gne sdrdklarm

Yesilim okurken kendimi senin yanindaymisim gibi hissetmemin sebebini bulamiyorum, bende seninle gezdim cayimi yudumladim herseyden yudum yudum tattim oyle kaptirdimki kendimi sanirim Izmir'e gidersem oralari onceden taniyor gibi olacagim, zaten Izmir'e gelmistim yillar once ama bu kadar guzel yerlerinde dolasmamisim, ve cayi boyle yudumlamamisim, duygular farkli, sozler farkli olunca guzellikler yasanmislikla yasanmamislik arasinda gidip gelmis demekki, sevgilerimle

ayşecik inşallah tekrar gitmek nasip olur sanada sevgilerimle benim daimi okurum:):)sağol canım.

ebrum,ghost rider,tatlıcadı arzum.. hep beraber gidebildi isek ne mutlu bana iyiki varsınız ...

YAZ DEDİĞİN
Özledim yazını imbatını
Ege’nin saymakla bitmeyen serin kıyılarını
Akşamları bir şal bir ceket
Ver elini deniz boyu

Özledim yazlık açık hava sinemalarını
Ahududu dondurmasını,Buz gibi bardacığını
Buzlu bademini ve de Midyesini

Yaz dedin mi
Yapış yapış olmadan,denizin,imbatın tadını çıkaracaksın
Yaz bitince
Gelecek yazı özlemle bekleyeceksin.
Yeşilimin duyguları:çiçek:

yeşilim yazını okuyunca izmirimin tadına daha çok varmam gerektiğini ve herzaman şükrederim ama bir kez daha şükretmem gerektiğini hissettim.. iyiki izmirdeyim iyiki...yazın çok güzel devamını bekliyoruz.yüreğine emeğine sağlık tüm kalbimle...

yeşilim öyle anlatıyorsun ki burada yaşıyor olmama ragmen farklı bir duygu ile bakıyorum izmire başka bir anlam kazanıyor senin cümlelerinde eline yüreğine sağlık

minta izmirin tadını çıkarın çıkarırken benide anımsayın
gevreği,boyozu,tulumu,bardacığı,çiğdemi,kordonumu....

ne kadar güzel anlatmışsınız o çok özledğim şehre gittim geldim usulca..
alsancakta bir boyozla çayımı içtim sonra martılarla çiğdem çıtlattım..
yüreğinize sağlık:1hug:

ah yeşilim ağlattın senağlamabeni ne çok özlemişim meğer :çok üzgünüm içimdeki sıkıntıkafamçokkarıştı ondanmış memleketimi özlemişim :çok üzgünüm:sanki izmirde gezdim izmirli değilim ama az çok bilirim gene eh nede olsa ege her tarafı güzel benim memleketimina.s.:nazar: adalıyım ben ama teyzemler dayımlar orda oturuyo

emeğine sağlık ne kadar gerçekçi bir geziydi seninle yaşadım... emeğine .yüreğine sağlık.....

Her gün her gün geziyorum kordonda

İZMİRE ÖZLEM

Ne zaman İzmir’i düşünsem
Aklım takılır kordona
Kim bilir kaç kişi dolanırken kordonda
Bir başka yerin özlemini hissetmektedir...

Bıkmadan bakar Karşıyaka Alsancağa
Alsancak, Karşıyaka’ya
Nazlı nazlı sevişirler usulca
Ne sevdaymış tükenmeyen

Arada olsada35,5umursarmı sanırsınız
Vapurun birini o kucaklar birini diğeri
Kıyamaz martılar alışmış
Bir o kıyıya bir bu kıyıya süzülürken
Veda eder gün doyulmaz tadıyla
Anlatmakla olmaz ki orda yaşamazken

Yeşilimin duyguları İzmir sevdalılarına

X