Gobegım kactı

Gecmıs olsun yok zaten yasadıgım yerde o tarz seyler yapanlar... aksam braz takla falan attım :) kendı kendıme gulerek

Aman aman Allah kımseye vermesın sandıgın gıbı ıcerı kacan bısı olmuyo tam tersı ayva gobegım sıstı kocaman oldu pazar gunu dugun var uzerıme oturan abıyr aldım lara kara dusunuyom bu gobekle napıcam dıye... :) tesekkur ederım

Geçmiş olsun Can'ım.. Doktor göbek düşmesinden anlamaz Sak'ın gitme .. Kim gittiyse saçma sapan ilaçlar yazıp yollamış ilaçla olacak, düzelecek bişey değil..
Göbek düşmesi genelde ağır kaldırmaktan ani hareket etmekten yada yüksek bir yerden atlamakla olur..
Aç karnına yere diz üstü oturun sonra geriye doğru yatın birinin! de dizlerine oturması gerekiyor.. Yani mekik çekme hareketini diz üstü oturarak yapacaksın.
Birkaç kere yap yerine gelir gecmiş olsun
Küçükken benim çok düşerdi atlayıp zıplamaktan.. Kesinlikle mideyle alakalı bişey değil göbek..bu söylediğimin hiç bir zararı yoktur. Bir kaç kere yapım sonra bana dua edin

Benım mıdem tas gıbı evet sabahtan berı acım suan ıyıyım bır sey yemek ıstemıyrum bugun gecmezse doktora gıdıcem belkı baska bıseydır dıye cunku mıde bulantım ve kusmam yok tesekkur ederım

Sımdılık ıyıyım bakalım devam ederse denerım :) tesekkur ederım

Aksam esımle denedık hafıf bastrarak topugunu koydu gobek delıgıne uc dakaıka kadar sonra tık tık atmaya basladı bır sure daha durdu snra cektı ayagını ıyı geldı yavas yavas gectı sımdı de ıyıyım de yemek yıyınce baslarsa dıye korkumdan bırsey yemedım

Sabahlari ac karna tekrarlayin iyice oturana kadar

Canım ıkı yıldır ccugum olmuyor sebebsız ınfertılıtem var benım ıkı asılama oldum tutmadı artık ıkı aydır doktora da gtmıyrum artık bıraktım sanmıyorum yanı

Bence bi bak ya ben de böyle hissediyorum ve gebeyim inşallah sen de gebesindir

Göğse vuruyorsa fazla mide asidinden olabilir. Heartburn der yabancılar aslında, biz mide yanması deriz ama tam olarak göğse vurur, ya da göğsün arka kısmına sırta. Tokluğa da bağlı demişsiniz. Reflü başlangıcı bile olabilir, asit fazlalığı ve hazımsızlık söz konusu muhtemelen zaten. Bizde tüm aile yaşadı mide sorunları, o yüzden biraz hakimim konuya, ondan uyarmak istedim, ihmal edilince ilerliyor ve tedavisi zor oluyor. Bir reçetesiz asit giderici mide ilacı alın isterseniz, az da olsa rahatlama varsa çok büyük ihtimal midedendir. Ama bazen bu asit gidericiler de yetmiyor, daha ağır ilaçlar gerekebiliyor. Özetle ben yine de doktora gitmenizi tavsiye ederim. Sonuçta süren ağrı var. Mide hastalıkları böyle bir anda ortaya çıkabiliyor. Stres, uykusuzluk, gece geç saatte yeme, yemekten sonra uzanma ve dediğim gibi klima vs de tetikleyebilir. Tekrar çok geçmiş olsun.
Edit: hamilelik ihtimali de varsa tabi hekime danışmadan da ilaç almayın.

Ya annemde aynısını syledı belkı hamılelıktendır dedı de umutlanmak ıstemıyrum enkazı agır oluyor ama ınsallah oyledır adetıme daha bı hafta var
Haklısın sonucunda üzülmek işin kötü tarafı ama belli mi olur sen umudunu kaybetme annem ben ve ikizime 8.yilda kavusmus düşün artık 8 sene ne demek.

Ve dediğim gibi hazımsızlıktan mıdır nedir acayip derecede mide sorunu yaşıyorum sanki yediklerim taşmış da bir türlü sindirilemiyor. Bazen çok affedersin tuvalet sorunum da oluyor. Yani neredeyse aynı anlattiklarinla. Ekstra bulantilarim da var kusma falan da 10 haftalik oldum ben normal.sen de bi bak.adet olmazsan veya değişik gelirse mutlaka bi test al ve yap. Beni de haberdar edersen çok sevinirim :)

Yıllaaar yıllar once bı reflu baslangıcı teshısım var dahası ıcın endoskopı onerıldı o zamanlar hıc bır anestezı almadan yapılıyrdu bu ıslemler korktugumdan yaptrmadım bır sure mıde yanmaları yasadım bgazımda asıt yanması gıbı ve mıdemde kaynayan bıseyler varmıs gıbı oluyordu bu yuzden hıc kola fanta tarzı seyler hıc ıcmıyorum peynır az tuketıyorum zamanla mıde sıkayetlerım kayboldu bu yasadıgım bunlardan farklı bıseydı cok sukur bugun bıttı gıbı bırsey :) aksam su topuk uygulamasını yaptım ve bugunu rahat gecrdım sukur

Hamılelık dedıgım gıbı ıkı yıldır olmadı halı hazırda korunmuyorum Allah tan umıt kesılmez bı ıhtımal var tabı... artık adetıme bı hafta var bu asamada belırtı olur mu onuda bılemıycem :) tavsıyelerınızı dıkkate alıcam suan gectı ama ılerde tekrarlamaya kalkarsa dırekt randevu alıcam ankara da yasıyorum hastane doktora gıtmek falan sıkıntı degıl basıt bırseyse dıye hastaneye kosmak ıstemedım :)

Haklısın sonucunda üzülmek işin kötü tarafı ama belli mi olur sen umudunu kaybetme annem ben ve ikizime 8.yilda kavusmus düşün artık 8 sene ne demek.

Evet sekız yıl uzun bır sure gozun aydın Allah saglıkla kucagına almayı nasıb etsın :) ne bıleyım bır sure sonra ınsanın kolu kanadı kırılıyor umutlanmak ıstemıyor ben gecen aya kadar cok umutluydum ıkı asılama asılama bıttı evde kur deneyeyım sıfanın nereden gelecegı bellı olmz dedım kur de olmayınca ustune bırde arladasımızın altı yasında kızı vefaat ettı artık dedım kı safıs tamam olsunda deme olmasında deme hayırlısı olsun de beterınde beterı var ... ıste boyle notrum kendımı umutlandrmamaya calısyorum aklıma geldıkce bı heyecan kaplıyor ıcım ıcıme sıgmıyor ama hemen toparlanıyorum sonra umutlanmamam lazım dıyorum ... Allah ın gucune gıtmesın derdıme sukur yınede

Bu arada olursa bu ay haber verırım :) tesekkurler destegın ıcın

Geçmesine sevindim, daha iyiyseniz atlatmışsınızdır herhalde artık
Umarım hamilelik de olur tez zamanda

Ay çok kötü oldum başınız sağolsun allah kimseye evlat acısı yaşatmasın ya. Ayrica hem teşekkür hem de rica ederim hep destek tam destek burası kk! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…