• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göbeğim düşmüş

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

KEDERSİZ

Ziyaretçi
selam kızlar ben 5 senelik evliyim 3 aşılam 2 tüp bebek tedavisi gördüm maalesef hepsi negatif sonuç verdi... geçenlerde kaynanam beni bir koca karıya götürdü koca karının bana dediği göbeğin düşmüş düzelmeden hamile kalamzsın dedi ....sizin bir fikriniz varmı büyüklerinizden duydunuzmu ,bu durmda hamile kalamammı ben şimdi :uhm: cervaplarınızı bekliyorum :çok üzgünüm:

duyan bilen yokmu yazın bişeyler lütfennnnnnnn

evet canım ben duydum gerçek..oluyomuş ..ben onu bi araştırayım bakiim iyi aklıma getirdiin sağol..Yanlız göbeğin düşmüşse eğer belirtileri şunlardır;karnın ağırır,iştahın kesilirmiş,göbeğin çevreside ağırırmış..sende böyle belirti varmı peki??

evet canım ben duydum gerçek..oluyomuş ..ben onu bi araştırayım bakiim iyi aklıma getirdiin sağol..Yanlız göbeğin düşmüşse eğer belirtileri şunlardır;karnın ağırır,iştahın kesilirmiş,göbeğin çevreside ağırırmış..sende böyle belirti varmı peki??
evet canım saydığın bütün şikayetler var bende koca karını dediğine görede uzun zamandır düşmüş göbeğim ve yerini tutmuş yerine getimeye çalıştı ama gelmedi ne yapacam ben şimdi yaaa offff

evvet bende duydum ve yasadim sükür benim bir cocugum var ama gecen yaz tr de yasadim
ani hareket edersen cok agir kaldirirsan stressden falan olurmus diye duydum
belirti olarak benim istahim kapanmadi ama karnim cok agridi göbek deligim sertlesdi ve cikti sanki cevreside sicacikdi elimi koydugumda normal vücut isimdan fazla sicak yani
ve bende duydum göbegin düsdügü zaman bebek zor olurmus diye koca kari tedavileri derler ya annem yapti bana ac karnina yere yatirdi ve bas parmagini göbek deligime sokarak icdeki deligi arayip tuturdu sonrada parmagini cevirdi iyice SIKISDI nasil agriyo anlatamam sonrada fikliyo resmen hem görüyosun hemde hissediyosun zaten ve kendiliginden gevsemeden parmak kessinlikle ciokmyo ordan annem bana yapiyo arada aslinda bir haftaya yakin üst üste yapilmasi gerekirmis ama denk gelmiyo bazen malesef ara ara hala agrir ama sunuda söyliim öyle yaptikdan sonra annem rahatliyorum gercekdende
yalniz tavsiye edermiyim bilmiyorum cünkü kimseyi yalnis yola sokmak istemem sadece paylasmak istedim

evvet bende duydum ve yasadim sükür benim bir cocugum var ama gecen yaz tr de yasadim
ani hareket edersen cok agir kaldirirsan stressden falan olurmus diye duydum
belirti olarak benim istahim kapanmadi ama karnim cok agridi göbek deligim sertlesdi ve cikti sanki cevreside sicacikdi elimi koydugumda normal vücut isimdan fazla sicak yani
ve bende duydum göbegin düsdügü zaman bebek zor olurmus diye koca kari tedavileri derler ya annem yapti bana ac karnina yere yatirdi ve bas parmagini göbek deligime sokarak icdeki deligi arayip tuturdu sonrada parmagini cevirdi iyice SIKISDI nasil agriyo anlatamam sonrada fikliyo resmen hem görüyosun hemde hissediyosun zaten ve kendiliginden gevsemeden parmak kessinlikle ciokmyo ordan annem bana yapiyo arada aslinda bir haftaya yakin üst üste yapilmasi gerekirmis ama denk gelmiyo bazen malesef ara ara hala agrir ama sunuda söyliim öyle yaptikdan sonra annem rahatliyorum gercekdende
yalniz tavsiye edermiyim bilmiyorum cünkü kimseyi yalnis yola sokmak istemem sadece paylasmak istedim
canım cevabın için teşekkür ederim dediğin gibi çok ağrı oluyor yaparken ,bir daha gidermiyim o koca karıya bilmiyorum ama göbek düşmesinden olmuyorsa bebeğim o acıya değer..... allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese bir an önce bebişine kavuştursun AMİN

canım cevabın için teşekkür ederim dediğin gibi çok ağrı oluyor yaparken ,bir daha gidermiyim o koca karıya bilmiyorum ama göbek düşmesinden olmuyorsa bebeğim o acıya değer..... allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese bir an önce bebişine kavuştursun AMİN

:Saruboceq:amin canim iyi dileklerim ve dualarim seninle inan bana:Saruboceq:mademki yaptirmissin arkasini brakma derim ben dvm et yani insallah en kisa zamanda hamile haberini alirsam cok sevinirim inan bana:Saruboceq::nazar:a.s.

benimde trafik kazası geçirdiğimde korkudan göbeğim düşmüştü.çok kötü midem bulandı.kustum.hep karnım ağrıyordu.rengim sararmıştı resmen.neyse 2 gün öle çektim.anlamadık.babanem dediki senin göbeğin düşmesin sakın.yattım yere sırt üstü babanem eliyle göbeğime bastırdı(ama göbek deliğimden içeri sokmadı parmağını yani)dedi ki göbeğin atmıyo yerinde göbeğin düşmüş dedi.hemen hacı şakir sabunları vardırya bildiğimiz kare ortası hafif oyuk bi kalıp sabunu oyuk kısmı göbek deliğime gelecek şekilde sabunun üstüne yattım nasıl hissettim göbeğim resmen hareket etti yerine geldi hani tık tık duyarız ya göbek sesini duydum anında ağrım kesildi.çok rahatlamıştım allah rehmet etsin babaneciğime......

hakklisin bak bende eklemeyi unuttum annem islemden sonra karnima kalip sabun koydu ve tülbentle sardi harbi oda iyi geliyo SIKICA sardi hemde hatta rahatlikdan oturdugum yerde uyuyakalmisdim.......

göbek düşmesi olayı bendede olmuştu karın ağrısı ile mide ağrısı karışık ağrılarım vardı o zamanlar arkadaşım bana demişti senin göbeğine bakayım göbeğinmi düştü acaba diye bende ne göbeği ne düşmesi diye saçmalamıştım arkadaşım parmağıyla bastırdı göbek yerine geldi şimdi artık sürekli düşüyor yaa gülerken bilee :))))))

benimde trafik kazası geçirdiğimde korkudan göbeğim düşmüştü.çok kötü midem bulandı.kustum.hep karnım ağrıyordu.rengim sararmıştı resmen.neyse 2 gün öle çektim.anlamadık.babanem dediki senin göbeğin düşmesin sakın.yattım yere sırt üstü babanem eliyle göbeğime bastırdı(ama göbek deliğimden içeri sokmadı parmağını yani)dedi ki göbeğin atmıyo yerinde göbeğin düşmüş dedi.hemen hacı şakir sabunları vardırya bildiğimiz kare ortası hafif oyuk bi kalıp sabunu oyuk kısmı göbek deliğime gelecek şekilde sabunun üstüne yattım nasıl hissettim göbeğim resmen hareket etti yerine geldi hani tık tık duyarız ya göbek sesini duydum anında ağrım kesildi.çok rahatlamıştım allah rehmet etsin babaneciğime......
yaptığın bu uygulamayı bende yarın sabah yapacam inşallah yerine gelir ama koca karının dediğine göre biraz zor gelirmiş çünkü uzun zamandır düşmüş ....bende hep hastanelere giderdim bu karın ağrısından, mide bulantısından ama dr lar senin hiç bişeyin yok diyerek eve gönderirlerdi zaten dr lar göbek düşmesi diye bişey yok diyorlar ama var ....peki canım senin ondan sonra düştümü göbeğin bikere düştümümü hep düşüyormuş sen yine şanslıymışsında babaannen erken farketmiş mekanı cennet olsun babaannenin

evet bende evlenmeden önce hatırlıyorum da...
bir gece uyurken birden karın ağrısından uyanmıştım... ama nasılllllll bir karın ağrısı...
anneme zor seslendim karnım ağrıyor gel diye..
gecenin bir vakti şaşırdı kadın... noldu dedi.. karnım çok fena dedim, ama nasıl ağlıyorum..
göbeğin kaçmıştır dedi, açtı göbek deliğimi ve parmağıyla bastırmaya başladı...
çek elini çok acıyo dedim ama çekmedi annem, iyikide çekmemiş.. pıt pıt ata ata acım hafiflemeye başladı ve aniden kesildi... çok ilginçti çok şaşırmıştım ama evet böyle birşey var..
birebir yaşadım ve gördüm...
fakat bunun bebek olmamasıyla alakalı olduğunu hiç duymamıştım.
ilk defa burda okudum..
şaşırım..
gelişmelerden bizi haberdar edermisin canım.
inşaallah en yakın zamanda olur bebişin...

sırnaşık şey ay kizlar ya cok güldüm. benimde cocukken zirt pirt düserdi. artik düsmüo ama. stresten olabilio evet. gecen de kardesiminki düsmüstü:)
sirtüstü yatip dizlerinizi kiracaksiniz kendi kendinize göbeginizi ovalayaip biraz yumusattiktan sonra basparmaginizla kontrol edin. eger atmiosa orda biyere kaymistir, arayip buluosunuz, sonrada o tarafa gelsin diye ovalayarak yerine getiriosunuz. internette var arayinca bulunuo.
hep cocuklara olur saniodum. meger büyüklere de oluomus:bbo:

gecmis olsun neyse. herkes kontrol etsin arada bi göbek yerinde mi? ay cok komik bisey aslinda ama insanin basina hersey geliogamyoncuiremsu

göbek düşmesini bende duydum parmağını deliğe sokup dönüyorsun bekliyorsun öyle görmüştüm ama bebişin bunla alakalı olduğunu bilmiyorum durun ben bi anneme sorayıımmmmkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

benimde başıma çok geliyor durmadan göbeğim düşüyor saolsun annem yapıyor,ayaklarınızı yukarı duvara dayayarak öle yatın onunda faydası oluyor,annem parmağıyla yerine getiriyor göbeğimi,ilk defa duydum çocuk olmamasıyla alakasını:1shok:

evet göbek düşmesi doğru gayet doğru....

ama çocuk olmamasıyla ne alaka onu duymadım.....

bende bi baktırayım bakalım göbeğime....düşmüşmü kalkmışmı....

canım ben duymadım ilk defa senden duyuyorum ilginç

evet göbek düşmesi diye bişi var hamilelikle alakası olduğunuda duymuştum
benim ananem birinin göbeğini düzeltmiş bilir böle işleri marifetlidir alimallah kadının bebeği olmuyomuş 2 aya kadar olmuş :CüvCüv:
gerçi başka sağlık problemi varsa bilmem ama alakası olduğunu biliyorum
ama ondan sonra başka duyupta çok gelen oldu dedem de kızmıştı sırnaşık şey
yazık geçenlerde çok güldüm biz 2 senelik evliyiz benim bebeğim olmuyo zannediyomuş beni yatırdı göbeğimle uğraştı baya bundan sonra olur kızım dedi allah razı olsun a.s
böle bişi var yani ben biliyorum yinede dikkate almak lazım derim a.s.

Back
X