- Konu Sahibi almagester06
-
dimethicone ne demek? saça nasıl zarar veriyo
şu pembe olanı bir ben göremedim yaaaa
arkadaşlar link e bakarken şampuanlar hakkında da bilgi sahibi oldum ve biraz da kafam karışıtı dimehicone konusu hangi şampuan kullansam bilemiyorum
ben panten,elidor,blendaks.....hepsini kullandım döktü saçımı
bebek şampunı da saçımda köpürmüyo saçlatım uzun
hacışakir aldım başlarda dökülmesi azaldı ama saçlarım kurudu matlaştı
şimdi de elseve kullanıyorum yumuşak oldu ama için de dimethicone var
ipek şampuanu hiç kullanmadım tavsiye edermisiniz?
birde gliss boyalı saçlar için olanında dimethicone yokmuş benim saçım boyalı değil kullansam iyi gelir mi?
bu sıvı saç kremi de iyi geldi yumuşacaık da yaptı
eğer saçların boyalı değilse sakın boyalı saçlar için şampuan kullanma derim ben bir ekre kullandım ve hiç dökülmeyen saçlarım dökülmeye başladı hemen bıraktım dökülmeye karşı tresanı öneririm içine çam terebentinde katarsan çok işe yarıyorhihoyyytşu pembe olanı bir ben göremedim yaaaa
arkadaşlar link e bakarken şampuanlar hakkında da bilgi sahibi oldum ve biraz da kafam karışıtı dimehicone konusu hangi şampuan kullansam bilemiyorum
ben panten,elidor,blendaks.....hepsini kullandım döktü saçımı
bebek şampunı da saçımda köpürmüyo saçlatım uzun
hacışakir aldım başlarda dökülmesi azaldı ama saçlarım kurudu matlaştı
şimdi de elseve kullanıyorum yumuşak oldu ama için de dimethicone var
ipek şampuanu hiç kullanmadım tavsiye edermisiniz?
birde gliss boyalı saçlar için olanında dimethicone yokmuş benim saçım boyalı değil kullansam iyi gelir mi?
bu sıvı saç kremi de iyi geldi yumuşacaık da yaptı
gidip şampuanlara teker teker baktım
gliss pembe olanı var şampuanlarda ama boyalı saçlar için değilmiş kırılmalara karşı yazıo üzstünde bu şampuanda yok dimethicone birde hacışakir,duru,ipekte yok bu madde
piyasada olan diğer şampuanların hepsinde var
şimdi hangisini kullansam diye düşünüyorum
saçlarımın ön kısımlarında dökülme olmuştu hacı şakir kullanınca saçlarım geri geldi diyebilirim ama çok kuruttu ve matlaştırdı
aranızda duru ya da ipek kullanan var mı
bende bugün markette gördüm sarısını,ilgimi çekti durulanmayan türden olması dolayısıyla,sarısı onarıcı olanmıydı kızlar hangisi onarıcı ve koruyucu? turuncusu ne için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?