Şampuan ve Saç Kremleri gliss Shea Cashmere

demmay

💑 ( 👶+👶) = 💙
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2007
1.843
31
116
40
K.K.T.C.
Bu serinin şampuan ve bakım kremini kullanan var mı aranızda? Tavsiye eder misiniz ? :79:

Kimse kullanmamış anlaşılan. Ben kullanayım ben yazayım bari

ben bunu değilde gliss in sarı renkli şampuan ve saç maskesini kullandım şimdide mor şampuanını kullanıyorum. memnunum saçları yumuşacık yapıyor. şekil vermeside kolay oluyo

Cevabın için teşekkür ederm. Moru bende düşünmedim değil ama benim saç uğları çok fena yanık keçe gibi. kestirdim ama çok fayda etmedi. Bu serisinde içinde sıvılaştırılmış keratin varmış. d<eneyelim bakalım. saçlarım toparlansın ben mor serisine geçeceğim

bak bide öyleyse şunuda tavsiye edebilirim. bi süre düzleştirici fön wax gibi şeylerden uzak dur böyle bakım yap uçlarına zeytin yağ sür banyodan 1 saat önce falan bekle yıka. bunlarda tamamen yok etmesede yinede faydalı oluyor. zaten yazın yeterince yıpranıyor bide makinelere maruz bırakmayalım saçları :))

Zaten o işlemleri kolay kolay yapamıyorum. ter ve sıcaktan toplayıp çıkıyorum hep. En çok yıpratan deniz ve güneş. hatfanın 4-5 günü denizdeyiz. mecburen başka türlü serinleyemiyor insan burda Çok teşekkür ederim.. doğru şampuanı bulmak çok önemli. saçlarımız deneme tahtası gibi.

Daha ilk kullanmamda saçlarım yumuşacık oldu. Banyodan sonra durulanmayan bakım kremini uçlarına uguladım o cansız ve asi saç görünümüyor yok oldu. Dalgalarım çok hoş duruyor.. Saçım açıkken bile başka birşey sürmeye gerek kalmadı. bakalım umarım hep böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…