Şampuan ve Saç Kremleri gliss şampuan kullananlar???

kedipatisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2011
123
0
46
İstanbul
kızlar şampuanımı değiştirmek istiyorum. şuan elidor kullanıyorum ama glissi merak ediyorum. kullananlar nasıl memnun mu, dökülme falan yapıyor mu?

Elidor benim saçlarıma hiç iyi gelmiyor yani o yüzden gliss çok daha iyi. Tabi bu saç cinsine göre değişebiliyor. Ben beğenmiştim, dökülme yapmamıştı. Saçlarımı bir süre yumuşacık yumuşacık kullandım sonra o şampuana alışınca yine kurudu yine kurudu. Bence şampuanla birlikte mutlaka saç kremi de kullanılmalı.:34:

saç kremi kullandığımda felaket dökülüyor benim. benim saçlarım dalgalı böyle dolgun durmasından hoşlanıyorum hafif kabarık diyelim. krem iyice basıyor o yüzden. aslında önce zeytinyağlı sabunla yıkıyorum üstüne şampuan vuruyorum, gayet iyi geliyor ama elidordan sıkıldım işte glissi denemek istiyorum :/

ben bi ara kullanmıştım gayet güzel bi şampuan tavsiye ederim bu sefer değişiklik olsun diye syosse'un şampuanını aldım silikonsuzmuş bakalım bu nasıl gelcek beğenmezsem tekrar glıss almayı düşünüyorum

gliss açık pembe asıa serisiydi galiba kokusu falanda çok güzeldi

bence gliss bir çok markaya göre daha iyi bir şampuan bir dönem kırmızı olanını kullanmıştım durulanmayan saç kremiyle beraber saçı çok yumuşacık yapıyor fakat benim saçlarımı çabuk yağlandırdığı için ara vererek kullanıyorum.

kullanmadım ama bi komşumuz var saç bakımını boyasını beraber yapıyoruz.
gliss pembe-kırmızı renkli olanı var yabangülllü. harika kokuyor tüm ev . onun saçlarını vs. yıkadığını anlayabiliyoruz :1:

alacağım bugün kızlar, elidordan daha iyidir diye düşünüyorum. benim de saçım çok yağlanıyor her gün yıkıyorum resmen. ins yağlanma soruna da çözüm bulur:10:

gliss çok güzel bir şampuandır ben 2 senedir kullanıyorum. saç taramada hiç sorun yaşamadım yumuşacık oluyorla. tabi bi süre sonra alışabiliyor saç. ama şampuan değiştirmeye cesaret edemiyorum.
ben gliss in turuncu olanını (kuru ve yıpranmış saçlar için) kullanıyorum çok güzel kokuyor bal gibi:))
arada da değiştirip yine gliss in kaşmir yumuşaklığı var onu alıyorum. hangi şampuanı alırsan onun renginde birde saç kremi var saçların kuruysa saç kremiyle birlikte al.

gliss çok güzel bir şampuandır ben 2 senedir kullanıyorum. saç taramada hiç sorun yaşamadım yumuşacık oluyorla. tabi bi süre sonra alışabiliyor saç. ama şampuan değiştirmeye cesaret edemiyorum.
ben gliss in turuncu olanını (kuru ve yıpranmış saçlar için) kullanıyorum çok güzel kokuyor bal gibi:))
arada da değiştirip yine gliss in kaşmir yumuşaklığı var onu alıyorum. hangi şampuanı alırsan onun renginde birde saç kremi var saçların kuruysa saç kremiyle birlikte al.

yok canım aksine yağlı benim saçlarım. glissin bütün şampuanları da kuru saçlar için o kötü :( ben de sarı olanını aldım. uzun ve kırık saçlar için. yıkandıktan sonra açmak gerçekten kolay oluyor çok zorlamıyor, ki benim zor açılır. sanki yağlandırdı gibi ama daha 2 defa yıkadım. bakalım ileriki günlerde nasıl etki yapacak.

ben bi ara kullanmıştım gayet güzel bi şampuan tavsiye ederim bu sefer değişiklik olsun diye syosse'un şampuanını aldım silikonsuzmuş bakalım bu nasıl gelcek beğenmezsem tekrar glıss almayı düşünüyorum

ya bende syoss un şampuanını kullandım çok memnun kaldım dökülmemi durdurdu ama sanki kaşıntı yaptı saçımda sizdede aynısı oldumu acaba?

ben gliss ürünlerinden siyah olanı 3 kat keratin içeriyo falan diyo o şampuanı kullandım aşırı memnun kaldım saç kremiyle birlikte kullandım saçlarımı onarmıştı bide spreyini almıştım yanında ama o küçük bişi hemen bitmişti:) banyodan sonra hafif nemli saça sıkıyodum

ya bende syoss un şampuanını kullandım çok memnun kaldım dökülmemi durdurdu ama sanki kaşıntı yaptı saçımda sizdede aynısı oldumu acaba?

yaa ben daha yeni kullanmaya başladım bi kaşıntı yapmadı henüz şampuan güzel bence ama hiç kokusu yok ona anlam veremedim acaba silikonsuz falan diyemi biraz daha kullanayım inşallah memnun kalırım...

yaa ben daha yeni kullanmaya başladım bi kaşıntı yapmadı henüz şampuan güzel bence ama hiç kokusu yok ona anlam veremedim acaba silikonsuz falan diyemi biraz daha kullanayım inşallah memnun kalırım...

saçınızı banyodan hemen sona kurutuyosanız muhtemelen koku ondan kayboluyodur diye düşündüm ben havluyla kurutuyorum biraz dolanıyorum evde :) sonra saç kurutma makinesiyle kurutuyorum koku daha bi kalıcı oluyo sanki ama çok fazla bi kokusu olmadığına katılıyorum :) ama saçlarımın dökülmesini durdurdu sırf bunun için kullanmaya değer bi şampuan

saçınızı banyodan hemen sona kurutuyosanız muhtemelen koku ondan kayboluyodur diye düşündüm ben havluyla kurutuyorum biraz dolanıyorum evde :) sonra saç kurutma makinesiyle kurutuyorum koku daha bi kalıcı oluyo sanki ama çok fazla bi kokusu olmadığına katılıyorum :) ama saçlarımın dökülmesini durdurdu sırf bunun için kullanmaya değer bi şampuan

evet olabilir...tamamen katılıyorum ben bi daha elidormuş pantenmiş o bilinmiş market şampuanlarını kullanmıycam saçlarımı daha fazla mahvetmeye niyetim yok...

evet olabilir...tamamen katılıyorum ben bi daha elidormuş pantenmiş o bilinmiş market şampuanlarını kullanmıycam saçlarımı daha fazla mahvetmeye niyetim yok...

evet aynen... bide schwarzkopf ürünü olduğu için düşünmeden aldım gliss de aynı markanın ürünü olduğu için onunda iyi olduğunu düşünüyorum ben saç kremini denedim memnun kaldım

bende glissiin kırmızı olanını kullanıyorum kokusunu cok begeniorum saçlarımıda yumusak yaptı bi sorun yasamadım ama her sampuan bi süre sonra kurutuyo oyuzden daha dogal seylermi kullansam diye düşünüyorum boyle marketlerde satılmayan :) birde glissin bir ara saç bakım maskesini kullandım beyaz ve kırmızı renklerini kullandım hep smdi onada ara verdim watsonsta bira özlü bi bakım maskesi var smdi onu kullanıyorum ve memnunum :)

Back