Göbeğim Çıkmadan Kilo Almak İstiyorum

adsiz789

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
56
18
98
arkadaşlar ben 15 yaşındayım 2ay sonra 16 olucam
boyum 1.60 kilom 46.5 ama ben 1-2 kilo daha almak istiyorum
ama göbeğimin çıkmasından korkuyorum,ne yapmalıyım?
Göbeğim çıkmadan nasıl sağlıklı kilo alabilirim ve böyle birşey mümkün olabilir mi?

2 kilo almakla göbek çıkmaz.ayrıca ne kilosu ya zaten ilerleyen zamanlarda alacaksın ztn ama illa kilo alacam diosan abur cubur yemek yerine faydalı şeyler ye canım muz tüket kalori deposu adeta

2 kilo almakla göbek çıkmaz.ayrıca ne kilosu ya zaten ilerleyen zamanlarda alacaksın ztn ama illa kilo alacam diosan abur cubur yemek yerine faydalı şeyler ye canım muz tüket kalori deposu adeta

ne demek 2 kilo almakla göbek çıkmaz, bende 15 yaşına yeni girdim 48 kiloyum ve 2 tabak makarna yesem anında göbeğim benden önde yürüyo...
2 kilo almakla göbek çıkmaz diye bişey yok gramla bile fark eder ))))

amaan bende evli çocuk yapmış kadın sandım forumda görünce dert ettiğin şeye bak.bende kızken kilo alırdım göbeğim anca nezaman çıkardı biliomusun tuvalet ihtiyacı oldgnda.senn şuan zaten derin gergin biz olsak neyse.bıngıl bıngıl 9 ayl göbek esnemiş sonra kilo aldıkça direk göbeğe gidiyo.asıl bize lazım öyle bir çözüm.varsa bilen söylesin anacım kilo almak istiyorum bende ama göbeğe gidiyo direk

ya ayneenn benimde öyle oluyo iştee,sabah kahvaltı yaptıktan sonra bile göbeğim hemen şişiyor :S işte bende belki kilo alırsam göbeğim çıkar die düşündüm ondan korktuğum için konu açtım

samsung33 dediğin gibi belki yürüyüş iyi gelebilir.

herkese yorumlarınız için çok teşekkür ederim :)

benim aldığım kilolar hep göbeğe gitti zaten çok saçma gözüküyo yandan filan

benim aldığım bütün kilolarda göbek+gıdık+yanak üçlüsü olarak geri dönüyor başkada bi yerim şişmanlamıyoo bacaklarım kollarım çöp gibi

burchecan sen gene iyisin
ya göbeğinde birikse tüm yediklerin 3 aydır göbekle gezıyom belim neyi falan incede yandan bi bakıyom aynada kendime hamile gibiyim

ben de düzgün ve kalıcı kilo almaya çalışıyorum, ama bir türlü olmuyor ya göbeğim çıkıyor ya da başka bi yerimden bişey çıkıyor :97: napıcam bilmyorum vallahi

pampampam
burchecan sen gene iyisin
ya göbeğinde birikse tüm yediklerin 3 aydır göbekle gezıyom belim neyi falan incede yandan bi bakıyom aynada kendime hamile gibiyim
ben de hamile gibiyim canım hatta nişanlım falan dalga geçiyo yakında hayırlı olsuna gelcekler diyo

Bende 170 boyum var 47 kiloyum 16 yaşındayım bacaklarım kollarımı falan ince buluyorum yesemde alamıyorum pantolon giydimmi biraz dolgun gösterse ne iyi olurdu ama işte napsam ne etsem bu yaşıma kadar hep zayıf ve uzundum

O biraz yapısal bence.Kimi göbekten alır kimi popodan kimi bacaktan.
Ama spor yaparak göbekten almamaya çalışabilirsin.

ben de kilo almak istiyorum 1.70 boyum kilom 48lere kadar düşebiliyor iskelet gibi oluyorum şöyle bir 55 olsam diye bakıyorum ama direk göbekten alıyorum alırsam sanırım kilo alırken sporla desteklemek gerekiyor

ben de kilo almak istiyorum 1.70 boyum kilom 48lere kadar düşebiliyor iskelet gibi oluyorum şöyle bir 55 olsam diye bakıyorum ama direk göbekten alıyorum alırsam sanırım kilo alırken sporla desteklemek gerekiyor

herkes isteklerını yazmıs ama bı olur yon bulunmamaıs ssssss alooooo nası kılo alcaz dıyoz yaaw

herkes isteklerını yazmıs ama bı olur yon bulunmamaıs ssssss alooooo nası kılo alcaz dıyoz yaaw

Önce göbeğin çıkması tamamen yapısal bir durum. Göbek çıkmasın hem şişmanlayım derseniz ya plates yapacaksınız. Hem iştahınız artar hem sıkılaşarak kilo alırsınız. Yok yapamıyorum diyorsanız yatmadan önce 10-20 mekiğin ne kadar fark yarattığına inanamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…