merhaba arkadaşlar sayfadaki yardımlaşma gerçekten çok hoşuma gitti ve sorunumu sizinle paylaşmak istedim... 8 aylık evliyim normal yollarla çocugum olmuyo doktorum glukofen 850 mg ve folbiol yazdı daha 9 gündür kullanıyorum daha önce bu ilaçları kullanıpta hamile kalan arkadaşlarımız varmı?? yazarsanız sevinirim (
merhaba arkadaşlar sayfadaki yardımlaşma gerçekten çok hoşuma gitti ve sorunumu sizinle paylaşmak istedim... 8 aylık evliyim normal yollarla çocugum olmuyo doktorum glukofen 850 mg ve folbiol yazdı daha 9 gündür kullanıyorum daha önce bu ilaçları kullanıpta hamile kalan arkadaşlarımız varmı?? yazarsanız sevinirim (
bana da verdi şeker ilacını klomen etki etmediği için verdi yumurtalıkların direncini kırıyormuş bakalım ne olacak bide kilo verdiriyormuş ben zaten zayıfım (
merhaba bende pko hastasıyım glukofen diğer ilaçlar gibi adet olmanı sağlıyor mu birde adet olunca içmeye ara veriyor musun yoksa içmeye devam mı ediyorsun ara veriliyorsa geri adetin kaçıncı günü başlanıyor
Merhaba kızlar evlendikten sonra adet düzensizliği yaşadım 6 ay ve Dr a gittim Dr polistik over olduğumu söyledi evlendikten sonra çok hızlı kilo almaya başlamıştım .. Dr kilo vermem gerektiğini bu şekilde hamile kalamayacağını söyledi ve gulukofen i yazdı kullandığım ilk ay hamile kaldım ve şuan 10 günlük oğluşum var . Rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder . Daha önce pko nun olduğunu bilmiyordum .. İnşallah size bir umut olurum ..
Merhaba kızlar evlendikten sonra adet düzensizliği yaşadım 6 ay ve Dr a gittim Dr polistik over olduğumu söyledi evlendikten sonra çok hızlı kilo almaya başlamıştım .. Dr kilo vermem gerektiğini bu şekilde hamile kalamayacağını söyledi ve gulukofen i yazdı kullandığım ilk ay hamile kaldım ve şuan 10 günlük oğluşum var . Rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder . Daha önce pko nun olduğunu bilmiyordum .. İnşallah size bir umut olurum ..
Bende pkoluyum ve bu gun dr gittim bana glifor vermisti aylar once oda glukofenle ayni ilac kullaniyor musun diye sordu hayir dedim kizdi duzenli kullansan 4 ay icinde hamile kalirsin niye kullanmiyorsun dedi ve ben bu defa duzenli kullanacam bakalim sonuc ne olacak insaAllah sonuc iyi olurda burdan paylasir arkadaslara umut oluruz hep birlikte
Merhabalar ben yeni üye oldum 23 yaşındayım ve çocuk için tedavi görüyorum doktorum bana klomen ve glukofen verdi glukofen zayıflamam içinmiş ama ne zaman başlıcağımı sölemedi bilen varmı arkadaşlar yardım edin lütfen
Merhabalar, ben de uzun bir aradan sonra yeniden Glukofen'e başladım. 2008 yılında pcos ve hipoliglisemi nedeniyle kullandım. Glukofen ve bazı reçeteli zayıflama ilaçları ile 25 kg verdim ve reglim düzene girdi, sonrasında ilaçları bıraktım. 2012'de tekrar kilo almaya başladım ve maalesef bütün düzen alt üst oldu, pcos'un yanına çok yüksek insülin direnci eklendi. Bugün tekrar doktor önerisiyle Glukofen'e başladım, forumda bu ilaç sayesinde hamile kalan kişileri okudukça moral oldu, umarım Allah isteyen herkese nasip eder..
Merhabalar ben yeni üye oldum 23 yaşındayım ve çocuk için tedavi görüyorum doktorum bana klomen ve glukofen verdi glukofen zayıflamam içinmiş ama ne zaman başlıcağımı sölemedi bilen varmı arkadaşlar yardım edin lütfen
Merhaba, benim yüksek insülin direncim olduğu için doktor hiç vakit kaybetmeden bugünden itibaren başlamam gerektiğini söyledi ve başladım. Bence doktorunuza telefon ile sorup emin olmanızda fayda var.