Glukofen ile ilgili..

Elossa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
6.684
159
163
Arkadaşlar merhaba

Ben geçenlerde ilk jinekolojik muayenemi oldum ve hiç bir sorun görülmediğini söyledi doktorum..benim adetlerim çok düzensiz 2 ayda da oluyorum,5 aydada farketmiyor,ne zaman canı isterse misali:))
4 senelik evliyim ve artık bebek istiyoruz...korunma yöntemimiz sadece ilişki sonrasında hemen lavabo...( idrar yolu ile temizlenmek yani )
Glukofen verdi ve bunu düzenli sabah akşam kullanmamı bu ilacın hamile kalmamı kolaylaştıracağını söyledi doktorum..
şimdi benim sizlere sorum şu..bu gerçekten doğrumu..çok araştırdım ama hep benzer yorumlar var her sitede...bunu gerçekten düzenli kullanıp hamile kalan arkadaşlarımın geçirdiği evreleri merak ediyorum..
beni bilgilendirirmisiniz

polikistikover li hastalara verilir bu ilaç. inisülin direncini bastırıp yumurtalıkların sağlıklı çalışması için. doktor tanı olarak polikistikover dedi mi?

polikistikover li hastalara verilir bu ilaç. inisülin direncini bastırıp yumurtalıkların sağlıklı çalışması için. doktor tanı olarak polikistikover dedi mi?

hayır polikistikover yada herhangi başka bir durum yokmuş..kan hormon testlerim yapıldı..sadece şekeriniz sınırda ama bu problem değil dedi..

mrb 5 yıl önce bebek isteğiyle dr a başvurdum bnmde adetlerimin kızlığımdan beri düzensizdi ilk gittiğim dr prolaktin yüksek diyip ilaç verdi aynı zamanda yumurta takibine başladı ancak yumurtalığım büyümedi herhangi bi kistimde oluşmadı dr bana senin çocuğun bu yöntemle olmaz çok zor dedi tabi ben yılmadı şimdiki dr umu buldum oda hormon testi yaptı ama herşey normal çıktı yumurta takibine başladı yumurtalarım gerçekten yavaş çalışıyodu dr um şok olmuştu sonra inatla o ay glifor a başlayalım dedi bende tam içeriğini bilmiyordum ama dr um a çok güvendiğim için başladım 40 gün kullandım o ay yumurtlığım büyüdü ve oğlum şu anda 4 yaşında:)hamile kaldıktan sonrada devam ettik sanırım 3 ay kullandım.geçtiğimiz yaz ikinci bebek istedik çalışmalara başladık kasımda hamile kaldım ama derdimi biliyordum artık gliforu düzenli kullandım yanında da incir kürü yaptım ve yie hamile kaldım ancak bebeğimin kalbi durmuş 6+5 te ben 8 haftalıkken hafif koyu akıntı şikayetiyle dr a gittim ve bebeğim kürtaj edildi şimdi yaralarımı sarmaya çalışıyorum ve yine glifor kullanıyorum:) bi kaç gün sonra adet olucam inş.tekrar başlıyoruz bebek çalışmalarına:)bende de polikistik over yok yalnız yumurtalarım çok yavaş büyüyo kistleşmiyo Allah tan onun tedavisi daha zor.......

canım teşekkür ederim yazdığın için..sanırım aynı bizim durumumuz..ben devam edeyim glukofen e bari:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…