr yani olabilirde.. ben doktora gitmek istemyrm ama gitmem gerekirse hangi bölüme gidicem.... senin şimdi koku yokmu gerçekten ilaç kullanımı bitince tekrarlamio mu ki
Çizi krakermi şimdi bayilicam :confused::confused:

10 yıl kadar önce benımde basıma gelmişti
koku rahatsız ettıkce sabunlu su ıle yıkadım göbek deliğimi ama bır sure sonra atletıme de bulasmaya basladı
işyeri hekimine gittiğimde doktor kızdı bana
megerse su değince daha da artıyormus su da beslenen ve artan bırseymıs
ben yıkadıkca azdırmısım:KK4:
ılac verdıydı ve yıkanırken göbek deliğine su degırme ayakta yıkan denızde dıkkat et demıstı
ben abarttıgını dusunmustum kı eczaneye gıttıgımde eczane sahıbının yegenı hastanelık oldugunu
cok dıkkat etmemı soyledı korktum tabı dedıklerıne dıkkat ettım gectı ama hala nazık davranırım göbek deliğime :KK52:
aile hekimine görün derim ben

kullandığınız ilaçlar nedir acaba ?????

haha çok samimi bi başlık olmuş evet benim de başıma geldi, hala da arada oluyor tatlım takmamak lazım bence ne olacak kim koklar orayı ya :)

bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordumbende de zaman zaman olur.bende takip edeyim bari.kon sahibi arkadaşım sende zaman kaybetme aile hekimine git o gerek görürse yönlendirir seni başka doktora...

Benim de göbek deliğim akıyor hamile kaldımdan beri daha da akmaya başladı eczane den bi ilaç verirler mi acaba

:KK42:Bende de var aynı kou, göbek deliğim çok içerde sanırım ondan oluyor, üstüne bir de hamilelik iyice gerildi orası, korkuyorum orası yarılacak diye büyüdükçe karnım.
Edit: karabiberim klibinde serdar ortaç ve zeytin sahnesi gelir hep aklıma bir ben mişim demek böyle olan, bir gün benim ki de oradsn zeytin yerse diye üzülürdüm ergenlikteyken, yalnız değil mişim :KK8::rolleyes:

X