- 10 Ekim 2021
- 1.678
- 3.158
- 83
- Konu Sahibi Mucizemolsun
-
Ay insaAllah ya bizimledir bebisler mubarek’ay daBazı yorumlarda okumuştum bende 1 ayında çıkanlardan varmış benim 2 hafta gecikmem
Bence sen yarın bir test ver hiç bekleme hafif silik gördüm bende inşallah bebeğim seninledir
Iki hafta gecikme de kan testi yapmadin mi ? Idrar testi ne zaman da beri yapmadinAy insaAllah ya bizimledir bebisler mubarek’ay da
Tesekkur ederim biraz daha bekleyecemTestinizde ben birsey göremedim maalesef.
Ben normalde ilaçla adet görüyorum bu ay ilaç kullanmadım acaba o yüzden mi adet olmadım diye düşünüyorum, ama temmuz ayında yine kullanmamıştım bir ay ama kendiliğinden adet oldum o ay bu seferde denedim ama adet olmadım kasık ağrım oldu bazen bel ağrım oluyor şimdi bide bu çizgi çıkınca kafam karıştıIki hafta gecikme de kan testi yapmadin mi ? Idrar testi ne zaman da beri yapmadin
İstiyorsanız, bekliyorsanız Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin, sevgilerTesekkur ederim biraz daha bekleyecem
Evlendiğimden beri o çizgi var, hiç gebelik yaşamadım. Hormonal olabilirMerhaba kızlar,
Normalde ilaçla adet görüyorum bu ay ilaçsız deneyeyim bakalım adet olucak mıyım dedim ve ilaç kullanmadım adetim 3 gün gecikti evde ovh testi vardı ywptım ve çift çizgi çıktı ertesi gün gebelik testi ywptım negatifti. Şimdi adetim iki hafta gecikti ve göbek deliğinden aşağı doğru siyah Bi çizgi olduğunu fsrkettim. Göbeğinde siyah çizgi olup hamile olduğunu öğrenen varmı?
ÜzdünEvlendiğimden beri o çizgi var, hiç gebelik yaşamadım. Hormonal olabilir
Çok çok çok az gölge var gibi ama bence 3-4 gün sonra tekrarla canım, rabbim mübarek ayda yüzünü güldürsün inşallah isteyen herkese nasip etsin
Evet ya bn oyle goruyorumÇok çok çok az gölge var gibi ama bence 3-4 gün sonra tekrarla canım, rabbim mübarek ayda yüzünü güldürsün inşallah isteyen herkese nasip etsin
Belirti varsa, silik cizgi de var, tekrarla bir kac gun sonra, en son iliski ne zaman ? Ordan hesaplayabilirsin , 12 gun sonra sonuc verebiliyor. Mesela benim 10’uncu gunBen normalde ilaçla adet görüyorum bu ay ilaç kullanmadım acaba o yüzden mi adet olmadım diye düşünüyorum, ama temmuz ayında yine kullanmamıştım bir ay ama kendiliğinden adet oldum o ay bu seferde denedim ama adet olmadım kasık ağrım oldu bazen bel ağrım oluyor şimdi bide bu çizgi çıkınca kafam karıştı
Amiiin teşekkür ederim hepinizeÇok çok çok az gölge var gibi ama bence 3-4 gün sonra tekrarla canım, rabbim mübarek ayda yüzünü güldürsün inşallah isteyen herkese nasip etsin
Yarın test alabilirsem yapacağımBelirti varsa, silik cizgi de var, tekrarla bir kac gun sonra, en son iliski ne zaman ? Ordan hesaplayabilirsin , 12 gun sonra sonuc verebiliyor. Mesela benim 10’uncu gun
Bende öyle biliyorum, bazı yorumlarda ilk ayda çıkan olmuş hatta gebeliğimi öğrenen bile olmuşBenim bildiğim hamileliğin ileri haftalarında karın büyüdükçe ortaya çıkıyor o çizgi. Daha pozitif bile değilken oluştuğunu duymadım hiç.
Duş alırken farkettim daha önce böyle Bi çizgi yoktuBende öyle biliyorum, bazı yorumlarda ilk ayda çıkan olmuş hatta gebeliğimi öğrenen bile olmuş
Çok çok çok az gölge var gibi ama bence 3-4 gün sonra tekrarla canım, rabbim mübarek ayda yüzünü güldürsün inşallah isteyen herkese nasip etsin
Yaa ben kendi hamileliğimi öğrenmeden sadece belirtilerden hissederek test yapmıştım 3 gün negatif gördüm 4.gün pozitif gördüm ama senin test kadar siliktiEvet ya bn oyle goruyorum, aminn cok saol umut her zaman vardir hersry Allah tan tabiki dogru zamani biliyor, benim belirtilerim var ondan umutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?