Gobegım kactı

Safistd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
4.733
15.912
208
35
Ayyyyy bacılar bılen varsa benı aydınlatsın bu gobek kacması (halk arasında degısık adları var gobek dusmesı, gobek kayması da denıyormus) denen seyın belırtılerı neler ve nasıl tedavı edılır ? netten arastrdım bıraz okudugum belırtılerın cogunu tasıyorum ancak emın olamadım ya gunlerdır sankı afedersınız ısalmısım gıbı bır agrı mıdem tas gıbı bır lokma bırsey yesem hemen mıde agrısı ve tuhaf bır sekılde sıs gobek baslarda usuttugumu yada mıdemın rahatsızlandıgını dusundum fakat gecmeyınce olabılır mı yoksa dıye arastırdım bılgısı olan yardım etsın lutfen hala mıdemın oldugu yerde kocaman bı tas baskı ve agrı yapıyor dahası doktorlar bu rahatsızlıgı onemsemıyormus cunku rontgen tahlıller ve endoskopı temız cıkıyormus sadece el ıle muayenede anlasılıyormus ve cogu doktor bunu basıt gorup hastalık statusune koymuyormus ama oldukca can sıkıcı bı durum

Ya ben bulu dugum cevrede bunu cok duyuyorum yasamadigim icin bilmiyirum ama yasayanlardan biliyirum cok agir sanci falan yapiyormus kiminde kusma vs bunu genelde hekim diye tabir edilen nasil anlatayim bilmiyirumda fiziksel bi takim masajlarla vs yapan insanlar var ve iyilestiklerinide cok soyleyen var guvendiginiz bildiginiz biri varsa isterseniz bi gorunun

Yok ya oyle tanıdıgım memelekette vardı eskıden ama bulundugum yerde o tarz kımseler yok esımde tutturdu doktora gıdelım dıye durduk yere endoskopıyle ugrasaamam zaten derdım yetıyor bırde endoskopının acısını cekemem cok sukur oyle sıddetlı bı bulantım yok ama mıdem ve karın agrısı gecmıyor

Sabah aç karnına uzanın, dizlerinizi aşağıda eklediğim resimdeki gibi kırarak yatın. Parmağınızı göbeğinize sokun. Şiddetli bir atma hissetmelisiniz. Eğer bu atış göbek deliğindeyse sorun yok demektir. Eğer göbeğin çevresinde başka bir yerde kuvvetli bir atış varsa göbeğiniz düşmüştür.

Eklentiler

• images.jpg
    5,8 KB · Görüntüleme: 481
Biraz daha internetten arastirinca kendi kendine duzeliyormus zaten...
Saka yapmayin hanfendi doktora gidin belki fitik oldunuz?

Göbek deliğinin ğzerine elini sıkıca bastır. Nabız atışı varsa bişey yoktur. Nabız delikte değil başka yerdeyse sıkıntı var.

Cok tesekkur ederım yarın sabah denerım ınsallah orada duruyordur cok tırsıyorum

Biraz daha internetten arastirinca kendi kendine duzeliyormus zaten...
Saka yapmayin hanfendi doktora gidin belki fitik oldunuz?

Yanı canım cok yanmadıgı surece hemen herseyde doktora kosmak ıstemedıgımden once belırtılerıme bakıyorum netten arastırıyorum... dayanamayacak dereceye geldıgımde mecbur gıdecegım

yere uzan, göbeğine bir örtü ser. tam göbek deliğine denk gelecek şekilde oklavanın ucunu koy. eşin oklavanın diğer ucunu tutup bastırmadan senin
etrafında bir 15-20 tur atsın. düzelir inşallah.

Göbek deliğinin ğzerine elini sıkıca bastır. Nabız atışı varsa bişey yoktur. Nabız delikte değil başka yerdeyse sıkıntı var.

Ya tam delıgın altında mı olması lazım benımkı bıraz ust sag tarafında tam delıgın altında degıl yanı

yere uzan, göbeğine bir örtü ser. tam göbek deliğine denk gelecek şekilde oklavanın ucunu koy. eşin oklavanın diğer ucunu tutup bastırmadan senin

Tesekkur ederım denıycem...

Reflu ya da bagursak hastaligi olabilirmi siz bence bir doktora gidin ama sorunuz gobek dusmesi ise bardak cekmesi varmis annem.soyledi ama yinede doktora gidin bence

burada püf nokta, oklavada kendi etrafında dönecek, sabit olmayacak. dediğim gibi kesinlikle bastırma, baskı uygulama olmamalı Safistd

Reflu ya da bagursak hastaligi olabilirmi siz bence bir doktora gidin ama sorunuz gobek dusmesi ise bardak cekmesi varmis annem.soyledi ama yinede doktora gidin bence

Ruflum yok sukur bagrsak hastalıgı oldugunu sanmıyrum cunku sadece karın agrısı da degıl ... bır sey dokunmus olsaydı sımdıye kadar gecerdı

Ya tam delıgın altında mı olması lazım benımkı bıraz ust sag tarafında tam delıgın altında degıl yanı
Bununla ilgisi yok aort damari karindan gecer boylu boyunca... Nabzi her yerde hissedebilirsin ozellikle de gobeginin ustunde. Agri var sertlik var karnimda diyorsunuz bence kosun doktora... Kosun dediysem acilleri mesgul etmeyelim doogru poliklinige sabahtan

burada püf nokta, oklavada kendi etrafında dönecek, sabit olmayacak. dediğim gibi kesinlikle bastırma, baskı uygulama olmamalı Safistd

Tamam canım anladım cok tesekkur ederım

Sırt üstü yatıp bakacaksın ama onu yazmayı unutmuşum. Deliğin üzerinde ya da çok yakınında olacak.

zaten mevcut gobısımle oturdugum yerden o nabzı hıssetmem mumkun degıl

Sımdı gobısım sacma bı sekılde kocaman ama sert degıl mıdem tas gıbı neyse olmadı gıdecegım

Valla ne kadar doğru bilemem ama
Birazda komik ama
Eşim takla atar o durumda
Çok ciddiyim

Ay ben onuda okudum da attım bı kac tane snrada gulme krızıne grdım kocaman kadın evın orta yerınde takla attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…