Şampuan ve Saç Kremleri gliss şampuan kullananlar???

ben de bugün aldım gliss. eskiden elidor kullanıyordum. henüz denemedim fakat arastırdım, cok methediliyor. fakat ben kokusunu beğenmedim, dusta da böyle yoğun kokarsa kokusunu bastıracak bi seyler kullanırım sanıyorum :)

önce kokusunu neden sevmediğimi söyleyeyim de yanlıs yönlendirme yapmayayım. ben kücükken ictiğim bi surup vardı, hic sevmezdim nefret ederek icerdim. kokusu tıpkı buna benziyordu. malum bilincaltı yıllar gecse de silinmiyo bazı seyler :) ki ben kullandıktan sonra kokusu hafif geldi. her hareket ettiğimde mis gibi bi koku geliyo simdi burnuma. nerden geliyo bu koku diyorum ve sacımdan geldiğini anlıyorum sonrasında :) ben blendaxın sac kremiyle kullandım. ısırgan otluydu sanırım. kokusunu cok beğeniyorum ben. ikisi birlesince de cok hos geldi bana kokusu.

glisse gelirsek. ilk kullanısım fakat memnunum ben simdilik. zaten problemim yoktu öncesinde de. biraz macera arıyorum sanırım :) ama bitince değistireceğimi düsünmüyorum. saclarımı parlattı ve yumusak suan. tarakla kavga etmedim en azından :) denenmeli diye düsünüyorum.

ya bende syoss un şampuanını kullandım çok memnun kaldım dökülmemi durdurdu ama sanki kaşıntı yaptı saçımda sizdede aynısı oldumu acaba?

cnm bende kullandım syoss'u banada kaşıntı yaptı ve saçlarımı güzelce yıkayıp durulamama ve saçlarımın kepekli olmamasına rağmen yıkadıktan sonra dahi yağlı gibi duruyo..ben kumralım ve saçlarım sarı diyebilirim silikon olan şampuanlar saç rengimi koyulaştırıyo syoss eski rengine getirdi ama memnun kalmadım açıkçası :( bildiğiniz içinde silikon olmayan ve kepek yapmayan şampuan varmı?pantene kullanıyorum çok güzel aslında memnunum ama saç rengim eski haline gelmedi silikon dolayısı ile :(

Bu gün aldım glissin sarısını kırıklar için onaraıcı bakım olanını şampuanını ve maskesini aldım şamğuan saçlarımı sertleştirdir yıkarken bile farkediliyo ama maskeyi kullandıktan sonra yumuşamadı bakalım ileriki günlerde ne olucak :)

Kızlar bende gliss aldım. Siyah şisesi kuru ve yıpranmış saçlar için olanı. ahh saçlarım çook kuru :(( umarım işe yarar.

ilk kullandığım zamanlarda çok faydası oluyordu saçları mükemmel yapıyordu ama bisüreden sonra saça hiçbir etki göstermiyor saç alışıyor şampuana.

Hiç memnun değilim gliss şampuandan. :19:
Dökülme falan yok ama saç derimi kupkuru yapıyor ve kaşındırıyor.
Kepeğe de yol açıyor üstelik.
Biter bitmez değiştireceğim.
Siyah serisini almıştım.
Sözde kuru saçlar için ama hiç fayda göremedim ne yazık ki. :20::19:

merhaba kızlar sarısını kullandıgımı yazmıstım daha once evet sarısı kırıklar ıcın dıyor ama hıc bı faydasını gormedımmm :) sampuan sertledtırıyor ama maske yumusatıyormus bunu farkettım bı sure kullandım ve bıraktım sımdı sıyah olanını kullanıyorum kokusu karamel gıbı kokuyor bence hıc hos degıl vaadettıgı olay elektırıklenmeyen ve kurulugu gıderen saclar ama benım kısa olan saclarım tepemden dıkılı verıyor yanı bı faydası yok ve bunun maskesı cıft fazlı spreyıde hıc yumusatmıyor saclarımı acıkcası saclarım cok sert annemın tabırıyle at kılı gıbı :) glıss sampuanlar arasında kokusunu en begendıgım sarı olanı oldu bence gercekten hos kokuyor :) sampuanın etkısı yok ama yumusaklık ıstıyorsanız sarı yuvarlak kutuda olan maskeyı deneyebılırsınız :)

ben 5-6 senedir glliss kullanıyorum. çok memnunum. saclarım cok yıpranmıştı omzuma kadardı uzunluğu,ve cok zor uzuyordu. 2-3 ayda hem uzadı hem de canlılık kazandı. ben şampuanla kremini aynı almıyorum. şampuan sarı renkli olandansa kremini kırmızı veya başka renk olanından alıyorum. memnunm gayet:)

Back