Gobegım kactı

göbek nasıl kaçıyor anlamadım ben neyden bahsettiğinizi ne garip bir durummuş

Gobek dedıgımız gobek delıgının altında kucuk bı et parcası olur hatta ıstıne bastırınca tık tık atar o hep gbek delıgının tam altında yada cok yakınında olması lazım

Agır kaldırınca anı bı hareket yapınca yada cok korkunca bulundugu yorungeden cıkar ve acayıp derecede rahatsızlık verır bunyen allak bullak olur hastalık bu oluyor

Tedavısıne gelınce burada pek cok yontemler paylasışmıs ben sunu uyguladım halıya sırt ustu uzandım esım topuguyla gbek delıgıme hafıf baskı yaptı bı sure snra tık tık atarak gbegım yerıne geldı ve gelırken baya saglam acıdı ıkı uc dk anca dayandım esım ayagını cektı ve o geceden snra duzeldım.

Doktorlar bu hastalıgın varlıgını kabul etmyrlar cunku tahlıller temız cıkıyr fılmler ve endoskopıler temız cıkıyr

Amaaa dusman basına vermesın Rab bım baya sıkıntılı bısey ya

Ya olabılır mı :) ben hıc tatmadıgım ıcın basıma gelmedıgı ıcın algılayamamıs olabılırmıyım ? ama mıdemdekı o tas gıbı hıssıyatı gectı

Ay gercı bı saatım kaldı grecegız bakalım neymıs ne degılmıs :) kalbım cok hızlı atıyr suan

ilk defa duydum teşekkür ederim
gerçekten yaşasam haberim olmayacakmış
geçmiş olsun

ilk defa duydum teşekkür ederim
gerçekten yaşasam haberim olmayacakmış
geçmiş olsun

Rıca ederım ben cok duymustum ılk defa basıma geldı sebebsız mıde ve bagrsak srunları kusma ve halsızlık yasarsan doktorlarda bırsey bulamazsa aklına bu gelsın tabı evlerden ırak Allah kımseye vermesın :)

Umutla kal her daim gelecek aylarda da dene. Bizim de çok uzun süredir olmamıştı. Hem de eşim kemoterapi bile gördü bu arada. Çok şükür iyi şimdi de bebek bekliyoruz. Hiç ama hiç üzülme stresi hayatından at çıkar. İyi şeyler düşün iyi olsun:)

Benim.ablamin haftada bir neredeyse gobegi düşerdi. Biz gobek dusmesi diyoruz. Bir nene vardi hep o ovalardi yerlestirirdi.
Belirtisi ablamin karni cok agrirdi. Agirdiginda anlardikki gobegi dusmus. Ama yasi ilerledikce gecti. Kalmadi sorunu

Sagol canım cok gecmıs olsun Allah saglıcakla kucagına almayı gule gule buyutmeyı nasp etsın :) stres yapmyrum zaten o asamaları gectım artık oluruna braktım uzulmuyrumda...

Benim.ablamin haftada bir neredeyse gobegi düşerdi. Biz gobek dusmesi diyoruz. Bir nene vardi hep o ovalardi yerlestirirdi.
Belirtisi ablamin karni cok agrirdi. Agirdiginda anlardikki gobegi dusmus. Ama yasi ilerledikce gecti. Kalmadi sorunu

Gecmıs olsun canım benımde ılk defa oldu bakalım yne olacakmı cok zor bısey ya

Sagol canım cok gecmıs olsun Allah saglıcakla kucagına almayı gule gule buyutmeyı nasp etsın :) stres yapmyrum zaten o asamaları gectım artık oluruna braktım uzulmuyrumda...
Çok sevindim adına gerçekten ayrica da çok teşekkür ederiz. Amin. Darısı başına ve de geçmiş olsun göbek kaçması durumu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…