• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Gliss Ultimate Repair Saç Kremleri Hakkında

Lifeisalie

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
1
0
6
34
İstanbul
Merhabalar. Gliss Ultimate Repair (siyah serisi) saç kremleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben şahsen saç bakım kremiyle duştan sonra nemli saça sıkılan sıvı saç kremi'ni kullanmayı düşünüyorum. İstediğim şey ise saçlarımda (olabildiğince) yumuşaklık sağlamak ve iyi taranmasını sağlamak. Siz bu kremlerden herhangi birisini kullanıyor musunuz? Eğer kullanıyorsanız memnun musunuz? Kırıklardaki durumu onardı mı ve yumuşak yaptı mı? Sizlerin bu konu hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum hanımlar.

Merhaba. Ben saç bakım kremini kullandım oldukça memnun kaldım. Saçlarım ince telli ve yıpranmış durumdaydı. Saçı onarıcı etkisi var ve yumuşacık yapıyor, taranması kolay oluyor.
Fakat 4 gün önce saçlarımı kısa kestirdiğim için şampuan+bakım kremi içerikli 2'si 1 arada şampuan kullanıyorum şimdilik :)

Merhabalar. Gliss Ultimate Repair (siyah serisi) saç kremleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben şahsen saç bakım kremiyle duştan sonra nemli saça sıkılan sıvı saç kremi'ni kullanmayı düşünüyorum. İstediğim şey ise saçlarımda (olabildiğince) yumuşaklık sağlamak ve iyi taranmasını sağlamak. Siz bu kremlerden herhangi birisini kullanıyor musunuz? Eğer kullanıyorsanız memnun musunuz? Kırıklardaki durumu onardı mı ve yumuşak yaptı mı? Sizlerin bu konu hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum hanımlar.

gliss harika..ben sarı olan seriyi kullanıyorm..şampuan ve sıvı sac kremi..

sıvı sac kremini 1senedir sürekli alıyorum..cok iyi geliyor saclarıma..

Ben de gliss'in siyah serisini kullandim.Sac kremi,Maskesini ve sivi spreyini kullandim simdiye kadar.Sac kremi ve maskesi guzel sacimdaki kiriklari onarmadi ama yumusatti ve o çali gibi goruntuyu azaltti.Tabi kullandigim surece etkisi oluyor.Bir yikamada kullanmasam yine sertlesiyordu.Zaten hicbir urun kiriklari tamamen yok etmiyor sadece gorunumu hafifletip yumusatarak yeni kiriklarin olusmasini engelliyor.Sac spreyinin ise tek basina kullandigimda bir faydasini gormedim benim sacimi nemlendirmeye yetmedi o yuzden sacima duzlestirmme masa filan yapacagim zaman koruyucu olarak kullaniyorum

Back