Piercing, Hızma Göbeğimi deldirdim bir bakabilir misiniz ?

zayca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
253
0
mrb dun göbeğimi deldirdim fakat bugun piercingin o topunun oldugu yer üst bölge yara olmş bu normalmı

evet normal cnm ben deldirdiğimde kırmızı renkte iltihap önleyici vermişlerdi onu sürüyordum ama yinede olmuştu önemli değil endişe etme bence

bende de kabuklandı.. hergun kullandım entıbıotın bepanthene ama derı gıttıkce erıdı cıkardım.. iz kaldı... naapcamı cılemıorm.. cok cırkın bı ız.. kırmızımsı... grcmıo bı turlu kac aydız ızı... nasıl yokedılebılr... estetıkmı yaptırmam lazım ıze...ooooooooooooof...dovmeylemı kapattırsam .. naapcaaaaaam

göbek piercingi geç iyileşiyo keşke biraz daha sabretseydin çıkarmadan :/

canim ben deldirdigimde hiç bi sorun olmamisti fakat sonra birgun piercingimi degistirirken topunu iyi kapatmamisim o da gece dusmus çogu yeri kapanmis sonra iltihap kapmisti oksijenli su ve batikonla geçti bi muddet sonra bence o jellerden çok daha iyi çunku bende aldim ama pek ise yaramadi yara geçene kadar surekli bakim yapin silin orayi

Benimde üstteki deri inceldi orta kısmı iyileşti sanmıştım hemde 1 sene geçti neredeyse ama iyileşmemiş. Deldirdiğim yere gösterdim çıkar kapansın yırtılırsa daha kötü iz kalır 1 ay sonra tekrar deleriz dedi çıkardım bende tekrar deldiricem ama yine incelmemesi için napıcam bilmiyorum.

bende de iz kaldı geçmiyo, 4 seneyi geçti kapanalı ama geçmedi, deldirmeden önce iyi düşünün

Bende göbek piercing'i istiyorumm fakat iyi bir yer bulmak lazım. hijyenik olmayan çok fazla yer var..önerisi olan varmı ist avrupa yakasında :)

artık çoğu yer hijyenik gözüntutmazsa yaptırma ben 10 yıldır kullanıyorum hatta yazın yaptırmıştım ertesi gün denize girdim hiç bir sorun yaşamadık biz 3 arkadaş aynı anda yaptırdık çok sorunsuzdu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…