göbek nasıl kaçıyor anlamadım ben neyden bahsettiğinizi ne garip bir durummuş
İşte hemen olacağın adet öncesinde olabilirsin veya HAMİLESİN! :))) iki seçeneğin var. Ama ben nedense ilkten beri hamilelik diye hissettim. Aynı şeyleri yaşıyorduk inan ben hamilelik diyordum buna sen de göbek kaçması
İşte hemen olacağın adet öncesinde olabilirsin veya HAMİLESİN! :))) iki seçeneğin var. Ama ben nedense ilkten beri hamilelik diye hissettim. Aynı şeyleri yaşıyorduk inan ben hamilelik diyordum buna sen de göbek kaçması
ilk defa duydum teşekkür ederimGobek dedıgımız gobek delıgının altında kucuk bı et parcası olur hatta ıstıne bastırınca tık tık atar o hep gbek delıgının tam altında yada cok yakınında olması lazım
Agır kaldırınca anı bı hareket yapınca yada cok korkunca bulundugu yorungeden cıkar ve acayıp derecede rahatsızlık verır bunyen allak bullak olur hastalık bu oluyor
Tedavısıne gelınce burada pek cok yontemler paylasışmıs ben sunu uyguladım halıya sırt ustu uzandım esım topuguyla gbek delıgıme hafıf baskı yaptı bı sure snra tık tık atarak gbegım yerıne geldı ve gelırken baya saglam acıdı ıkı uc dk anca dayandım esım ayagını cektı ve o geceden snra duzeldım.
Doktorlar bu hastalıgın varlıgını kabul etmyrlar cunku tahlıller temız cıkıyr fılmler ve endoskopıler temız cıkıyr
Amaaa dusman basına vermesın Rab bım baya sıkıntılı bısey ya
ilk defa duydum teşekkür ederim
gerçekten yaşasam haberim olmayacakmış
geçmiş olsun
Ne yaptın sonuç ne?
Umutla kal her daim gelecek aylarda da dene. Bizim de çok uzun süredir olmamıştı. Hem de eşim kemoterapi bile gördü bu arada. Çok şükür iyi şimdi de bebek bekliyoruz. Hiç ama hiç üzülme stresi hayatından at çıkar. İyi şeyler düşün iyi olsun:)
Benim.ablamin haftada bir neredeyse gobegi düşerdi. Biz gobek dusmesi diyoruz. Bir nene vardi hep o ovalardi yerlestirirdi.
Belirtisi ablamin karni cok agrirdi. Agirdiginda anlardikki gobegi dusmus. Ama yasi ilerledikce gecti. Kalmadi sorunu
ALLAH sifar versin. Sagol gecti zaten. Çocukluğundan gencligine kadar olan birseydi... yillardir yok artik.Gecmıs olsun canım benımde ılk defa oldu bakalım yne olacakmı cok zor bısey ya
ALLAH sifar versin. Sagol gecti zaten. Çocukluğundan gencligine kadar olan birseydi... yillardir yok artik.
Çok sevindim adına gerçekten ayrica da çok teşekkür ederiz. Amin. Darısı başına ve de geçmiş olsun göbek kaçması durumu içinSagol canım cok gecmıs olsun Allah saglıcakla kucagına almayı gule gule buyutmeyı nasp etsın :) stres yapmyrum zaten o asamaları gectım artık oluruna braktım uzulmuyrumda...
Çok sevindim adına gerçekten ayrica da çok teşekkür ederiz. Amin. Darısı başına ve de geçmiş olsun göbek kaçması durumu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?