• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Gliss ürünleri kullananlar ve memnun kaldığınız ürünleri

Kızlar gliss ürünlerinden kullandıklarımızı ve memnun kaldıklarımızı paylaşabilirmiyiz.. ben bunu kullandım yumuşacık yapıyodu ama sanki brz dökülüyodu ama belki bşka bişeyden dökülme olmuştur bilmiom =) sıvı saç kremini alıcam çok yakında.. :1::36:Eki Görüntüle 285358

Bende qlissİn bu kasmirli olanını kullandım, pembe olanını falan kullandım ama hic memnun kalmadım.bana yaramadı sanırım. sarı olanını 3.sisesini kullanıyorum we cok memnunum.)

Bende qlissİn bu kasmirli olanını kullandım, pembe olanını falan kullandım ama hic memnun kalmadım.bana yaramadı sanırım. sarı olanını 3.sisesini kullanıyorum we cok memnunum.)

çeşitleri fark ediyo demekki denemek görmek gbi bişey =)

images

sarı olanını kullandım. durulama sırasında saçımı çok döktü.

6 yıldır turuncu olanı kullanıyorum cok memnunum ınce tellı sacı zor tarananlara kesınlıkle tavsıye ederım.....

benım kullandıgım kremı degıl yanlıslık olmasın banyodan sonra kullanılan glıss sanırım adı ondan...

Ben de Total Reapair 19 şampuanı ve durulanmayan saç bakım kremini kullanıyorum.Memnunum :nazar: 2 şişe almıştım kampanyalıydı. :10: Daha 1. yeni bitti. 2.ye başlıcam. :12:

Ama bidahakine yaban güllüsünü ve onun durulanan saç bakım kremini kullanmayı düşünüyorum. :8:

:71:

kızlar benm gliss ürünlerim bunlar hepsnden çok memnunum ;)

Eklentiler

• $yazin-yipranan-saclara-gliss-ile-onarici-bakim-3004316_6325_b.jpg
    $yazin-yipranan-saclara-gliss-ile-onarici-bakim-3004316_6325_b.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 114
  • $gliss-oil-nutritive-kirilma-karsiti-sac-kremi-200-ml_159.jpg
    $gliss-oil-nutritive-kirilma-karsiti-sac-kremi-200-ml_159.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 114
  • $GLISS_ULTIMATE_SHP_400ml_AE_229835_print_1772H_1772W.jpg
    $GLISS_ULTIMATE_SHP_400ml_AE_229835_print_1772H_1772W.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 115
  • $schwarzkopf_tan_gliss_isiya_karsi_koruyucu_bakim_spreyi__07_04_2011__15_12_10[1].jpg
    $schwarzkopf_tan_gliss_isiya_karsi_koruyucu_bakim_spreyi__07_04_2011__15_12_10[1].jpg
    4,6 KB · Görüntüleme: 93
Kızlar gliss ürünlerinden kullandıklarımızı ve memnun kaldıklarımızı paylaşabilirmiyiz.. ben bunu kullandım yumuşacık yapıyodu ama sanki brz dökülüyodu ama belki bşka bişeyden dökülme olmuştur bilmiom =) sıvı saç kremini alıcam çok yakında.. :1::36:Eki Görüntüle 285358

Ben de bunu kullaniyorum ve cok memnunum..

Back