- 19 Nisan 2022
- 4.440
- 48.221
- 458
Accessimin çayına karışmamak lazımGelsin gelsinde čay nasıl sekerli içilir bize anlatsın bi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Accessimin çayına karışmamak lazımGelsin gelsinde čay nasıl sekerli içilir bize anlatsın bi![]()
Gelemiycem kuzum düzen tutturamam tartım da yok
Hedef 57 olsun balım şekerim
Kız kazanla içiyor yemese nolucak o kadar şeker aldiktan sonra ficudaAccessimin çayına karışmamak lazım![]()
Bibi seni sayfama etiketledim gel bir dakikaHöff teker teker geliyorlar
Aaa cıvıdı hemenGelemiycem kuzum düzen tutturamam tartım da yok![]()
Şekeri azaltçakKız kazanla içiyor yemese nolucak o kadar şeker aldiktan sonra ficuda![]()
Çay candir gerisi heyecandir beeAccessimin çayına karışmamak lazım![]()
Hani nerdesin özelden at bise yapBibi seni sayfama etiketledim gel bir dakika![]()
Gene yalandan işlerSusmuyorr kız rejim yapıyoz goş
Hani nerdesin özelden at bise yap
Dur yapıcam yineHani nerdesin özelden at bise yap
Ceza olmayınca ben pastalara kafamı sokuyom bacım açık net söyliim, yürüyüş mürüyüş yapakCeza vs olacak mı onu bilemedim, herkesin yapabildikleri yapacakları farklı sonuçta isterseniz koyarız.
Yürüyşüde zorla yapıyoCeza olmayınca ben pastalara kafamı sokuyom bacım açık net söyliim, yürüyüş mürüyüş yapak![]()
Ceza ödül sexi mi nedur oysa okeyim ben cezalandırsana beniCeza olmayınca ben pastalara kafamı sokuyom bacım açık net söyliim, yürüyüş mürüyüş yapak![]()
Yaz bana, basen: kamyon tekeriBel basen göbek ölçüsü de verelim mi jdjsjd ben tüm tuşlara birden basıyorum ama, vermek isteyen varsa not edeyim