• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbeğimle sev beni :)

ilknur07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
75
1
86
Antalya
kızlar :) bugün itibari ile 11 haftalik gebeyim 2. Bebeğim.
Ve benim şimdiden göbeğim çıktı sizce normal mi :) daha bana göre erken gibi ama

Benim 8 haftalıkken çıkmıştı çok az bir şey kişiye göre değişiyor sanırım... Hayırlı olsun bu arada...

Ve benim şimdiden göbeğim çıktı sizce normal mi :) daha bana göre erken gibi ama

Benim bile çıktı bulantı dan dolayi yemek yemedigim halde göbüşüm var :):) arkadaşlar iç haznen dar ondan olabilir dediler benim ilk gebeligim :)

canım yapısal o . benmde 5.ay çıktı :52::52: senin içinle alakalı bişi . 5.ayda çıksa 2 aylıkta çıksa ikiside aynı gelişim oluo :49::29:

Kurtaj olma ihtimalim var Allah rizasi icin 3 ihlas 1 Fatiha 1 ayetel kursi olur musun hamile iken Hurrem kardesimin kurtaji olmamasi icin die Allah simdiden razi olsun

Back