P
pembe_bal10cuk
Ziyaretçi
- Konu Sahibi pembe_bal10cuk
-
daha bekarım ama benim göbek adım zübeyde.. sebebide 9 kasım gecesi doğmuşum 10 kasım a girmişiz Atatürk'ün annesinin adı die konulmuş hastanede..
doğumdan sonra hastanede yatağımda yatarken 2 tane hemşire gelmişti, bi tanesi sondayı boşaltmak için diğeri serumumu değiştirmek için yanıma yanaştılar,sondayı boşaltmak için yere eğilen hemşire yatağımda gezinen bi uğur böceği görmüş, diğer hemşireye işaret etti, serumumu takacak olan hemşire uğur böceğini eline alıp aaaa bakın uğur böceği gelmiş annemizin yatağına bebişin göbek adı uğur olsun dedi, böylelikle böcüğümün göbek adı uğur oldu, zaten bize de doğduğu günden beri hep uğur getiriyor, ben de uğur böcüğüm diye seviyorum :asigim:
Ben Aşqaabatta dogum yaptım,doktorlarımız rustu,gobegını de Galına hanım kestıgı ıcın kızımın gobek ısmı Galınakaydirigubbakcemile3
Benım kı de Ayşe ..sositososito sositososito sositososito
Benim göbek adım Senem, aslında göbek adı değil; benim doğumun olacağı zaman
annem anneannemlerin yanına gitmiş. Kıbrıs olayları vardı o zamanlar diyor. Anneannemin
adını koymuşlar bana orda. Ama vakit gelip babam bizi alıp eve geldiklerinde, babam adımı
XXXXX koymuş, anneannemin ismini istememiş yani. Bizimkiler oraya mektup yazıp XXXXX
iyi falan deyince onşarda şaşırmış hani adı Senem di diye ama ne yapalım. Artık göbek adı
gibi kaldı bana. Anneannem hep kızardı babama bu yüzden adımı değiştirdi diye. Babam ise
isimlerimiz hep birbirine uygun olsun istemiş şiir gibi uyumlu şimdi hepsi...
:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?