arkadaşlar ben 15 yaşındayım 2ay sonra 16 olucam
boyum 1.60 kilom 46.5 ama ben 1-2 kilo daha almak istiyorum
ama göbeğimin çıkmasından korkuyorum,ne yapmalıyım?
Göbeğim çıkmadan nasıl sağlıklı kilo alabilirim ve böyle birşey mümkün olabilir mi?
2 kilo almakla göbek çıkmaz.ayrıca ne kilosu ya zaten ilerleyen zamanlarda alacaksın ztn ama illa kilo alacam diosan abur cubur yemek yerine faydalı şeyler ye canım muz tüket kalori deposu adeta
ne demek 2 kilo almakla göbek çıkmaz, bende 15 yaşına yeni girdim 48 kiloyum ve 2 tabak makarna yesem anında göbeğim benden önde yürüyo...
2 kilo almakla göbek çıkmaz diye bişey yok gramla bile fark eder))))
ben de hamile gibiyim canım hatta nişanlım falan dalga geçiyo yakında hayırlı olsuna gelcekler diyopampampam
burchecan sen gene iyisin
ya göbeğinde birikse tüm yediklerin 3 aydır göbekle gezıyom belim neyi falan incede yandan bi bakıyom aynada kendime hamile gibiyim
ben de hamile gibiyim canım hatta nişanlım falan dalga geçiyo yakında hayırlı olsuna gelcekler diyo
ben de hamile gibiyim canım hatta nişanlım falan dalga geçiyo yakında hayırlı olsuna gelcekler diyo
ben de kilo almak istiyorum 1.70 boyum kilom 48lere kadar düşebiliyor iskelet gibi oluyorumşöyle bir 55 olsam diye bakıyorum ama direk göbekten alıyorum alırsam sanırım kilo alırken sporla desteklemek gerekiyor
herkes isteklerını yazmıs ama bı olur yon bulunmamaısssssss alooooo nası kılo alcaz dıyoz yaaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?