yeni anketimiz hayırlı olsun kızlar bnde oyumu tanpınar'dan kullandım ama daha önceki kitabı bitiremediğim için nezaman başlarım bilmiorum bu aralar beni mazur görün hastane çok yoğun işler hiç bitmiyorrr burcu ve mairberf nerelerde artık hiç gözükmüolarr
Merhaba arkadaşlar,
Ben bu ankette de oy kullanmayacağım daha elimdeki kitapları bitiremedim. Biraz da yoğun bir misafir programım var bebekle zor oluyor. Ama sizleri takip ediyorum, inşallah en kısa zamanda tam gaz aranıza döneceğim. Bu anketteki kitap seçimlerine bayıldım, çok güzeller.
yavruslar bu ara benden hayır yok biraz vahimlerdeyim ve kendimi kitaba verdim elimde 3 tane kitap var üçünü birden okuyorum o yüsden çoook üzülerek innnşallah bşr dahaki ankete diyorum hepinizden özürler diler beni unutmayın deriiiim
yavruslar bu ara benden hayır yok biraz vahimlerdeyim ve kendimi kitaba verdim elimde 3 tane kitap var üçünü birden okuyorum o yüsden çoook üzülerek innnşallah bşr dahaki ankete diyorum hepinizden özürler diler beni unutmayın deriiiim
Buradayım canım, son anketteki kitabı okuyamasam da anketleri takip ediyorum sizlerden kopmak istemediğim için.
cnm bnm nasılsın??
valla bnde bu ara çok yoğunum takip ediorum ama kitapları zamanında okuyamıorum
mairberf seni de görmek ne güzelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?