• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri gliss Shea Cashmere

demmay

💑 ( 👶+👶) = 💙
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2007
1.843
31
116
40
K.K.T.C.
Bu serinin şampuan ve bakım kremini kullanan var mı aranızda? Tavsiye eder misiniz ? :79:

Kimse kullanmamış anlaşılan. Ben kullanayım ben yazayım bari :D

ben bunu değilde gliss in sarı renkli şampuan ve saç maskesini kullandım şimdide mor şampuanını kullanıyorum. memnunum saçları yumuşacık yapıyor. şekil vermeside kolay oluyo :34:

Cevabın için teşekkür ederm. Moru bende düşünmedim değil ama benim saç uğları çok fena yanık keçe gibi. kestirdim ama çok fayda etmedi. Bu serisinde içinde sıvılaştırılmış keratin varmış. d<eneyelim bakalım. saçlarım toparlansın ben mor serisine geçeceğim :54:

bak bide öyleyse şunuda tavsiye edebilirim. bi süre düzleştirici fön wax gibi şeylerden uzak dur böyle bakım yap uçlarına zeytin yağ sür banyodan 1 saat önce falan bekle yıka. bunlarda tamamen yok etmesede yinede faydalı oluyor. zaten yazın yeterince yıpranıyor bide makinelere maruz bırakmayalım saçları :))

Zaten o işlemleri kolay kolay yapamıyorum. ter ve sıcaktan toplayıp çıkıyorum hep. En çok yıpratan deniz ve güneş. hatfanın 4-5 günü denizdeyiz. mecburen başka türlü serinleyemiyor insan burda :( Çok teşekkür ederim.. doğru şampuanı bulmak çok önemli. saçlarımız deneme tahtası gibi.

Daha ilk kullanmamda saçlarım yumuşacık oldu. Banyodan sonra durulanmayan bakım kremini uçlarına uguladım o cansız ve asi saç görünümüyor yok oldu. Dalgalarım çok hoş duruyor.. Saçım açıkken bile başka birşey sürmeye gerek kalmadı. bakalım umarım hep böyle devam eder :69:

Back
X