Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Gnde 1 di Sarmsak..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kizlar gecende ben denemeye kalktim,bi dis sarimsagi ikiye boldum,yutmaya calistim ,az daha ölüyodum tam girtlagimda durdu tas gibi,o anki tepkiyle bi öksurmusum derinden bogazimdan ciktigi gibi duvara yapisti,ben yutamadim ya,sonrada korktum bi daha denemedim:roflol::roflol:

arkadaşlar bende unutmadığım sürece yutmaya çalışıyorum. sağlıkçı bi arkadaş dedi ki, kesinlikle tüm olarak bir diş yutulmaması gerekiyormuş. hiç hazmedilmeden bedenden dışarı atılıyormuş tüm yutulunca.. eğer hakkaten faydasını görmek istiyorsak üçe dörde bölmeliymişiz haberiniz olsun. Sonra benim kafama neden yaramıyor bu sarımsak demeyelim alkisalkisalkis

arkadaslar 2 gündür günde 1 diş sarmısak yiyorum saç tellerimin kalınlaştıgını hissettim
yoksa bana mı öyle geldi psikolojik olarak
sanmıyorum fark varr...deneyin tavsiye ediyorum

sarımsak yutmak yerine, sarımsak hapı kullansak aynı etkiyi gösterir mi sizce?

Koku olmuyor dimi?
Denicem çok merak ettim :)
Teşekkürler

kızlar ben de 10 gündür falan her gece yatmadan suyla 1 diş sarımsağı 2 ye bölerek yutuyorum..daha bir faydasını görmedim saçımda ama sanki vücuttaki tüyleri hızlı çıkarıyor gibi geldi bana..midemde olumsuz bir etki yapmıyor..sizde terle koku yaptı mı sarımsak ?? ben tam anlayamadım ..babam parfümün ter gibi kokuyor diyor avonun far awayini kullanıyorum acaba bu tenime mi yakışmadı yoksa olay sarımsakdan mı kaynaklanıyor çözemedim ben..bir de hergün içme tansiyonunu düşürür zararlı olur diyor..püff dökülen saçlarımı geri istiyorum yaaa

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.
benim de eşiminde saçları dökülüyor.ve okuyunca mantıklı geldi bu sarımsak işi ama ben hamileyim bişey olur mu acaba ne dersiniz?gerçi ilaç değil ve doğal bir şey ve hatta sağlıklı da ama bi de size sorayım dedim???

bende hergün içenledenim sarımsağııı ama küçük bi parca yı yutuyorum hap gibiiiikafamçokkarıştı
bilmiyorum saclarım hala dökülyor grip i onluyormuşşşş

nette şöyle bir yazı buldum canım :
günde 3-5 dişten çok yenilmesinin zararlı olacağı ileri sürülmektedir. Yapılan araştırmalar göstermektedir ki, çok yenildiğinde birtakım insanda zehir etkisi yapmakta bu da mide, karın ağrısına, mide bulantısına neden olmaktadır. Aç karnına yutulan sarımsak mide veya bağırsaklarda ülser başlangıcına neden olabilir. İyice çiğnenerek yenilmelidir. Midede yanma yapacak olursa, iyice ezilerek yoğurda veya sulu yemeklere karıştırılarak yenilmelidir. Bebeğine süt emziren annenin yememesi yerinde olur. Bebekte karın ağrısına neden olabilir. Pişirildiğinde birçok özelliğini kaybeder.

evet benim midem çok kötü oldu .4 gündür yutuyotum.midemde agrı ve yanma oluyor acaip kazınma olmaya başladı ben bırakıyorum

bana da diyetisyenim metabolizmamı hızlandıracağı için bol bol tüketmemi hatta yutmamı önermişti.

ben sarımsağı çok severim...ayranın içine koyup içmeyi hele...ama öyle bi mahvediyoki beni anlatamam...günelrce baş ağrısı çekiyorum...hergün yenmesi kesinlikle çok tehlikeli...farketmeden hastalanırsınız...bi bakarsınız ülser olmuşsunuz...günde 2 diş sarımsaktan fazlası vücut için zarar.her gün hele müthiş zarar diye düşünüyorum...kendimden biliyorum bi ara çok tüketiyodum çünkü...dıştan bi etki değil içten onarım yaptığı için fazlasında hastalık oranı daha yüksek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…