Gobegım kactı

Benim nabiz da midede atiyor gobekte tik yok
benimki de mi kacti :)
Ama ben kendimi bildim bileli oyle...orda sanki midem degil kalbim var :)))

Hamilelik ihtimaliniz varsa bu dediklerimin hicbirisini yapmayin bekleyin once gobeginize mudahale ettirmetin hic bi sekilde gecmis olsun hayirli haberler inşallah

Amın canım ınsallah :) yaptım ben ıkı defa ama ıse yaradı duzeldım :) ıkıncı yaptıgımla ılkı arasında fark vardı hıssettım ılkınde yerıne gelmıs demekkı ama esım dıkkatlı koydu topugunu fazla yuklenmedı

Benim nabiz da midede atiyor gobekte tik yok
benimki de mi kacti :)
Ama ben kendimi bildim bileli oyle...orda sanki midem degil kalbim var :)))

Ay belkı sızın normalınız budur :) bende bı kac gundur sureklı ısalmısım gıbı agrım vardı ve mıdem tas gıbıydı ve agrıyordu bu belırtıler varsa olabılır yanı dıger bı deyısle agrı acı yoksa cok da şaapmamak lazım

Vallahi ben senden daha mı heyecanlandım ne? En kısa zamanda öğrenip yazmanı rica ediyorum senden hislerim doğru çıkarsa ne mutlu olurum bir bilseen

Test yaptın mı nolur yaaaap hadi ben biliyorum hamilesin sen ya

Ayyyy agzın bal yesın ya hayırlısıyla ınsallah
Yapamam test esıme soz verdım 10 gunden once yapmak yok dıye cunku adetım 10 gun kadar gecıkebılıyr 2 bucuk yıldır cok negatıf grduk artık umutlanmak ıstemıyruz brde ben cok ktu olyorum dıye test yapmamı ıstemıyr esım

Erken gebelik testi yap gizli gizli nerden bilicek eşin? Ben dayanamazdim senin yerinde olsam. Hele de göbek kaçmasını ilk defa duyan benle aynı şeyleri yaşarken. Ama üzülme ya olmasa da. Seni umutlandirip sonrasinda üzmek de istemiyorum en iyisini testler bilir. Dene pazartesi günü pozitifse ne mutlu :)

Aslında tatılden snra asırı sac dokulmem var tuzdan mı kansızlıktan mı bılemedım ptesı saglık ocagına gıdecektım kan vereyım dedım dktra rıca etsem beta hcg ye bakar mı kı
Test yaptıgımı anında anlar esım cunku höğüre höğüre aglıyrum butun gun ve o ısten geldıgınde sakınlesmıs de olsam gzlerım uzaylı gıbı şiştiği ıcın anında anlar

Ay nolur ağlama üzme kendini üzülme. Gelecek bebeğin sağlıkla inşallah. Ama sakın bunu kendine stres yapma.

Ay nolur ağlama üzme kendini üzülme. Gelecek bebeğin sağlıkla inşallah. Ama sakın bunu kendine stres yapma.

Ya aslında byle umutlammayınca cok uzulmurum brde ıkıbucuk yıldır alıstım sanırım gecen ay aglamadım mesela ama test yaptıgım gun ot gıbı dolandım ertesı gum yıne hıcbırsey olmamıs gıbı devam ettım bu ay da fazla umutlanmamaya beklentım ykmus gıbı yasamaya calısyrum derdıme cok sukur Allah beterınden korusun ınsallah canım hakkımızda hayrlısı olsun dyrum :) stres de yapmıyrum son aylarda olursa olur olmazsa uzulmek yok hayırlısı byleymıs kafasındayım

Sende gogus agrısı oldu mu benım goguslerım regl oncesı sıserdı ve acırdı salı gununden buyana acayıp dercede sıstı kafam kadar oldu resmen ve cok acıyorlar

Hadi bekliyorum hayırlısı olsun ama sonuç olumsuz olsa dahi üzülmemeni tavsiye ediyorum. Çünkü maalesef stres her şeye engel

göbek nasıl kaçıyor anlamadım ben neyden bahsettiğinizi ne garip bir durummuş

Sende gogus agrısı oldu mu benım goguslerım regl oncesı sıserdı ve acırdı salı gununden buyana acayıp dercede sıstı kafam kadar oldu resmen ve cok acıyorlar

Valla bazen oluyor bazen olmuyor ama pek hissetmedim ben. Genelde herkesin ilk belirtisi imiş bu. Kusmalarimdan anlıyorum hamile olduğumu yoksa gayet iyiyim çok şükür ara sıra karin agrisi var belirti olarak

Hadi bekliyorum hayırlısı olsun ama sonuç olumsuz olsa dahi üzülmemeni tavsiye ediyorum. Çünkü maalesef stres her şeye engel

Valla bazen oluyor bazen olmuyor ama pek hissetmedim ben. Genelde herkesin ilk belirtisi imiş bu. Kusmalarimdan anlıyorum hamile olduğumu yoksa gayet iyiyim çok şükür ara sıra karin agrisi var belirti olarak

Yok yok artık uzulmek aglamak yok olsa bır hayır olmasa bın hayır :) goguslerımde baya sıddetlı agrıdı gectı bırdaha basladı

İşte hemen olacağın adet öncesinde olabilirsin veya HAMİLESİN! :))) iki seçeneğin var. Ama ben nedense ilkten beri hamilelik diye hissettim. Aynı şeyleri yaşıyorduk inan ben hamilelik diyordum buna sen de göbek kaçması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…