• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Gnee knca oluan kahverengi lekeler:(((

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
yulaf unu ve oksijenli suyu krem kıvamına gelnceye kadar karıştr sonra çil çıkan bölgene sür kuruyunca sıcak suyla çıkar ama 20 dk fln bekle sonra çıkar haftada 2kere yap farkı görceksin eminim cnm ben denedm

bu tarifi çilleriniz içinmi kullandınız benim güneş lekelerim var ama oksijenli su cilde zarar vermezmi?

slm kızlar bende sürekli takip ediyorum yazılan ları beimde yüzümde ianılmaz lekeler oluştu hele dudak üstü resmen bıyık zannediyolardı sırtımda da çiller var 12 gün önce naturaline leke serumuyla tanıştım inanılmaz bir değişim var yüzümde artık dudak üstü bölgem bıyık gibi durmuyo göz kenarlarımda ki lekelerde inanılmaz açıldı yüzümü her yerine sürüyorum aslında yüzümde bir berraklaşma var eşimde ciddi anlamda hafifleme var diyor en az 6 hafta kullanmak gerekiyomuş ama inanın heme etki göstermeye başlıyo 12 gün önce ki halimle şimdiki arasında dağlar kadar fark varrr
çok memnun kaldım üstelik sağlıkbakanlığından onaylı eşim aktardan almış15 tl fiyatı kremide var 40 tl miş
ben yanlız serumunu kullanıyorum yalnız yetkili aktarlarda var hepsinde yok
ayrıca arapkızı kremini de kullandım kaldırın çöpe atın
iğrenç o anlık izleri hafifletiyo gerisi boş zaten aktar geçici çözüm olduğuu söyledi
denemeye bile değmez
ayrıca garnier güneş kremini kullanıyorum ve hiç memnun değilim
doktor la roche yi önerdi güneş kremi yani
ilglenen lere duyurulur
naturaline yi internetten de araştırabilirsiniz 12 günde inanılmaz bir değişim var
tavsiye ederim arkadaşlar hoşçakalın lekesiz ve pırıl pırıl bir yaz dileğiyle.......:lepi::sm_cool::dance::nazar:

Canım yaa o dediğin serumlar 12 li halde nette 120 tl ye satılıyo,hangisi orjinal acaba?ama memnunun demişsin şu an nasılsın merak ettim doğrusu,benim de dudağımın yanlarında lekeler oluşuyo güneşte,umarım kalıcı bir çözümdür,a.s.

3 yazdır kışın solan yazın açan güneş lekelerim mevcut.ilk başta çok önemsemedim ama zamanla artıyorlar güneş kremi kullanmama rağmen.evde bile sürüyordum yani, güneş kreminin yazın hiçbir işe yaramadığı anlaşılınca bu yaz doktora gittim renk açıcı krem verdi tritone ve sonra olmazsa lazer dedi,ben çok yoruldum yazın aynalara bile bakamıyorum adeta parçalı bulutlu bir yüzüm oldu eşimin yüzüme direkt bakması bile beni rahatsız ediyor. lazer den memnun olanda var olmayanda benim sonum ne olacak bilmiyorum ama bindik bir alamate gidiyorum kıyamete,,,sonuçta kızlar güneş lekelerinde krem kullanıp japon turistler gibi bir yaz geçirdiğim halde sonuç sıfır tüm leke açıcılar ve güneş kremleri boş,,,,,,

3 yazdır kışın solan yazın açan güneş lekelerim mevcut.ilk başta çok önemsemedim ama zamanla artıyorlar güneş kremi kullanmama rağmen.evde bile sürüyordum yani, güneş kreminin yazın hiçbir işe yaramadığı anlaşılınca bu yaz doktora gittim renk açıcı krem verdi tritone ve sonra olmazsa lazer dedi,ben çok yoruldum yazın aynalara bile bakamıyorum adeta parçalı bulutlu bir yüzüm oldu eşimin yüzüme direkt bakması bile beni rahatsız ediyor. lazer den memnun olanda var olmayanda benim sonum ne olacak bilmiyorum ama bindik bir alamate gidiyorum kıyamete,,,sonuçta kızlar güneş lekelerinde krem kullanıp japon turistler gibi bir yaz geçirdiğim halde sonuç sıfır tüm leke açıcılar ve güneş kremleri boş,,,,,,

arkadaşım bende aynı durumdayım,lazeri denedinmi ne yaptın acaba?

daha doktorun verdiği kremi kullanma aşamasındayım 1 ay sonra gel dedi doktor büyük ihtimalle sonum lazer olacak. bende sitede yaptıranları arıyorum valla bulamadım kimseyi henüz :(

konu sahibi olarak bir girişimde bulundun mu? yoksa hala isyanda mısın? ben artık isyan aşamasını geçtim inkar ve kabullenmeye gelmeden çözüm yolu olabilecek birşeyler arıyorum.....pes etme :)

valla sağa sola , daha önce açılan birçok konuya dahil olup ilerde olacağım ve en iyisi olduğunu araştırdığım fraksiyonel lazer hakkında bilgi almaya çalıştım.memnun olanda var olmayan da gözümü karartım gibi :) olunca benim gibi bu lanet güneş lekelerinden muzdarip arkadaşlara günü gününe yazmayı düşünüyorum...başıma gelecekleri biliyorum ama sonunda olabilecek cildi ve devamında yaşayacaklarım konusunda bilgi veririm.o yüce kendim de bulabilirim inş...

daha doktorun verdiği kremi kullanma aşamasındayım 1 ay sonra gel dedi doktor büyük ihtimalle sonum

lazer olacak. bende sitede yaptıranları arıyorum valla bulamadım kimseyi henüz :(

merhaba ben yaptırdım co2 fraksiyonel lazer hiçbir işe yaramadı.herşeyi denedim.size tavsiyem sis leke kremi.reklam yapmıyorum.
şu an cıldımdeki benler dahi açıldı hatta kalmadı bile diyebilirim.kahverengi lekelerin teker teker soyulduğunu görünce cok mutlu olacaksınız benım gibi:.

merhaba ben yaptırdım co2 fraksiyonel lazer hiçbir işe yaramadı.herşeyi denedim.size tavsiyem sis leke kremi.reklam yapmıyorum.
şu an cıldımdeki benler dahi açıldı hatta kalmadı bile diyebilirim.kahverengi lekelerin teker teker soyulduğunu görünce cok mutlu olacaksınız benım gibi:.

nerden bulabilirim bu kremi peki yan sanayi urunler filan oluyor mu.ona denk gelmeyeyim yani. ben de vazgeçtim gibiyim bu günlerde doktora gitmem gerek ama ayaklarım gitmiyor....

güneş kremini değiştir. ben de bu yaz kreme rağmen iyi korunmadığımı düşündüm, kremi değiştirdim: kiss my face 50 faktör. cildimde duruşundan memnunum şu an ama etkisi nasıl olacak bilmiyorum. bu arada güneş kremini kışın dahil kullanacaksın dışarı çıkarken. ben bu bitince "dead sea spa MAGİK 50 fac." alıcam sanırım, göz altına da sürülüyormuş. eczanelerde varmış. hafif bir ton veriyor, o hoşuma gitti bi de tavsiye eden kişi bu işleri araştırır. kiss my face'i de ayşenur yazıcı tavsiye etmişti belki de ona devam ederim bakalım.

leke açıcı serumlar var, onlara da bir bak istersen. bir ara bana önerilen ürüne bakıp yazabilirim. leke derdini biliyorum, çok fena...

güneş kremini değiştir. ben de bu yaz kreme rağmen iyi korunmadığımı düşündüm, kremi değiştirdim: kiss my face 50 faktör. cildimde duruşundan memnunum şu an ama etkisi nasıl olacak bilmiyorum. bu arada güneş kremini kışın dahil kullanacaksın dışarı çıkarken. ben bu bitince "dead sea spa MAGİK 50 fac." alıcam sanırım, göz altına da sürülüyormuş. eczanelerde varmış. hafif bir ton veriyor, o hoşuma gitti bi de tavsiye eden kişi bu işleri araştırır. kiss my face'i de ayşenur yazıcı tavsiye etmişti belki de ona devam ederim bakalım.

leke açıcı serumlar var, onlara da bir bak istersen. bir ara bana önerilen ürüne bakıp yazabilirim. leke derdini biliyorum, çok fena...

evde bile sürüyorum kışı bırakın. her dem yanımdan ayırmadan kullandım hatta dışarda olunca tazeledim 2-3 defa. solante pigmante 50 kullanıyorum. doktorların benimkinin de önerdiği bir marka ve piyasada iyi olan ürünlerden biri, renk açıcı kullanıyorum şuan tritone forte, ama onu da kullanmadan kışın lekelerim açılıyordu zaten. varlığından geçtim artması beni endişelendiriyor ;( doktora en son lazer dedi ve hala kararsızım bugün yarın gitmem gerek doktora ama korkumdan gidemiyorum ;( her şeyi deniyeceğim başka çarem yok ;(

Back
X