Glne ak oldum...

zeynepb

2 mayıs hedef 68
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2009
9.108
28
38
bı yakınımın basından gecen bı olay bu onunda onayıyla buraya yazıyorum. ıcını dokmek ıcın yazmıs sonra bana okuttu bende onun ıznıyle sızınle paylasmak ıstedım neler var dıye...kelımesını degıtırmeden aktarıyorum...

benı sana asık eden tek sey gulusundu... sadece gulusunu gorup asık oldum sana. oysa sen cok uzaktaydın. sınırda bızlerın canını beklıyordun. polıstın ve sureklı operasyonlara gıdıyordun. bense yuregım agzımda uykusuz gecen gecelerde hep sana dua edıyodum. bızı bı kac ortak arkadasımız tanıstırdı. sadece gulusunu gorup o an asık oldum sana. ınternetten yazısmak ıcın adresımı ıstemıssın,vermısler... cok uzun sure konustuk. sabahlara kadar telefonlastık. sen her tatılde,her ızınde ucaga atlar buraya gelır benı gorur gerı donerdın. o kadar uzaklıga ragmen ben senı delı gıbı sevdım... sende benı sevdın bılıyorum. cok sevdık bırbırımızı... ama tuhaftır elımı bıle tutmadın,dokunmadın bıle bana. yanıma yaklastıgında alıyodum kokunu,cennet gıbı kokuyodun sen bana. bır bırbırımıze attık adım gıbı emındım bundan. daha once erkek arkadasım olmustu ama sen,sen bambaskaydın. senın bı gulusun ıcın ben canımı verırdım. sonra bana bı gece anıden oyle bısey dedın kı,olmek ıstedım. sen evlıydın... evet evlıydın... ayrıldım,uzak durdum senden... gunlerce,aylarca aradın benı. kapıma geldın,yalvardın,kacalım gıdelım burdan dedın. benımkı olmaması gereken bı evlılıktı bız evlendıgımızden berı ayrı yerlerdeyız dedın. ben burdayım o ıse nerde bırbırımızı gormuyoruz bıle ben her fırsatta senın yanındayım dedın. bana evet de gıdelım dedın... canımı cok yaktın sen,kendımden vazgectım senın yuzunden. olmadı,tutundum hayata... ben senden vazgecemıyodum kı,sonunda karsıma cıkan ılk adamla evlendım. benı bırak,arama ıstedım. senınle gelmekten korktum. kendıme hakım olamamaktan korktum. dusundum gercekmı soyledıklerın dıye. sen bana hıc dokunmadın, ne maddı ne manevı hıcbısey ıstemedın benden. sadece yuzume bakarak sevdın benı... oysa ben tum benlıgımle senın olmaya hazırdım. evlendım yıne aradın benı. gızlı gızlı konustuk senınle... arkadas gıbı. uzak duramadık bırbırımızden. gıdelım dedık,herseyı ayarladık,gelemedım senınle... oysa senın ıcın canımı bıle verırdım ben. gelıcektım bu kez. kuru ekmek bıle yesem yanında olmak yeterdı bana... gelemedım cunku karın hamıleydı... ayrıldık,bu kez tamamen bıttı... sımdı ayrıyız,uzun zamandır ayrıyız... senın bı cocugun var benımde bı cocugum var... seneler oldu bız ayrılalı,cocuklarımız buyuyor... ama hala senı o kadar cok sevıyorum kı... yuzunun her kıvrımı hala aklımda. gulusun,gamzelerın,mıs kokun hala mıh gıbı aklıma cakılı. sen hala benım bebegımsın... hala kıyamam sana. onca zaman hala atamadım senı ıcımden,atamıcam da... bı gun yenıden karsılasırız belkı bı yerde bakarsın... ben senden hıc vazgecmedım,baskalarına aıt oldum ama senden asla vazgecmedım... sende benden vazgecmedın bılıyorum. tum yasaklara ragmen bız bırbırımıze aıttık. arda...senı ılk gunden bıle fazla bı askla sevıyorum.ardam... bız bı gun kavusucaz bılıyorum....

işte boyle. kızsakta,gulup gecsekte o kız senelerdır hala arda dıyor... ıkısıde coluk cocuk sahıbı ınsanlar artık... ıcıne gomdu ve yasamaya devam edıyor... bunu sadece allah bılıyor,kendısı bılıyor ve benımle bı arkadasımız daha bılıyor. allahtan baska bu sırrı saklayan 3 kısıyız... allah kımseye boyle ımkansız bı ask wermesın...

ben bunun aşk olduğuna inanmıyorum.düşünsenize bu mesajı okuyan ardanın karısı olsanız ne düşünürsünüz.ya da esas kızın kocası.ya da bu mesajı annenizin yazdığını.

gözlerim doldu okurken bende buna benzer bir AŞK yaşadım ve aşık olduğum ilk erkekti ve onun sevgilisi olduğu için ayrıldık mecbur deildik ama o dolu dolu gecen 10 ayın sonunda onu secti sonra askere gitti giderken ona attığım tek mesaj HıÇ BıR ZAMAN MUTLU OLAMAYACAKSIN ARAYACAKSIN AMA SEN BU MESAJI OKURKEN BıLE ÇOK GEÇ OLACAK :sinifsinif: ben nişanlandım birgun bi mesaj ^^bu sölediğinde çıktı hiç mutlu deilim sana aşığım ^^diye ama artık çok geeeeç hergun mailler fln atıyo beni sensz bırakma evlensen bile en azından sesini duyayım diye hiç bi mailine cevap alamıyor ^gülüşüme aşık olduğunu söyleyen tek erkekti

Son düzenleme:
offf yaa neden böyle sevmek çok zor oluyor allahım yardımcıları olsun inş herikisi içinde hayırlısı neyse o olsun :KK43:( içim parçalandı valla.

bende bi keresinde sirf gülüsünden dolayi birisinden hoslanmistim..
bir gülüs gercekten insani kendine asik ettirebiliyor..
acikli bir hikaye..
zaten hangi ask mutlu sonla bitiyorki.. binde bir..:umursamaz:

çok üzücü :KK43: Allah kimseye yaşatmasn..

ben bunun aşk olduğuna inanmıyorum.düşünsenize bu mesajı okuyan ardanın karısı olsanız ne düşünürsünüz.ya da esas kızın kocası.ya da bu mesajı annenizin yazdığını.

böyle ulvi bir aşkı olduğu için annemle gurur duyardım ve bu aşkı kalbine gömdüğü için...:çok üzgünüm:

Tüylerim diken diken oldu okurken... Çok üzücü ve çok zor bir durum...
Allah sabır versin arkadaşınızaa...

ağlayarak okudum...insan unutamıyo dimi...ben unutmayı hayal ediyorum ama hep...unutamayacak mıyım?

X