• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbeğimi eritmek istiyorum

Kızlar bu arada bide ben kilo vermeden sadece göbeğim gitsin istiyorum. Diyet yaparsam kilo veririm pff :S

Ayy, bende bundan muzdaribim yaa, 54 kiloyum ama göbeğim feci şekilde fışkırmış durumda, yanlar da öyle pörtlemiş durumda, mekiğe başladım bakalım bende, sonucunu alırız inşallah.:31:

Ben deeeeeee :50:
163 boy 53 kiloyum. 85 70 95 im. Bel 70ten 65e insin başka bir şey istemiyorum. 60 da olur dümdüz istiyorum :37: Çünkü zaten hazımsızlık şişiriyor. Benim de alt göbek feci. Bir de hazımsızlık ve bağırsak problemlerim var. Onların şişkinliği de yüklenince davul gibi oluyor :(((( İki haftadır spor yapıyorum. Ben de kilo vermeden göbeğimi eritmek istiyorum ama çok zor. Napcaz göbeklerle bilmiyorum. Kondisyonsuz göbeğe çalışmak çok fayda etmez gibi geliyor. O yüzden yağları kasa dönüştürmek için proteinli gıdalar ve spor birlikte... Spor yaparken zaten göbek için de hareketler yapıyorum ama spordan sonra 3 gün vücudum ağrıyor. Umarım bi ay sonra falan ağrı çekmeyeceğim ve her gün yapabileceğim. Ters mekik yapmıyordum, faydasını görürüm inşallah ona da başyalacağım. Önce egzersiz yapıyorum vücudumu esnetiyorum, bel göbek bacak hareketleri, sonra ip atlıyorum, sonra 1er kilolu ağırlık kaldırıp kollarımı esnetiyorum. Ağırlıkla omuzlarımı da hareket ettiriyorum. Sonra bacağımı kaldırıyorum tutmaya çalışıyorum. Artı mekik ve egzersize devam ve bunlar gibi şeyler... İki gün önce yaptım hala kaslarım ağrıyor :52: Finaller bitince koşu yürüyüş ve yüzme de ekleyeceğim. Fit olma konusunda acayip hırsım var bu yaz artık dümdüz göbek istiyorum :26: Buradan yazalım artık gelişmeleri kim ne kadar inceltti belleri göbekleri :52: Tam şuan yemekten sonra bel 71 :((( 60 olacak ya olacak ya olacak! :9: Başarırsak yüksek bel dar pantolonlarla çekip koyalım hahaha:9:

MEkık ama ıste hepsının bı cesıdı var ters mekık dedıgm sey ılk basta zor olucagndn yere uzanın ve sabıt bıyere ellerınızı tutunun bacakları kırmadn duz tutarak yada cok zorlanılırsa bırnı otekının ustune alarak backlrı yukarıya kaldırmaktan ıbarettır:) Tarıfm nasıl oldu bılmıorum ama ters mekık denılen sey govdenın degıl backlrın yerden kaldırılmasıyla oluo:) Ayrıcaa bende zamanında 40 kg vermıs bır ınsn olrk deneyımlerımı paylasmak ısterdm lakın ben cok saglıksız ac bı sekılde verdım:)) O yuzden sızınle sadece spor tecrubelerımı paylasabılrım:) bu ısten sonc almak ıstıosanz abur cubr harıc bos kalorı yapck yıyceklerden uzak durmak ve ıstıkrarlı bı sekılde egzersızlere devam etmektr. Bende baslıcm dıorum bır turlu baslayamıorum bebek oluncaa bıde uykusuz olnca zor oluo:) e bebek uyuyuncada ya ıs yapıorum yada canım hıcbısey yapmak ıstemıo uzanıorum helekı o sut ayagınaa neler yıorum nelerr:) Insallah tez vakıtte bende baslarım halbukıı bısey degıl hee gunde 15 dakkanı ayırman yeter yeterkı duznlı bı sekılde bırkmadn yap bende baslıorum kızlarrr bugeceden ıtıbaren mekıge baslıcm :)

Teşekkür ederim anladım galiba akşam eve gidince deniyeceğim. bende çok rejım yaptım çok da güzel kilo vardım sonra hepsini aldım o başka :) bu arada her akşam yatağa girerken yarın kesin başlıyorum diyorum ama hala bi tık yok bakalım ne olacak sonum ama egzersiz bile yapsam fayda faydadır deneyeceğim

Canm seninle ne kadar ortak yönümüz var yaa :)

Bende 165 boyunda 56 kiloym göbeğime sinir oluyoruuumm. Ayrıca sıkı da değil bi oturdum mu çok göbeğim olmamasına rağmen katlanıveriyo göbeğimi içime çekmekten de gaz oluyor hep şişkinlik oluyor delircem :))

Yoğurt karın yağlarını yakmada etkili diye biliyorumm

doğru yoğurt çorbasıyla zayıfladım ben ama sadece yoğurt çorbası içeceksiniz katı şeyler yemeğin göbek oluyor sıvı yiyecekler yiyin birde sıvıyla zaten karnınız pek doymuyor hemen acıkıyorsunuz doyurmayacaksınız karnınızı aç hissedeceksiniz biraz hem kilo veriyorsunuz hemde karın yağları farkedilir derecede eriyor.bağırsaklarınızda sorun vardır doktora ilaç yazdırın benimde karnım hamile gibiydi ilaç yazdı beyaz bir toz suyla karıştırıyorsun bağırsakları çalıştırıyor göbek eriyor.bıraktım ama onu yoğurt çorbasıyla daha sağlıklı bence.

Back