• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

glukofen kullanan varmı ?

selvinazz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2007
84
1
86
37
İzmir
hamile kalabilmem için doktorum bana glukofen adlı ilaç verdi ama bunu şeker hastaları kullanıyormuş dediğine göre bu ilaç hamile kalmayı hızlandırıyomuş birde duphaston verdi ayın 18 ile 28 arası kullanacamduphastonu biliyomda diğerini bilmiyorum bilen yada kullanan varsa lütfen cevap yazın:uhm:

slm canım bende gonaphene diye bir ilaç kullanyorum(yumurta uyarıcı) aynı olup olmadıklarını bilmiyorm eğer aynıysa adetin 5. günü başlanıyor allah şifa versin

hamile kalabilmem için doktorum bana glukofen adlı ilaç verdi ama bunu şeker hastaları kullanıyormuş dediğine göre bu ilaç hamile kalmayı hızlandırıyomuş birde duphaston verdi ayın 18 ile 28 arası kullanacamduphastonu biliyomda diğerini bilmiyorum bilen yada kullanan varsa lütfen cevap yazın:uhm:

Canım ben glukofen kullandım.Evet şeker hastaları için bi ilaç.Ben de pkos var.Şekeri dengelemak için vermişti.Ben bi çok kişinin bu ilaçla hamile kaldığını duydum.Bu arada ben duphastone ile glukophene i aynı zamanlarda kullanmıştım.Duphastone bana yaramamıştı karnımda ödem falan oluşmuştu.Bi de glukophene zayıflatıyo.Bildiğim kadarıyla gonaphene ile glukophene aynı ilaç değil.

arkadaşın dedikelirne aynen katılıyorum birisi yumurtlama ilacı diğeir ise şeker ilacı ama şeker ilacının verilemsinin bir sebebi de şu: yumurtlama üzerinde yan etkisi var saglıklı yumurtlamayı saglıyor..... ayrıca ben de bu ilaç ile ilk kullandıgım ay rabbime hamd olsun hamile kaldım gonaphene ve duphaston da kullandım duphastonu her kullandıgım ay iki gün geriye gidioyrdu adet tarihim zaten bunu bir adet düzenleyicisi olarka veriyorllar iki.... hamile kalınca rahim duvarını kalınlaştısın diye veriyorlar 3 cüsü de düşük olmasını engellemk için veriyorlar gonaphene ile hamile kalamdım tam aksine o ilaç yuzunden kocaman bir kistim oldu....glukofen i aynı zamanda zayıflamak amaçlı veriyorlar inşaallah sendede işe yarar

Canim Glukofen Seker Hasatalrinda Kullanilan Ama Genelde Pkos Hastalarinada Son Donemde Verilen Bir Ilaç.amaci Hem Kilo Verdirip Hemde Insülinin Yumurta üzerindeki Etkisini Azaltarak Yumurtlamayi Saglamak Ve Hamile Kalmayi Bir Nevi Kolaylaştirmak.gonaphene Yumurta Uyarici Bir Ilaç.yumurtlamayai Sagliyor Fakat Bazi Bunyelerde Kis Olusumuna Neden Oluyor.eger Doktorun Glukofeni Verdiyse Devam Et Aksatma Derim Yararli Bir Ilaç.

evet arkadasım gonaphenle glukofen yumurtlama yı daha saglıklı kılıyor.ondan sonrada kıst olusumu nun engellıyor .inşallah hamiş olursun

ayyy kızlar inş allahım duysun sesinizi hamile kalayım zaten bana anlattı doktor 3 ay içinde bunlarla kalabilirsin dedi inş kalırım ama zayıflatıyo diyosunuzda ben zaten zayıfım 50 kiloyum birde zayıflarsam ne kalır bende sonra

canım bende glukofen kullanıyorum. 4 ay oldu aynı zamanda progesteron ve folıcasıd verdi doktor. yumurtlamayı kolaylaştırıyo ve sanırım kilo almayı engelliyo..inşallah hepimiz en yakın zamanda hamiş oluruz..........aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

merhaba bende pkos liyim 4 yıllık evliyim doktor glucophege verdi hem addetim düzelsin hemde hamile kalayım diye tam aksine adet düzensizliğim dahada arttı hamilede değilim sizce hapa devam edeyimmi?

kızlar ilcın yan etkileri ne başım çok fena dönüyo ve bulantılarım var bunların ilacın yan etkisi olabilirmi

evet cnaım bunar ilacın yan etkileri yemek arasında al oldu mu ozamna ya hafilfer ya da geçer emin ol

bende de yan etkileri oldu ama baş dömesi değilde aşırı karın ağrısı ve ishal yaptı ama sonta geçiyor sanırım bünye alışana kadar inşallah allah herkesin muradını verir amin

arkadaşlar bende yeni kayıt oldum 2 aydır glukofen kullanıyorum ama henüz snuç alamadım. bu ilaçla hamile kalan varmı acaba

cnm banada doktorum verdi bend e bu ay deniyorum ama bana mide bulantısı yapıyor çok sana yaptımı doktorumu arayıp sorucam başka verebilirmi diye

kızlar hepinize umud olsun diye yazıyorum 3 yıldır cocugum olmuyordu 3 ay glukofeni kullandım ve hamile kaldım suan 5 haftalık gebeyim..! ilacımı hergün kuıssamda bulantıdan ölsemde düzenli içtim 4. ayda hamile kaldım.. üzülmeyin ve endişelenmeyin gerçekten işe yarıyor..:)))

merhaba hayırlı günler bayanlar bende 6 aylık evliyim ve eşimle çocuk istiyoruz ama olmuyor adet düzensizliğim ve polikistik over var evlenmeden önce doktora gittim adet düzenleyici haplar verdi hap sayesinde adet oldum fakat sonraki aylar yine olmadım evlendim yine olmuyorum dün tekrar doktora gittim yine adet düzenleyici hap ve glukofen verdi burdan okuduğum kadarı ile bu hapın faydaları olmuş zayıflamam gerektiğini söyledi boyuma yaşıma göre 55 kg omam gerekirmiş ..... lütfen yardımcı olun :( :( en çok istediğimiz şey bir bebek :(

Back