Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Gnde 1 di Sarmsak..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
sarimsak cok faydali.kisin gripden de koruyor,kani temizliyor bildigim kadariyla ama ben yutamiyorum.1-2 kere denedim ama nafile yutamadim...iriydi heralde :))))))))

bende 1 hafta denemiştim bariz şekilde azalmıştı dökülmem..gerçi maranki 15 gün demişti kür olarak ama dvm etmedim..tekrar başlamakta yarar var..

Tatlım yatarken mi yutucaz 15 gün bilgi verrsen çok sevinirim.
Dün zar zor yuttum sürekli yutmayı göze alamadm ama eğer 15 günlükse yutabilirm.cvp verrsin dimiiii:1rolleyes:

arkadaşlar bende artı bilgi olarak şunu söyleyebilirim sarımsak aynı zamanda cildede çok ii gelio ben saça ii geldiğinibilmiodum ama çok sivilceli zamanlarımda her akşam yatmadan önce 1 diş sarımsak yutardım ve 1 haftada sivilceler kaybolurdu süper bişi hem saçada ii geliosa bence ben buna devam edicem sonuçları yazarımkaydirigubbakcemile2

sarımsağı kabuğuyla birlikte bir tavada közleyerek yeyin kızlar hiç kokmuyor bu şekilde. hem kabuğu daha kolay soyuluyor hemde yutmayada gerek kalmıyor.

benimde saçlarım cok dokuluyor herşeyi denedim ama durduramıyorum dökülmesini...15 gun boyunca sarımsak yutcam gece yatmadan önce bildiririm bnde...

ben de 2 aydır faLan her qece yatmadan yutuy0rum..Ewet hiç k0ku 0Lmuy0r...we sarımsak tansiy0nu düşürmezmiş arkadaşLar denqeLermiş...tansy0num hep 0Laması qerekenden ç0k düşük 0Lurdu artık deqiL...Perşin sarımsaqın etkisini ne kadar zamanda qördün...?istediqim etkiyi tam 0Larak aLabiLmiş deqiLim de ben

sarımsak herşeye deva gece yatmadan önce 1 diş sarımsağı yuttuğunuzda zayıflatıyorda bunuda söylemek lazım ...

aaa abimde hele aksamlari yatarken sarimsak yutuyorduuu
kele bu erkeklerin bilmedigi sey yokk bizide geçtiler :)))

canlarım site yazdıklarınızı okuyup gecenlerde gece yatmadan agızıma bir dis sarmısak attım ....o gun gece yatmadım mıdemi deldi sankı ...cok rahatsız oldum ...sizde oyle oluyor mu ...

kızlar kokmaması için de ben tvde şunu duymuştum.. sarımsakları soyup sütün içinde çok az kaynatıp çıkarıyoruz.. sonra bunları her akşam yutuyoruz.. koyalım bi kavonoza hap gibi kullanalım valla madem etkili :dance:

Back