• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göbek bağı düştü acil yardım...

bence şuanda elleme benm kızımdada öle olmuştu biraz kurusun zamanla çıkar ben 2 aylıkken falan çekmiştim.

bizimkide öle canım saglık ocagındki ebe bir ay boyunca göbek bakımı fısfısından günde iki kez sıkmya devam etmemi söledi göbegini içi kuruyor ve zamanla iyileşiyor sende de vardır mutlaka o bakım setinden sende kuruyana kadar onu sıkmaya devam et canım

şuan 12 günlük ve göbek kısmını ıslatmadan banyo yapmıştık.şimdi bu haliyle banyo yapsak bir sorun olurmu acaba.artık ıslansa problem olmaz umarım.

olmaz cnm yıka düştüyse bnm kaynanam olcak kişi kızım 10 günlükken göbek bağı düştükten sonra bir tuzladıki resmen salamura yaptı çocuğumu o öyle yapıpta bişey olmadıysa yıkamaktan hiçbişey olmaz.

yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar.2. banyodan sonra göbek içinde kalan parçada düştü allaha şükür.ıslanmasında bir sorn olmadı.oğlum şuan 1 aylık oldu ve bizde tuzladık onu:)adet yerini bulsun.tuzlu suyu koltuk altı el ve ayaklarına sürdüm ve hemen duruladım.

Back