• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Gliss ürünleri kullananlar ve memnun kaldığınız ürünleri

Ozge19o3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
662
13
118
Kızlar gliss ürünlerinden kullandıklarımızı ve memnun kaldıklarımızı paylaşabilirmiyiz.. ben bunu kullandım yumuşacık yapıyodu ama sanki brz dökülüyodu ama belki bşka bişeyden dökülme olmuştur bilmiom =) sıvı saç kremini alıcam çok yakında.. :1::36: $images.jpg

Son düzenleme:
Kızlar gliss ürünlerinden kullandıklarımızı ve memnun kaldıklarımızı paylaşabilirmiyiz.. ben bunu kullandım yumuşacık yapıyodu ama sanki brz dökülüyodu ama belki bşka bişeyden dökülme olmuştur bilmiom =) sıvı saç kremini alıcam çok yakında.. :1::36:Eki Görüntüle 285358

benım saçlarım röflelı glıssın boyalı saçlar ile ilgili olan kırmızı serısını kullanıyorum memnunum

Merhaba ben de kullanmaya başladım bu ürünün aynısını ancak saç kremini değil.Saç kremim bitsin kremini de alırım.Benim saçımı yumuşak yaptı.Bi arkadaşım denemek için aldı benden o çok memnun kaldı.Çok yumuşak yapıyor dedi.

Sarı olanını uzun ve kırılmaya meyilli olan serisini kullanıyorum şampuanını,saç kremini
Memnunum (:

internetten bulabilirsin canım.bunun şampuan ve saç kremleri filan büyük marketlerde satılıyor heryerde ama spreyini bilmiorum.benim almanyada arkadasım var ben ona getirtiyorum çünkü burda çok pahalı malesef :3: ama çok iyi,bide bnm saçım platin olduğu için çok sert

internetten bulabilirsin canım.bunun şampuan ve saç kremleri filan büyük marketlerde satılıyor heryerde ama spreyini bilmiorum.benim almanyada arkadasım var ben ona getirtiyorum çünkü burda çok pahalı malesef :3: ama çok iyi,bide bnm saçım platin olduğu için çok sert

tşk ederim cnm araştırırım bn bulamazsamda napalım burda olanlara talim :D ne varsa onu kullancaz:1:

ayy bi arıyım dedim netten hep yabancı site çıktı türkiyede satan yer yok mu ne :1::27:

kızlar bunu aldım ilk kullanmadım dha $imagesCA1X0UCJ.jpg memnun kalırsamda bidahaki sefere $images.jpg $images1.jpg bu ikisinden birini almayı düşünüyorum..:36::27:

benim saçlarım bi çok işlemden geçti ve sertleşti bende glissin pembesini üzerinde sıvılaştırılmış keratin içerir yazısını görince deneyeyim dedim.Çok memnunum saçlarım yumuşacık oldu eskiden uçları kopardı şuan gayet sağlıklı:21:

benim saçlarım bi çok işlemden geçti ve sertleşti bende glissin pembesini üzerinde sıvılaştırılmış keratin içerir yazısını görince deneyeyim dedim.Çok memnunum saçlarım yumuşacık oldu eskiden uçları kopardı şuan gayet sağlıklı:21:

bende sarı serisini kullanıyorum fakat saçlarım çok çabuk yağlanmaya başladı bu şampuanla... ama saçlarımın kırıklığını gerçekten azalttı

kızlar bunu aldım ilk kullanmadım dha Eki Görüntüle 297972 memnun kalırsamda bidahaki sefere Eki Görüntüle 297980 Eki Görüntüle 297983 bu ikisinden birini almayı düşünüyorum..:36::27:

turuncu olandan 2 şişe bitirdim çok memnun kaldım ama merakımdan yanındakini de almıştım şu an kullanıyorum yumuşak yapıyor saçı ama dediği gibi öyle parlaklık verdiği yok,üstelik hemen yağlandırıyor saçı. kararsızsan turuncu olanı al derim

ben de ekstra keratin içeren seri(siyah olan)nin şampuan saç kremi ve maskesini kullanıyorum.yıpranmış saçlarımı kendine getirdi.bu bitince de yedekte nemini kaybetmiş saçlar için olan seri var onu kullanacağım.:10::10:

Kızlar saçlarım çok dolaşıyo benim taramayı en çok kolaylaştıran hangisi tararken yoluyorum çünkü sinirden =)) :27:

Back