• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları göbek bakımı ve problemler

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

elifinannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2008
101
0
96
İzmir
nisan anneleri merhaba benim kızım da nisan 14 doğumlu yani 7,5 aylık olduk.yazın hergün banyo yapardık ben göbeğiyle ayrıca ilgilenilmesi gerektiğini bilmiyordum kızardı ve kötü kokulu biraz akıntı olmuştu doktor banyodan sonra ıslak bırakmayın demişti ben de dikkat ettim ve geçti.ama geçen ay yine oldu dikkat etmeme rağmen başka bir doktor korkmayın ama bir çocuk cerrahına gösterin dedi ben evde hastaneden çıkarken verdikleri solüsyonla filan zaten bir nebze kurutmuştum orayı.
doktora götürmedim henüz hergün hava almasını sağlıyorum iyice. akıntı filan yok sadece iç kısmı kızarık ve çok az bir koku var daha da geçmezse mutlaka götürücem doktora ve korkuyorum aslında keşke kendim geçirebilsem.sizin başınıza buna benzer olay geldi mi?
zeytinyağı sürdüm bir kez ama çekindim de bir şey sürmeye off bilen varsa yardım lütfen.iyi akşamlar.

Son düzenleme:
gecen gün sağlık ocağına bir bebek geldi ben ordayken göbeği enfeksiyon kapmış..
bence bir dr a götürün sonuçta göbek deliği önemli kendiniz bilmeden yanlış birşey yapıp zarar verebilirisiniz allah korusun..

sağolun arkadaşlar bugün doktora da sordum gümüş nitrattan o da bahsetti bir kalem ucuyla dokunup orayı yakıyorlarmış basit bir işmiş bayramdan sonra ilk iş bunu yaptırıcaz dahada beklemeden.

Back