• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gmail bağlantısı ??

garipbirhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2017
3.451
1.922
83
Merhaba Kızlar bir şey sormak istiyorum ya paranoyak oldum iyice buradaki konulardan :KK43:
Eşimin gmail ve şifresini buldum bir şekilde, ve arada giriş yapıyordum ( girdiği siteleri felan göremiyorum , çünkü kendisi de devamlı oturum açıp, sonra kapatarak çıkıyor)

Neyse asıl sorun; eşim okuduğu okula vize sınavlarına gitmişti..
Ve ben arada girip gmailine bakıyordum, dün akşam eşimin otobüsle döndüğü sırada, gmailinde “Apple ile yeni oturum açıldı, bunu yapan siz misiniz “ diye bir mesaj :KK43: ıp adresi var, ve o adresin girmesinden 15 dk kadar sonra eşim tekrar girmiş..

IP adresi ıphone değişmesi mümkün mü ?
Bu girişi yapan eşim midir ?
Birde giren kişinin bağlandığı telefon sekmesine tıklayınca eşimin her zaman bağlandığı sekmeye yönlendiriyor ve altında yeni oturum açma ve bildirimler diye bir ibare ile bu dediğim telefon gösteriliyor..

Ayrıca son kullanılan cihazlara baktığımda ise sadece ben ve eşimin ıphone u gösteriliyor..
Bu bağlantı başkası tarafından yapılsa 3. Bir ıphone çıkar mıydı..
Eşimin ve o son bağlantının tarayıcısı safari 10, benimki safari 11 olarak gösteriliyor..
Kızlar bu ne demek bir el atın ne olur..

Bu arada eşim gelince ıp numarasına baktım telden çaktırmadan baş kısmı yani mesela ; 45.100 ilk 5 hanesi girilen telefonunki ile aynı ama son haneler farklı..

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşinizi bu derece takip etme isteği neden var acaba? Yanlış anlamayın ama okurken ben bunaldım, eşinizi düşünemiyorum.

Belki başka bir yerden girmiştir mailine. Girse ne olacak ki hem?

Böyle biri değildim, fakat buradaki konular fazlasıyla etkilemeye başladı.. resmen kusur arar oldum :(

Böyle biri değildim, fakat buradaki konular fazlasıyla etkilemeye başladı.. resmen kusur arar oldum :KK43:

Açıkçası zaman zaman beni de acabaya düşürüyor buradaki konular. Ama ben hayatımı etkilememeye çabalıyorum, bence siz de çabalayın. Aldatma olsa er geç çıkıyor, olmayan bir şeyi de yaratmanın alemi yok bence. Böyle yaparak huzurunuzu da bozarsınız hem. Birazcık eşinizin yerine koyun kendinizi, ne hissederdiniz?

Bu kadar kontrol delisi olmayın. Kötülüğü çağırmayın. Bazen olabilir, telefonundan çıkış giriş yapmıştır filan. Bu kadar kurcalarsanız boğarsınız kendinizi de karşınızdakini de. Güveninizin sarsılması için de ortada bir şey yok anladığım kadarıyla...
Paranoyaklık oluyor bir noktadan sonra bu. Kendinizi durduramıyorsanız tedavi almayı düşünün. Eşinize de güvenin, güvenmiyorsanız işkenceye gerek yok, ayrılın kurtulun. Böyle yaşanmaz

Bu kadar kontrol delisi olmayın. Kötülüğü çağırmayın. Bazen olabilir, telefonundan çıkış giriş yapmıştır filan. Bu kadar kurcalarsanız boğarsınız kendinizi de karşınızdakini de. Güveninizin sarsılması için de ortada bir şey yok anladığım kadarıyla...
Paranoyaklık oluyor bir noktadan sonra bu. Kendinizi durduramıyorsanız tedavi almayı düşünün. Eşinize de güvenin, güvenmiyorsanız işkenceye gerek yok, ayrılın kurtulun. Böyle yaşanmaz

Çok haklısınız..

Açıkçası zaman zaman beni de acabaya düşürüyor buradaki konular. Ama ben hayatımı etkilememeye çabalıyorum, bence siz de çabalayın. Aldatma olsa er geç çıkıyor, olmayan bir şeyi de yaratmanın alemi yok bence. Böyle yaparak huzurunuzu da bozarsınız hem. Birazcık eşinizin yerine koyun kendinizi, ne hissederdiniz?

Çok haklısınız.. kendisine hiç bahsetmedim bu durumdan zaten..
Teşekkür ederim yanlış bir şey Erinde geçinde çıkar dediğiniz gibi..

ip adresi internet baglantısına gore degısır.. kendı telındekı ınternet ve evdekı ınternet farklı ip numaralarına sahip olur. işyerinde giriyorsa oda farklı olur..

ayrıca diğer arkadaslara katılıyorum cok abartmayın.. sizi aldatacak veya arkanızdan ıs cevırecek olsa her halukarda yapar. hele birde farkederse gözünden düşersiniz ki ben olsam özelime saygı duyulmasını isterdim. eşim bile olsa..

ip adresi internet baglantısına gore degısır.. kendı telındekı ınternet ve evdekı ınternet farklı ip numaralarına sahip olur. işyerinde giriyorsa oda farklı olur..

ayrıca diğer arkadaslara katılıyorum cok abartmayın.. sizi aldatacak veya arkanızdan ıs cevırecek olsa her halukarda yapar. hele birde farkederse gözünden düşersiniz ki ben olsam özelime saygı duyulmasını isterdim. eşim bile olsa..

Hücresel veriden kendi telinden giriyor canım..
Bu sorumda da değişebilir mi ?

Hücresel veriden kendi telinden giriyor canım..
Bu sorumda da değişebilir mi ?

yanı soyle soyleyeyım telde sureklı log in log out yapmak olmaz ama kendi telindeki internet adresi neye göre değişir bilemiyorum.. başkasının telinden bağlanıyordur yada işyeri internetine.. evdeki modemlerde bile modem resetlenince yeni ip adresi alınır..

yanı soyle soyleyeyım telde sureklı log in log out yapmak olmaz ama kendi telindeki internet adresi neye göre değişir bilemiyorum.. başkasının telinden bağlanıyordur yada işyeri internetine.. evdeki modemlerde bile modem resetlenince yeni ip adresi alınır..

Gelen maildeki telefon sekmesine tıkladığımda direkt onun giriş yaptığı saatlerdeki sayfayı açıyor..
Mesela ben onun Mailine girdiğim telefon sekmesine basınca direkt benim girdiğim saatlere yönlendiriyor..
Yani buna dayanarak ; benim girdiğimi bana yönlendiriyorsa o hesaptan giren o dur diye düşünüyorum .. bilmiyorum..

Eğer ciddi bi şüphem yoksa, tamamen kendi ruh sağlığım için kurcalamamaktan yanayım..İlla ki görmeyi tercih etmeyeceğim bişey olur çünkü direkt soğurum..Kendimden yola çıkarak söylüyorum, internette gezinirken öyle saçma şeylere dalıyorum ki ,biri görse kim bilir neler düşünür..

Adam bir halt yiyecek olsa 15 dakikada bir kontrol ettiginiz email hesabiyla yapmaz bence, yeni bir mail almak ve sadece browserdan girmek 5 dakikalik is.. bu kadar supheci olmayin, yapan vpn kullanir yine yapar sizin de ruhunuz duymaz..

Back