- 19 Aralık 2011
- 1.742
- 34
- 113
- 32
- Konu Sahibi hayallperestt
Kızlar bu arada bide ben kilo vermeden sadece göbeğim gitsin istiyorum. Diyet yaparsam kilo veririm :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MEkık ama ıste hepsının bı cesıdı var ters mekık dedıgm sey ılk basta zor olucagndn yere uzanın ve sabıt bıyere ellerınızı tutunun bacakları kırmadn duz tutarak yada cok zorlanılırsa bırnı otekının ustune alarak backlrı yukarıya kaldırmaktan ıbarettır:) Tarıfm nasıl oldu bılmıorum ama ters mekık denılen sey govdenın degıl backlrın yerden kaldırılmasıyla oluo:) Ayrıcaa bende zamanında 40 kg vermıs bır ınsn olrk deneyımlerımı paylasmak ısterdm lakın ben cok saglıksız ac bı sekılde verdım:)) O yuzden sızınle sadece spor tecrubelerımı paylasabılrım:) bu ısten sonc almak ıstıosanz abur cubr harıc bos kalorı yapck yıyceklerden uzak durmak ve ıstıkrarlı bı sekılde egzersızlere devam etmektr. Bende baslıcm dıorum bır turlu baslayamıorum bebek oluncaa bıde uykusuz olnca zor oluo:) e bebek uyuyuncada ya ıs yapıorum yada canım hıcbısey yapmak ıstemıo uzanıorum helekı o sut ayagınaa neler yıorum nelerr:) Insallah tez vakıtte bende baslarım halbukıı bısey degıl hee gunde 15 dakkanı ayırman yeter yeterkı duznlı bı sekılde bırkmadn yap bende baslıorum kızlarrr bugeceden ıtıbaren mekıge baslıcm :)
Canm seninle ne kadar ortak yönümüz var yaa :)
Bende 165 boyunda 56 kiloym göbeğime sinir oluyoruuumm. Ayrıca sıkı da değil bi oturdum mu çok göbeğim olmamasına rağmen katlanıveriyo göbeğimi içime çekmekten de gaz oluyor hep şişkinlik oluyor delircem :))
Yoğurt karın yağlarını yakmada etkili diye biliyorumm