- 16 Nisan 2011
- 662
- 13
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar gliss ürünlerinden kullandıklarımızı ve memnun kaldıklarımızı paylaşabilirmiyiz.. ben bunu kullandım yumuşacık yapıyodu ama sanki brz dökülüyodu ama belki bşka bişeyden dökülme olmuştur bilmiom =) sıvı saç kremini alıcam çok yakında.. Eki Görüntüle 285358
bundan çok kullandım güzel ama blond me serisinin spreyi var bide o daha süper yumuşak yapıyor
o hangisi resim bulursanız ekleyebilirmisniz
internetten bulabilirsin canım.bunun şampuan ve saç kremleri filan büyük marketlerde satılıyor heryerde ama spreyini bilmiorum.benim almanyada arkadasım var ben ona getirtiyorum çünkü burda çok pahalı malesef ama çok iyi,bide bnm saçım platin olduğu için çok sert
benim saçlarım bi çok işlemden geçti ve sertleşti bende glissin pembesini üzerinde sıvılaştırılmış keratin içerir yazısını görince deneyeyim dedim.Çok memnunum saçlarım yumuşacık oldu eskiden uçları kopardı şuan gayet sağlıklı
kızlar bunu aldım ilk kullanmadım dha Eki Görüntüle 297972 memnun kalırsamda bidahaki sefere Eki Görüntüle 297980 Eki Görüntüle 297983 bu ikisinden birini almayı düşünüyorum..
Eki Görüntüle 299041 dün aldığım ilk kez kullandım kolay tarandı hemde kabarmadı yaa vala süper