Göbeğiniz yok ama beliniz dümdüz mü? İşte benim sırrım:)

AdrianaLimaa

bilsen kac kurbaga optuk!
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
1.584
10
Selam kızlar:)
Su aralar stresten cok yiyip göbek yapsam da size bir sır vermek istedim:) bunun herkeste işe yarayacagına eminim hemde cok basit:) 16 yaslarımdayken o zaman 45 kiloydum:KK43: 1.63 boyumla (boyum hala aynı) Tek bir sorunum vardı. Belim dümdüzdü. Bende kendi kendime düşündüm ve hergün günde 100 kez bacaklarımı biraz acarak bir saga bir sola egildim iyice acıyana kadar 3 hafta sonraa incelmişti kum saati gibi olmustu:) Deneyin cok mutlu olacaksınızhihoyyytopuyorumnanaktan

sopa ile sağa sola eğilme ve dönme, dumble ile sağa sola eğilme ile aynı hareket yani.bunun çok faydası var.gün içinde ne kadar çok yaparsanız faydasını görüyorsunuz.benimde odun gibi bir vucudum vardı :) bel adına bişey yoktu malum elma tipliyim, yani üst tarafım kilolu.her aklıma geldiğimde sopamı alıp sağa sola eğilme yaptım, 15 gün gibi bir sürede faydasını gördüm.hatta sopa yı omzunuza alın ve öne doğru bacağı ve beli çok kasmadan eğilin.dengede durmaya çalışın.bunuda günde 200 kez yaparsanız can simidi denilen bölgede çok faydalı oluyor:1closedeyes:

tatlım vileda sopası yada oklava gibi bir sopayı omuzlarımıza alıp sağa sola eğilme hareketi yapıyoruz ya.aynı şekilde sopayı omuzumuza alıyoruz, öne doğru yavaşça eğilip kalkıyoruz.bunu yaprken belimizi bacaklarımızı fazla kasmıyoruz.göbek hizasına kadar eğilip kalkıyoruz hepsi bu .yapabildiğin kadar yap.çok faydasını görürsün.umarım anlatabilmişimdirbilmiyorumkismile

azıcık dans edin. Aslında çocuklukta oynadığımız ip atlama hareketi yapsak.... emma estasya :))), hatırlarmısınız :))

ne çok ip atlar ne çok sekerdik. çocuk olmak eski enerjik hayatıma dönmek istiyorum :)):KK52::KK52:

X