- Konu Sahibi almagester06
kızlar benim saçlarım düzleştiriciden aşrı yıprandı uçları çok kırıldı nerdeyse yanık gibi oldu.kestirmek de istemiyorum bu gliss bana ii gelir mi hangi rengini kullanmam gerekio bi faydası olur mu??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim saçlarım düzleştiriciden aşrı yıprandı uçları çok kırıldı nerdeyse yanık gibi oldu.kestirmek de istemiyorum bu gliss bana ii gelir mi hangi rengini kullanmam gerekio bi faydası olur mu??
çok saol canım uğraştırdım senide benimde bu ürünlerde gözüm kalmıştı zaten ama şampuanla saç kremiyle sorun yaşayınca boşuna almıyayım demiştim
önemli deil canım yine bişey olursa yardımcı olurum.bu arada geçen akşam bu soruna cevap ararken odama getirmiştim duşta uygulanan kremi sonra götürmedim tabi dağınık biri olarak.ertesi gün duşa girdim aranıyorum yok çıktım şıpır şıpır tüm dolaplara baktım aradım taradım yok en son odama gelmek geldi aklıma kaydirigubbakcemile3 yanlızım diye ne havlu aldım ne bişey üstüme öyle cıbıl cıbıl arandım ama soruna cevap bulabildiysen hiç önemi yok:1hug:
çok saol canım zemuszemus benim gibisin sende herelde bi koyduğumu bidaha bulamam bende genelde yada çok sonradan hatırlarım yerini :teytey:
canım bende aynı problemi yaşıyodum.kestirdim mecburen sonra aynı markanın koyu sarı onarıcı maskesi var onu kullandım inanılmaz hızlı uzadı saçlarım sonra durdu tabii yine kırılınca ben çok şampuan krem değiştirdim ama hiç öyle kırıkları önleyen onaran görmedim.bu markanın ısıya karşı etkili koruyucusu var ama o da 80 dereceye kadar koruyor bi işe yaramıyor yani
saol canm yani bi faydası olmaz mı kestrmek de istemiyorum esasen o yüzden çözüm yolları arıyorumm
yok canım benim o kırılmayı önlemenin bi yolu yok ne yazık ki şimdi baktım saçlarımın uçları beyaz beyaz olmuş yanmış hep :1no2:
işte benmde öle olmak üzere bazı yerlerde var hatta e peki çok mu kestrmek lazım çok az ucundan aldrsk 1 cm mesela olur mu
ah kuaförler anlasa o 1 cm in 1 karış olmadığını ne güzel olcak ama nerde...
ay bunu kuru kıvırcık saça sıksak kabarmasını önler mi acaba?:uhm:
benim saçlarım uzun.uçlarını genelde bigudiyle sararım.sarmadan önce de krem sürmem gerekiyo ii tutması için.bu sıvı saç kremiyle olur mu?bunu sürüp bigudiyle sarabilirmiyim.tutarmı sizce kızlar??