- Konu Sahibi almagester06
-
hangi rengi gliss'in kırık onarıcı etkisi var acaba??
ve nasıl kullanıcas onu?
bide hangi şampuanla birlikte kullanmamız iyi olur.*
tatlım bnm bildiğim sarı shea yağlı dediği kırık onarıcı ama sen gene de bi ürünün üstüne bak yazıo ztn.
banyoda şampuan we saç kremini kullan.eğer alırsan haftada bir de saç bakım maskesini kullan wala ben çok memnun kalmıştım maskesinden.kavanozda satılıo 150 ml fiyatıda 13 civarı..saçlarını tararken de sıvı saç kreminden sıkarak tarasan çok rahat açıldığını göreceksin.eğer çok dolaşmıorsa normal saç kremini kullanma.ama ben kullandığım zmnla hepsini kullanıordum çnkü çok dolaşıo saçlarım.we sıvı saç kremi yeterli nemi sağlamıo die düşünüorumm
kendi şampuanı ile kullanırsan daha ii sonuç alırsın tatlımm
teşekkürler neficim ozaman ben bide turuncuyu deneyeyim bakayım ..bide açık pembesi var o ne işe yarıo acaba?kullanan varmıki
kızlar ben aynı kremin onarıcı maskesini de kullanıyorum saçlarınmı yumuşacık yapıyor defalarca düzleştirmeme rağmen bi kere yıkıyorum bunlarla hemen eski doğal dalgasına dönüyor eskiden dalgalarda azalma dağılma oluyordu hem çok güzel kokuyor sevgilim bayılıyor opuyorumnanaktan
maskenin fotoğrafını koyabilirmisin
peki onarım yapıyormu gerçekten?
http://picnica.ciao.com/fr/47820370.jpg maskenin resmi bu canım çok yoğun kıvama sahip krem gibi uclarına ve boylara sürüyorum sadece zaten az kişi bilir bunu ama kremler maskeler saç dibine uygulandığında dökülmeye sebep olur.işte bunu sampuandan sonra uyguluyorum.şampuanımda duru içine d kontrol hapı atmıştım koca şişenin bitsin diye kullanıyorum öylesine bi etkisi olduğundan değil yani.
spreyide elime geçtikçe kullanıyorum kırılmalar azaldı dökülme devam ama gerçekten saça canlılık veriyor bu maske ve sprey
spreyde bu işte
http://www.kozmetikvemoda.com/images/products/03/15/44/31544_buyuk.jpg
önceden sadece sprey kullanıyordum maskeyi aldım şimdi maskeyi her duşta kullanıyorum spreyide mesela evdeysem tüm hafta normalde her gün duş alırım alamazsam 2-3 gün o zaman spreyi sıkıyorum düzenli kullanmıyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?