• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Glnur'un evlilik Yldnm

Evlilik yıldönümünüz kutlu oılsun canım. Ayrıca şiir de çok güzel, çok duygulandım.

çok teşekkür ederim ablacımopuyorumnanaktan

eşim şiiri ilk okuduğunda çok duygulandım ve o anda koptummafoldumben

kocişimin YÜREĞİNE SAĞLIK:asigim:

ablacım öncelikle tebrik ederim ben hiç uğramamıştım bu topiğe şimdi farkettim sen söyleyince :utangac:
insallah 25. 30. evlilik yıldönümlerinizin mutluluğunuda birlikte paylasırız
allahım mutluluğunuzu huzurunuzu hiç bozmasın
her erkek romantik olmaz böle eşin hassas ve ince biri belli seninde gönlün cok güzel sanada bölesi yakısırdı öpüyorum seni
bu arada düğündede cok hoş olmuşşun a.s.

:nazar::nazar::nazar:

nice yillara insallah canim

saglikli
huzurlu
ve mutlu
bir ömür boyu
insallah

seninde o sevgi dolu yüregine saglik

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan​

maşşallahh .. çok duygulandım ne kadar güsel bir sürpriz yapmş eşinz hediyelerin en büyüğünü sunmşsnz siz birbirinize ... mutlluklar...

Son düzenleme:

nice yillara insallah canim

saglikli
huzurlu
ve mutlu
bir ömür boyu
insallah

seninde o sevgi dolu yüregine saglik

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan​

canım arkadaşım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5

her zamanki gibi ağzıdan bal damlıyoropuyorumnanaktan

maşşallahh .. çok dylandm ne kadar gsl bir sürprz yapmş eşinz hediyelerin en büyüğünü sunmşsnz siz birbirinize ... mutlluklar...

sağol canım benim opuyorumnanaktan

eşim özel günleri hiç atlamaz ama bu aldığım en güzel ve en özel hediye oldu benim için

çünki kendi yazmış olduğu bu şiire yüreğini ve sevgisini koymuş:asigim:

ewet en güzel yanıda bu zaten maneviyat . herşeymaddiyat değil kiii çok taktr ettim eşinizi çok gsll bir aşka sahip oldğnz bll allah m nazarlardan korsn

sonsuzmutluluklar02ow9.gif

allahım mutluluğunuzu daim etsin inşallahh. nice nice senelereeeee

ablacım öncelikle tebrik ederim ben hiç uğramamıştım bu topiğe şimdi farkettim sen söyleyince :utangac:
insallah 25. 30. evlilik yıldönümlerinizin mutluluğunuda birlikte paylasırız
allahım mutluluğunuzu huzurunuzu hiç bozmasın
her erkek romantik olmaz böle eşin hassas ve ince biri belli seninde gönlün cok güzel sanada bölesi yakısırdı öpüyorum seni
bu arada düğündede cok hoş olmuşşun a.s.

canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.evet eşim çok romantik ve ince biridir ALLAH herkeze böyle bir eş nasip etsin:Saruboceq:eeeeee düğün diye allandık pullandık güzelleştik:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:sende çok güzel bir gelin olacaksın buna eminimopuyorumnanaktan

Back