- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
- 133
- Konu Sahibi kahveyokmu
-
Mekik çekemiyorum. Abs nedir?ben mekik çektim, daha sonra abs ye basladım.. 1 ay gıbı bı surede sonuc aldım tabı hala devam edıyorum..
mekik üst karına etkı ederMekik çekemiyorum. Abs nedir?
Belkiide göbüşünüz küçüktü benimkine ne fayda eder hiç bilmiyorum
Olurmu bilmiyorum ama bende küçültmek için bişeyler yapmak istiyorum. Hiçbirinizin benimki gibi değildir sanmıyorum. Benim durum gerçekten kötü arkadaşlar hiç bi giydiğim yakışmıyo
Gülceksin ama nete abs yazdım bişey çıkmadı mekikmi bu? İngilizce bişeyler çıktımekik üst karına etkı eder
abs ise alt karın kaslarına, yani kasığın oraya ve biraz üstüne
üst karın kası çıkardım. ama abs ye calısıyorum henuz.. pek duznelı yapamıyorum..
Benimki kadar yoktur seninBenimde yakismiyo
Benimki kadar yoktur senin
Basit bi tişört bile ne kadar çirkin duruyo
Zayıfmısın?Benimde emin ol
Zayıfmısın?
Ben çok minyonum zayıfım ama o göbek benden büyük nerelere gidim ben
youtubeye abs vıdeosu yaz canım çıkar vıdeolar :)Gülceksin ama nete abs yazdım bişey çıkmadı mekikmi bu? İngilizce bişeyler çıktı
toplam 3 levelden oluşuyor. her level 10 gün yapılıyor 30 day shred level 1 yaz çıkar 10 gün yapacaksın. sonra level 10 gün. level 3 10 günAyyu bu nasıl yapılır hemen başlayalım resmen hamile gibiyim. Yoğurt kürünüde denemek istiyorum ben bayramdan sonra
Slm canım. Bu yazdığına baktım ama ingilizce çıkıyo bişey anlamadımki. Türkçe bi sayfası yokmu sen nerden takip ediyosun canım link atabilirmisintoplam 3 levelden oluşuyor. her level 10 gün yapılıyor 30 day shred level 1 yaz çıkar 10 gün yapacaksın. sonra level 10 gün. level 3 10 gün
dvdsi var satın alabilirsen türkçe olarak.Slm canım. Bu yazdığına baktım ama ingilizce çıkıyo bişey anlamadımki. Türkçe bi sayfası yokmu sen nerden takip ediyosun canım link atabilirmisin
dvdsi var satın alabilirsen türkçe olarak.Slm canım. Bu yazdığına baktım ama ingilizce çıkıyo bişey anlamadımki. Türkçe bi sayfası yokmu sen nerden takip ediyosun canım link atabilirmisin
ben aksam 6 dan sonra yemeyerek 6-7 kilo gibi bisey verdim simdi tekrar devam ediyorum dediğiniz gibi göbek eriyor o sekilde tabi egzersizde eklense daha hızlı sonuc verilrBsn zayıf olmama rağmen göbek sorunum var. Akşam yediden sonra birsey yememek göbeği eritiyor. Bir ara yaptım ama uzun soluklu olmuyor. Jillian Micheals 30 day shredde etkili. Before after yaz sonuçları görürsünüz. Ama çok zorluyor su sıralar ben pilates yatıyorum. Biraz indi gibi o kadar dikkat etmeme rağmen.
Faydasını gormenize sevindim. Zaten mankenlerin hepsi öyle yapıyormuş. Egzersiz olarakta pilatesi tavsiye ederim. Ben dikkat etmeme rağmen baya göbek gitti. Belden 5 cm verdimben aksam 6 dan sonra yemeyerek 6-7 kilo gibi bisey verdim simdi tekrar devam ediyorum dediğiniz gibi göbek eriyor o sekilde tabi egzersizde eklense daha hızlı sonuc verilr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?