Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Gnde 1 di Sarmsak..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

SalvaMea

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2007
760
4
116
Eskişehir
gece yatmadan önce bir diş sarımsağı hap gibi yutuyoruz..
-saç dökülmesini önlüyor.
-saçların erkenden beyazlaşmasını engelliyor.
-güçsüz saçları güçlendiriyor.

yaklaşık 5 aydır deniyorum yıllardır ne denediysem saç dökülmemi azaltamamıştım ama artık saçlarım çok çok az dökülüyor ve çok sağlıklı görünüyor..sizinle paylaşmak istedim :)

mutlu kalın ..

güzel bir bilgiymiş gerçektena.s.
çiğnenmediği takdirde sorun da yokkaydirigubbakcemile3
çok teşekkürler canım paylaştığın içina.s.

YutabiLir miyim ki acaba yaww :1no2:
sağoL tatLım payLaştığın için.. Şeniz

Bende çok memnunum hemde saçların uzamasını sağlıyor kaşlarımada sürüorum kalınlaşıyor ,Sarımsak yutmak tansiyonun düşürürmüş..bide

bende 1 hafta denemiştim bariz şekilde azalmıştı dökülmem..gerçi maranki 15 gün demişti kür olarak ama dvm etmedim..tekrar başlamakta yarar var..

çok teşekkürler bu bilgi için bende ahmet marankiden duymuştum ama kullanan birinden duymak daha iyi zaten başlamıştım devam edicem birde devamlım kullanıcaz yoksa belli bir günü varmı canım çok saolkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende kulanmaya basladim ama sarimsagi ortadanda kesem bana cok buyuk geliyor yutamiyorum yutabilcegim kucuklukte yutuyom

ben hergün yutmayı unutuyorum ..
haftada birkaç kez yutarsanız yeterli olur..
belli bir süresi yok zararı olmadığı için aklınıza geldikçe yutabilirsiniz..
diş büyük olduğunda ben kesip yutuyorum :) kokmuyor,sağlık açısındanda çok iyi..

benim de saçlarım çok dökülürdü...başka b saqlık problemimden dolayı 1-1buçuk aydır her qece sarımsak yutuyorum...önceleri eskisi qibiydi ama son 3-4 qündür saçık çok çok fazla dökülüyor..ne yapacaqımı şaşırdım..

Back