Göbeği olan arkadaşlar karın yağlarınızı eritmek için ne yapıyosunuz? Deneyimlrinizi paylaşırmısınız

Mekik çekemiyorum. Abs nedir?
Belkiide göbüşünüz küçüktü benimkine ne fayda eder hiç bilmiyorum
mekik üst karına etkı eder
abs ise alt karın kaslarına, yani kasığın oraya ve biraz üstüne
üst karın kası çıkardım. ama abs ye calısıyorum henuz.. pek duznelı yapamıyorum..

mekik üst karına etkı eder
abs ise alt karın kaslarına, yani kasığın oraya ve biraz üstüne
üst karın kası çıkardım. ama abs ye calısıyorum henuz.. pek duznelı yapamıyorum..
Gülceksin ama nete abs yazdım bişey çıkmadı mekikmi bu? İngilizce bişeyler çıktı

Ayyu bu nasıl yapılır hemen başlayalım resmen hamile gibiyim. Yoğurt kürünüde denemek istiyorum ben bayramdan sonra
toplam 3 levelden oluşuyor. her level 10 gün yapılıyor 30 day shred level 1 yaz çıkar 10 gün yapacaksın. sonra level 10 gün. level 3 10 gün

toplam 3 levelden oluşuyor. her level 10 gün yapılıyor 30 day shred level 1 yaz çıkar 10 gün yapacaksın. sonra level 10 gün. level 3 10 gün
Slm canım. Bu yazdığına baktım ama ingilizce çıkıyo bişey anlamadımki. Türkçe bi sayfası yokmu sen nerden takip ediyosun canım link atabilirmisin

Slm canım. Bu yazdığına baktım ama ingilizce çıkıyo bişey anlamadımki. Türkçe bi sayfası yokmu sen nerden takip ediyosun canım link atabilirmisin
dvdsi var satın alabilirsen türkçe olarak.
level 1
dvdsi var satın alabilirsen türkçe olarak.
level 1
level 2
6
level 3 http://m.izlesene.com/video/7259991 forumda konusu var ayrica

kizlar bunu buldum. bence cok kolay. hem pilates cok inceltiyor. iki haftadir yapıyorum. gobegim dumduz oldu gibi. bunu yapmıyorum. ama cassey ho'nun egzersizleri çok etkili

Ben 10 dk interval kardiyo yapıp ağırlık çalışıyorum sonra yer egzersizi
Sonuç çok iyi yaklaşık 7 aydır tempolu devam ediyorum

ben aksam 6 dan sonra yemeyerek 6-7 kilo gibi bisey verdim simdi tekrar devam ediyorum dediğiniz gibi göbek eriyor o sekilde tabi egzersizde eklense daha hızlı sonuc verilr

ben aksam 6 dan sonra yemeyerek 6-7 kilo gibi bisey verdim simdi tekrar devam ediyorum dediğiniz gibi göbek eriyor o sekilde tabi egzersizde eklense daha hızlı sonuc verilr
Faydasını gormenize sevindim. Zaten mankenlerin hepsi öyle yapıyormuş. Egzersiz olarakta pilatesi tavsiye ederim. Ben dikkat etmeme rağmen baya göbek gitti. Belden 5 cm verdim

Selam arkadaşlar....
Bi arkadaş önerdi. termal korsey kullanıp yürüyüş ve spor yapmış ve karın yağlarından tamamen kurtulmuş. şimdi bende bu korselerden almak istiyorum nette baktım çokta uygun fiyatları. ama kalitelisi sahtesi orjinali diye bişey varmı onu bilmiyorum. kullanan arkadaşlar varmı acaba?
bide suyun içine limon atıp içme konusu moda oldu son zamanlarda, aranızda bilen yapan varmı gerçekten yağ yakıcı bi formülmü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…